3 zodii de femei care devin si mai frumoase odată cu trecerea anilor

929

Există femei care încep să înflorească după vârsta de 40 de ani. Astrele ne dezvăluie care sunt aceste femei norocoase și care parcă întineresc după vârsta de 40 de ani. Iată care sunt cele 3 zodii de femei care devin mai frumoase după 40 de ani:

Femeia SĂGETĂTOR

Femeia născută sub acest semn zodiacal parcă întinerește după 40 de ani. Pare mai tânără din punct de vedere fizic și reușește să se facă mult mai plăcut decât era la 20 de ani. Are simțul umorului dezvoltat și prinde aripi.

Se simte și pare a fi din nou o adolescentă, de aceea atrage toate privirile fără a avea această intenție. Femeile care sunt născute în această zodie care au copii, își vor face odraslele foarte fericite pentru că nu își arată vârsta. Copiii lor vor considera că mama lor este mai mult o prietenă sau o soră.

Curioasă prin excelență, femeia săgetător caută mereu să afle totul despre cineva și adevărul despre lucrurile misterioase din lume. Când vine vorba de socializare, ea explorează fiecare bărbat, femeie sau copil întâlnit și dezbate chestiuni de politică, sexualitate, ideologii și religie, pentru a vedea cu cine are de-a face.

Aflată mereu în căutarea răspunsului pentru orice, femeia săgetător nu înțelege noțiunea de tabu sau subiect delicat și vrea să știe totul despre tot.

Versată și șarmantă, femeia săgetător se bucură de orice experiență de viață și nu regretă foarte tare greșelile trecutului, deoarece le consideră lecții pline de tâlc.

Onestă și de încredere, loială și independentă, femeia săgetător în dragoste este corectă și nu înjunghie partenerul pe la spate dacă se simte trădată.

Independența ei se menține atunci când este îndrăgostită și asta îi dă un aer foarte sexy, de femeie pe picioarele ei, care nu are nevoie de cineva, ci alege să iubească pe acel cineva.

Femeia FECIOARĂ:

Cei din jur nu vor știi niciodată care este vârsta ei adevărată pentru că nativele acestei zodii nu-și arată vârsta. Fecioarele știu cum să se mențină tinere și sunt maestre în arta disimulării. Sunt firi active, pline de viață și sunt invidiate de celelalte femei pentru că au o vitalitate ieșită din comun.

Șarmantă, perfecționistă și mereu atentă la detalii, femeia fecioară seduce fără milă tineri și bătrâni, bărbați și femei, deoarece pare greu de atins și ușor de dezamăgit.

Femeia fecioară are stofă de critic, cu atenția ei la detalii și perfecționismul obsesiv. Pentru că analizează la rece tot ce mișcă, ea poate părea prea calculată și lipsită de emoții, dar cine o judecă atât de aspru la prima vedere nu va afla niciodată cât de caldă poate fi odată ce ai cucerit-o definitiv.

Intuitivă și analitică, femeia fecioară simte imediat când un om are ceva de ascuns, sau când cineva se dă drept ceva ce nu este.

Dacă reușești să nu iei personal criticile femeii fecioară, vei fi o persoană fericită. Ea nu vrea să rănească pe nimeni, iar remarcile ei se vor mai mereu constructive.

Atuul fecioarelor este ințelepciunea care le ajută să se dezvolte atât de frumos, atât din punct de vedere fizic, dar și mental. La vârsta de 40 de ani toate femeile din această zodie înfloresc. Au tenul perfect, chiar mai neted decât la 20 de ani, nu au riduri și au un trup de invidiat.
Femeia fecioară este singura din zodiac care poate să aștearnă liniștea și ordinea în mijlocul unui haos. Ea poate să facă ordine în cele mai complicate situații și reușește să vadă clar toate datele problemei, atunci când toată lumea este copleșită de emoții.

Femeia SCORPION:

Nativele acestei zodii sunt în fruntea femeilor în ceea ce privește frumusețea după 40 de ani. Femeia scorpion arată bine la orice vârstă, însă acum radiază. Acum știe să-și scoată în evidență calitățile și să-și ascundă defectele. Dacă la 20 de ani era o femeie are atrăgea priviri fără a mișca un deget, acum este expertă în arta seducției.

E femeia la care viseaza orice barbat, cu toate astea putini sunt cei care ii pot fata. Pasiunea ei te inlantuie, te mistuie si te copleseste. Daca se poate spune despre cineva ca nu iubeste cu foc, ci este focul insusi, atunci femeia Scorpion este aceea.

Pune mare accent pe aspectul său fizic și face tot posibilul pentru a se menține în forma ideală. Nu numai că atrage privirile bărbaților, le atrage și pe cele ale femeilor care sunt invidioase pe aspectul său fizic.

Misterioasa, dar cu initiativa, romantica, dar provocatoare, este o combinatie intre femeia fatala si femeia visatoare, aceea care vrea sa te salveze, dar numai ca sa te domine, sa te subjuge, dar si sa te protejeze de toti si, mai ales, de toate. Odata ce ai facut o femeie Scorpion sa se indragosteasca de tine, nu exista cale de intoarcere. Nu o uiti niciodata si nu scapi din mrejele ei cu una, cu doua.

In cuplu, in cariera, in familie ea nu cunoaste jumatatile de masura. Cere mult in schimb pentru ca ofera tot. Profunzimea sentimentelor si a hotararii ei nu poate fi intrecuta. Daca isi pune un lucru in minte, nimeni si nimic nu ii sta in cale, indiferent de riscuri si de sacrificii. Incapatanata pana la Dumnezeu si inapoi, niciodata nu se supune si isi gaseste mereu propriul drum. De aceea, chiar si prietenii o considera de multe ori dificila si imprevizibila.