Zodiile care își schimbă norocul în bine sau în rău până la sfârșitul lunii. Nativii trebuie să știe cum să facă față schimbării.

224

Berbec – Nativii în Berbec trec printr-o perioadă în care vor fi subiectul comentariilor negative, a intrigilor și minciunilor care le vor afecta nu doar imaginea în fața celorlalți, ci și relațiile construite de-a lungul timpului.

Taur – Puternici din fire, sensibilitatea față de partea materială le poate aduce o schimbare a norocului prin aceea că au șanse mari să fie implicați în diferite acțiuni frauduloase care le-ar putea cauza probleme mari. Fiți grijulii!

Gemeni – Gemenilor li se schimbă norocul din punctul de vedere al relațiilor sentimentale, putând traversa o perioadă de criză conjugală care necesită toată atenția lor.

Rac – Racii nu au norocul de partea lor în perioada următoare, pentru că au parte de obstacole la tot pasul în calea realizării proiectelor lor. Planetele se aliază împotriva lor, însă Racul va ști cum să facă față cu brio.

Leu – Leii au norocul de partea de lor în perioada următoare, mai ales atunci când vine vorba de îndeplinirea dorințelor lor. Aceștia profită de faptul că au astrele de partea lor și își ating acum fiecare obiectiv în parte.

Fecioară – Nativii din Fecioară nu se pot bucura de noroc, pentru că acesta se schimbă din punct de vedere negativ în chestiuni legate de partea birocratică și legală. Deși multe dintre aceste probleme au rezolvare, Fecioarele se simt descurajate. Trebuie doar să aveți răbdare și să acționați cu prudență.

Balanță – Deși sunt norocoase de obicei, Balanțelor li se schimbă norocul din cauza faptului că își pun încrederea în persoanele greșite, iar asta le va aduce repercusiuni pe mai multe planuri.

Scorpion – Deși pare că totul este împotriva lui, norocul Scorpionului constă în faptul i se oferă șansa de a-și duce la bun sfârșit fiecare plan cu calm, fiind atent la fiecare pas pe care îl face. Deși nu îl percepe drept noroc, Scorpionul are astrele de partea lui în totalitate.

Săgetător – Pot apărea cheltuieli neprevăzute pentru Săgetători, motiv pentru care trebuie să aibă mare grijă cum își gestionează fiecare achiziție, astfel încât să nu le fie afectate economiile.

Capricorn – Obișnuiți să aibă activitate tot timpul, pentru Capricorni se schimbă norocul în sensul în care viața lor devine una monotonă, în care patronează rutina și plictiseala. De ei depinde dacă vor traversa ori nu această perioadă curând.

Vărsător – Pentru Vărsători norocul nu se schimbă nicicum. Nativii acestei zodii traversează o perioadă liniștită din toate punctele de vedere, fără să aibă parte de dificultăți sau de un noroc uriaș. Se poate spune că domnește echilibrul în toate formele sale, lucru care îi face să se simtă foarte liniștiți și împăcați cu propria persoană…

Pești – Peștii trebuie să aibă grijă de partea financiară în perioada următoare, pentru că norocul nu va fi de partea lor în acest sens. Acest lucru se datorează eventualelor probleme care pot apărea la locul de muncă, așa că nu vi se recomandă să faceți investiții.

Sursa articol: yve.ro