Nativii care aduc armonia in orice situatie. Cele PATRU zodii mutabile in astrologie.

7933

Gemeni, Fecioară, Pești și Săgetător – cele 4 semne zodiacale mutabile în astrologie.

Ce inseamna semne mutabile?

Aceste zodii se inteleg bine cu oamenii, se pot adapta în orice mediu fără nici o problemă sau pot face față unei crize in mod diferit fata de ceilalti nativi. Adaptabilitatea la schimbare și simpatia sunt trăsăturile puternice ale acestor semne mutabile.

Aceste zodii sunt sistemul de suport emoțional, sunt oamenii de care depind ceilalți pentru a traversa momentele dificile.

Sunteți în stare să va transformati pentru a va adapta împrejurarilor. La fel cum un cameleon își schimbă culoarea pentru a se amesteca cu mediul său, voi va schimbati atitudinea si supravietuiti in cele mai complicate conditii.

Dacă sunteți unul dintre aceste semne zodiacale, in loc să creezi schimbarea ,ca un semn cardinal, sau să rezisti schimbării ca un semn fix, semnul tău mutabil acceptă schimbarea fără a lupta. Dacă schimbarea este benefică pentru tine, te adaptezi la ea.

În loc să experimentezi stresul, te gandesti imediat: „Acest lucru va fi interesant” și acționezi într-un mod adaptabil. De fapt, adaptabilitatea este una dintre cele mai mari abilități ale tale.

Iată 4 motive pentru care semnele mutabile sunt diferite de alte semne zodiacale:

1.Ca semn mutabil, te adaptezi pentru a supraviețui

Asta înseamnă că te ferești de conflict? Câteodată da. Mai degrabă doresti sa existe armonie și pace decât discordie. În termeni dictati de ego, sunteți suficient de dezinteresat pentru a vă adapta situației pentru ca voi sa va simtiti în largul vostru.

Fireste ca vor fi momente in care te vei ridica și vei lupta dacă ceva actioneaza împotriva convingerilor tale. Dar nu veți fi primii in linia intai de luptă precum semnele cardinale și nici nu veți coordona atacurile, ca semne fixe.

2.Stresul nu va afecteaza si il infruntati cu ușurință

Știi cum să scapi de poveri, cum sa inlaturi abil greutatile si cum sa navighezi cu succes pe valurile vietii. Pentru ca inlaturi stresul, semnele fixe și semnele cardinale au nevoie de tine.

Stilul usor de lucru face din aceste semne mutabile cei mai doriti parteneri de afaceri, angajati ideali si colegi de baza. Atmosfera la job este mult mai relaxanta atunci cand ai in preajma semne mutabile.

3.Semnele mutabile sunt cele mai atente la detalii

Fiecare semn mutabil este deosebit de atent la detalii, minutios si are rabdarea suficienta sa mearga pana la capatul unui proiect complicat. Dacă cineva trebuie să se asigure că ceva este perfect, trebuie sa ceara sfatul unui nativ nascut sub semnul Fecioarei, Gemenilor, Pestilor sau Sagetatorului.

Desigur, luarea deciziilor nu este cel mai bun atribut, datorită concentrării pe perfecțiune. Sunteti capabil sa remarcati detalii dar nu vedeti uneori problemele in ansamblu si va fixati pe maruntisuri si amanunte fara importanta.

4.Semnele mutabile aduc armonia în orice situatii

Ca semn mutabil, ești cel mai puternic emoțional. Cu abilitatea ta de a te adapta și a te conforma mediului tău, poți suporta o povară mai grea decât semnele fixe sau cardinale.

Puteți îndura dificultati fara sa va plangeti si suferiti fara ca lumea sa remarce asta. Aceasta atitudine  poate fi văzută ca o forță sau ca o slăbiciune, dar știți că nu este niciuna din ele, este o binecuvântare și un blestem.

Capacitatea de a aduce armonia in viata, pe care o are un semn mutabil ajută la transformarea acestei lumi într-un loc mai bun. Armonia este obiectivul tău, iar alții ar putea vedea asta ca fiind o slăbiciune. Știi cât de puternic ești, deci nu-i lăsa pe ceilalți să te subestimeze. Ține-ți inima deschisă si arata ca sensibilitatea este cea mai buna calitate a ta.

Sursa articol: ce-spun-astrele.ro