Zodiile care fac cel mai mult BINE in lume. Cei PATRU nativi care se sacrifica pentru ceilalti.

16572

Cand vine vorba de fapte bune exista doua categorii de oameni: cei care se implica pentru a ajuta si pentru a schimba ceva si cei care, desi empatizeaza cu suferinta celor aflati in impas, vin cu idei, dar nu sar sa actioneze.

Berbec Determinat si ambitios din fire, Berbecul nu se lasa pana nu duce la capat o misiune de binefacere. Desi nu lasa sa se vada, imediat cum aude ca ii este cuiva greu, acesta face tot posibilul sa ajute persoana respectiva. Nu poate sa stea deoparte daca este voba de cauza umanitare si se inscrie in toate campaniile de donare, de intrajutorare, de la copii fara adapost la plantat de copaci. Fiind si foarte agitat, Berbecul isi canalizeaza toata energia pentru a rezolva problema cat mai repede si mai eficient si, in general, ii iese. Este fericit daca primeste misiuni peste hotare, in regiuni lovite de calamitati naturale

Leu Leul este manat de o forta interioara fantastica si de dorinta de a avea succes in ceea ce face. Bun comunicator, nu se da in laturi de la nimic, iar cand stie o persoana are nevoie de ajutor, nu sta pe ganduri si nu asteapta sa fie rugat. Imediat trece la actiune. Reprezentantii acestui semn zodiacal sunt foarte buni la mobilizat masele, datorita puterii de convingere de care sunt capabili. Cel mai priceputi sunt la strangerea de fonduri, banul jucand un rol important in actiunile de binefacere.

Balanta Mahatma Gandhi a fost nascut in zodia Balanta si s-a numarat printre persoanele care au reusit sa schimbe lumea si sa implementeze un sistem de valori prin non-violenta. Este una dintre figurile marcante ale gandirii filozofice moderne si parintele independentei Indiei. Asadar, nativii acestei zodii sunt persoane care, datorita ideilor si inteligentei lor, au capacitatea de a face cel mai bine umanitatii.

Capricornul Nativii din Capricorn sunt extrem de empatici. Daca aud ca cineva se plange langa ei in legatura cu vreo problema nu au cum sa stea cu mainile in san. Isi intind antenele cat de mult pot si reusesc sa descurce toate itele, astfel incat celui care se afla in suferinta sa nu-i mai fie greu. Dincolo de micile gesturi de bunatate, Capricornii se implica fara tagada in marile cauze cu care se confrunta omenirea, de la probleme legate de mediu, saracie, refugiati, etc. Dintre toate zodiile care se pun in slujba Binelui, Capricornul stie cum sa se foloseasca de toate resursele sale pentru a reusi sa isi ajute semenii.