Zodiile de TOAMNA si semnificatia lor. Iata ce SECRETE stiu astrele despre tine!

557

Semnele zodiacale de toamna ii includ pe cei nascuti in perioada 23 septembrie – 21 decembrie si includ Balanta, Scorpion si Sagetator.

Persoanele care s-au nascut toamna sunt mai organizate, mai atente si mai muncitoare. Sunt pragmatice, materialiste, dar concentrate asupra obiectivelor lor. Sunt oameni de actiune, iar atitudinea lor ambitioasa ii influenteaza intr-un mod pozitiv si pe cei din jur.

Nativii din lunile de toamna sunt usor de descifrat in ceea ce priveste cariera si ambitiile lor personale. Dar sunt o enigma, cand vine vorba despre dragoste. La prima vedere par detasati, obiectivi, usor nepasatori, dar, in realitate, sunt romantici si foarte sensibili. Cine ii cunoaste bine, stie ca sunt foarte profunzi cand se indragostesc si ca pot oferi totul persoanei iubite. Dar au nevoie de incurajare si de multa afectiune pentru a se deschide.

Balanta – 23 septembrie – 22 octombrie
Motto-ul tau: „Creez armonie prin comunicare”.
Descriere generala: Asa cum sezonul de toamna este in flacari de stralucire si frumusete, la fel este si mintea creativa a Balantei. Ai o creativitate fenomenala si abilitati extraordinare de comunicare. Nu te agiti prea mult la certuri/dispute pentru ca ai talent de a echilibra punctele de vedere. De asemenea, iti place sa incerci lucruri noi. Intelegi natura tranzitiei si schimbarii, asa ca a incepe ceva nou este doar o parte a ciclului vietii pentru tine.

Scorpion – 23 octombrie – 21 noiembrie
Motto-ul tau: „Daca nu o pot face cu pasiune si intensitate, mai bine nu o mai fac.”
Descriere generala: Motto-ul Scorpionului spune multe despre personalitatea sa. Scorpionii sunt ganditori profunzi, suflete pasionale cu o intensitate emotionala impresionanta. La fel ca in sezonul de toamna in care se nasc, ei sunt impacati cu conceptul de tranzitie si transformare. De fapt, temele lor de viata sunt profund legate de renastere si reinnoire. Daca esti Scorpion, vei gasi cel mai mare succes atunci cand ti se ofera libertate creativa totala si esti incurajat sa-ti folosesti energia in moduri pozitive. Poti fi imprevizibil (la fel ca toamna in sine) si probabil ca te simti destul de confortabil cu surprizele care sunt laturile necunoscute/nevazute ale vietii.

Sagetator – 22 noiembrie – 21 decembrie
Motto-ul tau: „Muncesc din greu ca sa pot juca tare.”
Descriere generala: Ceea ce este interesant la toamna (si la Sagetator) este ca Natura lucreaza in mod constant fie in tranzitie, fie in pregatire. Acest semn este foarte ocupat sa faca fata provocarilor in moduri neconventionale si imaginative. El vrea sa fie activ si ii place sa aiba libertatea de a visa si de a crea. Daca esti un Sagetator, personalitatea ta este probabil la fel de colorata ca frunzisul toamnei si interesele tale sunt probabil la fel de diverse.

Sursa: eva.ro