Horoscop VOROPCHIEVICI: zodiile care isi intalnesc marea DRAGOSTE toamna aceasta

251

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, in emisiunea „Adevaruri Ascunse” de la Antena 3, despre patru nativi din zodiac care isi vor gasi in aceasta toamna sufletul pereche.

Balanta In aceasta toamna, Balantele, prin sarmul lor, pot atrage sufletul pereche in viata lor. Stiu sa relationeze foarte bine. Au o energie sensibila si asa devin foarte atragatoare. Au un mod placut de a relationa cu ceilalti. Toamna aceasta este o dragoste cu nabadai pentru Balante. O conexiune profunda si emotonala poate aparea in aceste luni de toamna.

Scorpion Scorpionii sunt pasionali si intensi in tot ceea ce fac, inclusiv in relatii. Aceasta intensitate de care dau dovada ar putea atrage in viata lor un suflet pereche compatibil. Sunt cunoscuti pentru puterea lor de a se conecta profund, de a intelege toate aspectele subtile pe care le poate oferi o relatie. Aceasta toamna le poate aduce o legatura sufleteasca extraordinara acestor nativi. Atentionare si pentru locul de munca, deoarece acel suflet pereche s-ar putea sa fie chiar la locul de munca, doar ca nu-l vedeti.

Sagetator Sagetatorul se intelege foarte bine cu arcasul de Cupidon. Acesti nativi, in general, sunt aventurieri inraiti si mari cautatori de distractie. In aceasta toamna, s-ar putea ca aceasta aventura sa se transforme in ceva benefic pentru ei si sa-si gaseasca sufletul pereche. Energia lor ii face sa fie foarte atragatori pentru partener. Daca si-au planificat calatorii in strainatate, atunci e sansa lor sa-si gaseasca un suflet pereche. Daca mai au si cifra de destin 9, atunci garantie 200% ca s-au potcovit.

Pesti Pestii sunt cunoscuti pentru empatia si sensibilitatea lor. In aceasta toamna, Pestii ar putea sa-si intalneasca sufletul pereche intr-un mediu spiritual sau creativ. Energia lor intuitiva le ofera ocazia de a se conecta la nivelul superior mult mai profund. Pot lega relatii autentice. Sa incerce sa iasa mai mult din casa. Sa mearga la aniversari, la teatru, chiar si la distractii. Norocul le-ar putea surade chiar intr-un astfel de anturaj.

Sursa: antena3.ro/adevaruri-ascunse