Zodiile norocoase ale lunii IULIE. La pol opus, TREI nativi au parte doar de provocari.

247

Zodiile Balanță, Scorpion și Săgetător

În luna iulie, zodia Balanță va străluci prin creativitatea sa și va avea parte de o abundență de imaginație, cu ajutorul căreia va debloca anumite energii în care a stagnat, va pune la punct planuri, idei sau inițiative originale, pentru a-și spori activitățile. Vă așteaptă o lună plină de magie, de inspirație divină și de binecuvântare!

Cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura în această lună de un bonus financiar la care nu se așteaptă și care îi va umple de bucurie. Ați muncit mult și asta se vede acum, pentru că a venit vremea să culegeți roadele muncii depuse și să vă bucurați de niște câștiguri consistente, pe care le meritați din plin.

Luna iulie va fi extrem de benefică pentru nativii din zodia Săgetător, care se pot bucura liniștiți făcând ceea ce își doresc să facă, fără să se îngrijoreze că ceva sau cineva îi va supăra sau va deranja. Totul în această lună se va desfășura fluid, distractiv și ușor. Relaxați-vă, toate sunt așa cum trebuie să fie, voi sunteți acolo unde trebuie să fiți!

Zodiile Berbec, Taur și Vărsător

În ceea ce îi privește pe nativii din zodia Berbec, în această lună este posibil ca aceștia să se lupte să rezolve câteva probleme financiare oarecum complicate. Nu trebuie să vă îngrijorați, ci dimpotrivă, aveți încredere în sentimentul vostru de inventivitate și creativitate, pentru a reveni pe picioare și a face lucrurile să meargă. Nu dați înapoi, mergeți înainte orice ar fi!

Această lună va pune accentul pe familie pentru nativii din zodia Taur, care vor fi responsabili pentru rezolvarea unor situații cu rudelor sale, cu cerințe care ajung să îi irite la fel de mult ca și situațiile în care oamenii profită de bunătatea lor. Aveți răbdare, încredere și calmitate și toate lucrurile se vor rezolva!

Nativii din zodia Vărsător au anumite provocări de depășit în această lună, dar și întrebări legate de modul cum acestea pot fi depășite sau pot fi rezolvate. Nicio situație nu va fi câștigată, dacă veți acționa în grabă. Luați lucrurile pe rând, aveți încredere în intuiția voastră și în simțurile voastre și nu veți da greș!

Sursa articol: ce-spun-astrele.ro