EMOTIILE: zodiile care le exteriorizeaza VS. zodiile care le ascund

4435

Berbec Fiind foarte vulcanici Berbecii nici macar nu incearca sa isi stapaneasca emotiile sau sa le ascunda. Din contra spun tot ce au de spus fara sa menajeze pe nimeni. Fac insa acelasi lucru si in momentul in care sunt fericiti. Cu alte cuvinte berbecii sunt ca o carte deschisa pentru cei din jur.

Taur Taurii reusesc sa isi ascunda sentimentele si nu vorbesc cu oricine despre ceea ce ii macina sau ii fac fericiti. Fac asta doar cu un grup restrans de prieteni si cu familia, insa doar atunci cand simt ca trebuie sa isi impuna regulile sau sa obtina ceva important.

Gemeni Desi sunt printre cei mai vorbareti nativi ai zodiacului si le place sa comunice acesti nativi isi exteriorizeaza cu greu sentimentele. De regula o fac atunci cand simt ca s-a produs o nedreptate.

Rac Racii sunt extrem de sensibili si nu reusec sa isi ascunda trairile. Sunt explozivi cand sunt nervosi, tipand la cine apuca, iar cand sunt fericiti impartasesc acest lucru cu toata lumea.

Leu Deoarece Leii nu suporta criticile sau sa fie calcati pe coada izbucnesc imediat, tipand si spunand tot ce au pe suflet. In rest insa, prefera sa isi pastreze trairile doar pentru ei, in special pe cele negative. Fac asta din orgoliu, dari si pentru ca nu vor ca ceilalti sa le descopere punctele slabe.

Fecioara Pentru cei din jur Fecioarele pot parea cele mai puternice persoane din lume, sau din contra par a fi cele mai insensibile. In realitate acestea se pricep doar sa isi ascunda trairile. Se exteriorizeaza insa fara de un prieten foarte bun sau familie.

Balanta Nativii nascuti sub semnul Balanteli sunt persoane foarte sincere si prefera sa spuna totul verde in fata, mai ales daca sunt intrebati ce au. Sunt insa discrete si prefera sa impartaseasca lucrurile bune din viata lor doar cu persoane de incredere.

Scorpion Viseaza la functii inalte si nu isi permit ca cei din jur sa afle ce sentimente ii afecteaza inviata de zi cu zi. Si asta deoarec nu vor ca cineva sa ii catalogheze ca fiind persoane slabe.

Sagetator Sagetatorilor li se pare pierdere de vreme si energie sa isi ascunda sentimentele. Sunt persoane deschise si comunicative, ce isi expun toate sentimentele si trairile pe tava.

Capricorn Capricornii sunt persoane inchise si paranoice. Nu vor ca cei din jur sa le cunoasca sentimentele si trairile pentru a-si pastra aparentele dar si pentru ca ceilalti sa nu profite de pe urma acestora.

Varsator Varsatorii par persoane puternice si asta pentru ca aleg sa nu isi etaleze sentimentele. In timp insa acumuleaza frustrari si izbucnesc cand iti este lumea mai draga.

Pesti Pestii sunt imprevizibili cand sunt suparati sau ii deranjeaza ceva. Ori se inchid in ei si refuza sa infrunte problema ori izbucnesc si se descarca pe cine prind. Nici cand le merge bine nu le este mai usor sa-si expuna sentimentele si asta din neincredea in oameni. Nu se stie niciodata cine le vrea raul.