Zodiile cu cea mai puternica intuitie

1147

Intuitia este un ”fenomen” pe care nu-l putem explica stiintific. Este ceva ce vine din interiorul fiecaruia, este acea voce care iti spune pe ce cale sa mergi ca totul sa fie bine.
Intuitia se bazeaza in primul rand pe experientele traite, pe informatiile si cunostintele pe care le-am acumulat de-a lungul timpului. Se bazeaza insa si pe caracteristicile fiecaruia dintre noi, date de semnele zodiacale.
Fiecare zodie are o energie negativa si una pozitiva, energie pe care o putem folosi pentru a intui oameni sau diverse situatii.

GEMENI
Pe gemeni intuitia ii ajuta in special atunci cand lucrurile sunt tensionate sau neplacute. Daca sunteti gemeni,cu siguranta nu va plac conflictele si fugiti din calea acestora mai ales ca sunteti suficient de norocosi sa simtiti aceste lucruri.
Unul dintre avantajele gemenilor este faptul ca acestia pot identifica persoanele toxice dintr-o privire si acestea nu au nicio sansa de a se apropia de ei vreodata. Aceasta intuitie va protejeaza de foarte multe probleme.

Persoanele nascute in zodia Gemeni reusesc sa comunice foarte usor cu oamenii pe care ii intalnesc. Daca stai de vorba cu o persoana nascuta in aceasta zodie, aproape ca vei avea impresia ca discutia dintre voi este regizata, pentru ca gemenii au capacitatea de a “citi” foarte bine oamenii.

SCORPION
Citesti gandurile, gesturile si te prinzi imediat de intentiile bune, sau mai putin bune, ale unei persoane. Nimeni nu se poate preface in fata ta. Nu-ti neglijezi niciodata presentimentele si esti in stare sa iti schimbi programul, sa anulezi intalniri sau sa amani iesiri in functie de ce-ti spune instinctul. De asemenea, percepi cu usurinta energia celor din jur. Daca instinctiv nu-ti place o persoana atunci cand o cunosti, e putin probabil sa-ti schimbi impresia mai tarziu.

Nativii din zodia Scorpion sunt precum un detector de minciuni, au o intuitie foarte puternica si pot sa “citeasca” in orice moment intentiile altor persoane. Ei sunt perfect constienti de ceea ce gandesc sau de ceea ce isi doresc de la viata, iar motivatia pe care o au ii ajuta sa actioneze foarte clar si la obiect.

PESTI
Pestii sunt firi sensibile si au capacitatea de a crea conexiuni puternice cu ceilalti. Aceasta legatura puternica se manifesta prin a simti instant energia pe care cei din jur o transmit. Pestii pot simti negativitatea inainte de a se apropia de cineva.

Daca sunteti pesti, ii puteti citi cu usurinta pe ceilalti dar si puteti crea cu usurinta legaturi profunde. Cand simtiti negativitate in cei din jurul vostru, de obicei va retrageti pentru a nu alimenta aceste relatii toxice, atitudine ce vi se potriveste perfect. Lectia pestilor este sa invete sa aiba mai multa incredere in ei si sa asculte ce le spune instinctul.

BERBEC
Plini de pasiune, berbecii sunt deseori salvati de intuitie.
Intuitia lor este foarte puternica cand vine vorba de a citi intentiile celorlalti si ii avertizeaza cand sa fie mai precauti decat de obicei. Li se intampla des sa poate prezice cand lucrurile pot merge gresit si astfel sa se poate retrage la timp din situatii neplacute.

Nu de putine ori berbecii isi asuma decizii riscante, care se dovedesc a fi calea cea buna. Chiar daca sunt decizii la limita sigurantei si sub presiunea timpului, mai mereu iesiti la liman vii si nevatamati. La prima vedere actionati la noroc si lasati lucrurile in voia sortii, in realitate stiti exact la ce sa va asteptati si rezultatul rareori va ia prin surprindere.

VARSATOR
Varsatorii se bazeaza mai mult pe intuitie decat pe ratiune. Sunt poate cele mai intuitive persoane ale horoscopului. Daca sunteti varsatori, cel mai probabil deciziile voastre sunt impulsive dar stiti in interiorul vostru ca aceste decizii sunt corecte si vin in cel mai propice moment. Mereu gasiti rezolvari si descoperiti solutii pe care altii nici nu le iau in calcul. Intuitia voastra este ajutata mult de spontaneitatea si curajul care va caracterizeaza. „V-am spus eu“ e un lucru care poate fi auzit des din gura unui Varsator.