Zodiile si BANII. Cum isi gestioneaza fiecare nativ finantele.

6214

Semnele de Foc: Berbec, Leu si Sagetator
Oamenii care apartin acestor semne zodiacale prefera sa cheltuiasca bani. Deoarece au abilitatile de a castiga multi bani, ei sunt relativ linistiti cu privire la cheltuielile lor. Si daca nu folosesc acest talent cu intelepciune, atunci banii se cheltuie cu repeziciune si risca intr-o buna zi sa se trezeasca cu buzunarele goale. Este important ca oamenii care au energia zodiilor de Foc sa stapaneasca tehnici de investitii pentru a profita de intregul proces de management al finantelor. Norocul proverbial pe care il au la bani se poate sfarsi intr-o zi si le poate crea probleme daca nu sunt prevazatori sa aiba rezerve financiare puse deoparte.

Semnele de Pamant: Taur, Fecioara si Capricorn
Nativii nascuti in semne de Pamant sunt cei care economisesc. Cheltuielile nu se fac cu usurinta, deoarece acesti nativi petrec timp gandindu-se la viitor. Sunt buni manageri, stiu sa gestioneze bine banii proprii dar si banii altor oameni. Acesti nativi gasesc mereu modalitati excelente de a economisi bani. Insa acest dar nu trebuie transformat intr-o slabiciune care poate duce la avaritie. Ei trebuie sa se relaxeze cu privire la cheltuielile lor, mai ales pentru a se bucura de viata.

Semnele de Aer: Gemeni, Balanta si Varsator
Acesti nativi, nascuti sub semne de Aer, traiesc o viata financiara echilibrata. Semnele de Aer reprezinta sunt de altfel hibride, intre pamant si foc. Aspectele planetare le permit sa cheltuiasca cu usurinta bani si dar sa si economiseasca pentru viitorul lor. Tot ce au nevoie este un plan financiar bun sau un plan de investitii care sa le mentina finantele in siguranta.

Semne de Apa: Rac, Scorpion si Pesti
Cei care apartin acestor semne astrologice sunt generosi. Ei imprumuta generos bani oricui are nevoie. Daca vad vreodata pe cineva care are nevoie de sprijin financiar, ei sunt primii care ofera ajutor. Si din cauza naturii lor generoase uneori ajung la pierderi insemnate. Cel mai bine este daca semnele de Apa se afla inconjurate de semne de Pamant pentru a le impiedica sa cheltuiein exces, dar si semne de Aer, in scopul de a planifica in mod corespunzator cheltuielile si economiile. Odata ce isi gasesc partenerii complementari, acesti nativi isi vor echilibra situatia financiara.