Horoscop VOROPCHIEVICI: zodiile protejate de divinitate in 2024

388

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, in emisiunea „Adevaruri Ascunse” de la Antena 3, despre cele trei zodii protejate de divinitate inca din primele zile ale anului 2024.

Capricorn Vizavi de Capricorn, au venit si niste atentionari. Ai aceste caracteristici pentru anul 2024, dar tu ce trebuie sa faci, ca trebuie sa faci si tu ceva ca sa nu strici norocul asta pe care l-ai primit? Sa acorzi atentie micilor detalii, in primul rand, si mai ales pe care deseori le delegi tu, daca esti sef. S-ar putea sa vezi chiar ca ai realizat ceva important care te va aduce la un punct de cotitura in viata ta pentru totdeauna. De asemenea, mai trebuie sa se asigure ca abordeaza conversatiile si comunicarile cu un strop de compasiune, deoarece Capricornul este corect, la obiect. Compasiunea vine cu alta ocazie, adica atunci cand nu mai esti. Incercati sa puteti transmite mai usor punctul de vedere pentru persoanele din jurul vostru. Deci cu mai multa compasiune, afectiune si daca se poate, cu zambetul pe buze.

Berbec A doua zodie care primeste protectie este Berbecul. Ddaca sunteti descris la lectiile pe care universul vrea sa va ajute sa le invatati, va veti da seama de ce. Berbecul si Scorpionul, un semn de foc si apa impartasesc acelasi guvernator planetar, adica planeta Marte, a actiunii, planeta patosului. Totodata, intelegi ca Marte te face si focos, si iubaret, dar si curajos si razboinic. Marte te ajuta, pentru ca a avansa in viata nu inseamna intotdeauna sa stergi toate obstacolele din calea ta. O faci bine pentru ca obstacole vor fi in permanenta. Incearca sa traiesti cu ele si sa te atasezi in asa fel de oamenii din jurul tau ca sa ii poti ajuta, sa-ti conservi in primul rand resursele, pentru ca altfel vei obosi foarte repede. Si sa iei calea unei rezistente mai mici impotriva tuturor ostilitatilor, adica sa nu fi gata sa scoti sabia la orice dialog. Ascultati parerea celui din fata voastra, iar dupa aceea va pronuntati. Cu cat este obstacolul mai mare, cu atat tu nu trebuie neaparat sa fii mai razboinic si mai neintelegator. Trebuie sa fii mai diplomat si sa prinzi esenta problemei, s-o diseci si sa dai exact verdictul care trebuie.

Fecioara Fecioarele vor avea parte de lucruri bune in cariera, mai ales ca isi pot mari partea financiara. Ele aleg un loc de munca chiar daca e munca dubla pentru un salariu, dar sa fie bine platit, sa stie ca de acolo, chiar daca munceste mult, are satisfactia unei sume mai consistente si de aceea profita de binecuvantarea pe care a primit-o pentru a restrange tot ceea ce isi doreste cu adevarat pentru viitorul lor. Nu fiti absurzi, nativii din Fecioara, si mergeti ca un robot sa munciti pana cadeti pe branci. Norocul vostru va va ajuta sa gasiti oportunitati, chiar de a va creste valoarea sau de a fi mai cautat de alte persoane, alti conducatori de firma care sa-ti ofere ceva mai bun. Dar nu incercati niciodata sa sariti calul.

Sursa: antena3.ro/adevaruri-ascunse