Cea mai mare calitate a ta în funcție de zodie

2435

Personalitatea si caracterul fiecarui om sunt influentate de multi factori. Fie ca e vorba de simtul umorului, capacitatea de a fi un bun ascultator sau un prieten loial, cu totii avem anumite trasaturi care ne fac unici, iar astrele au multe de spus despre modul in care actionam si despre personalitatea noastra. Iata ce spun astrologii despre calitatea predominanta a fiecarei zodii.

Berbec

Berbecul este asertiv. Este un excelent lider si preia fraiele ori de cate ori este nevoie. Este un sef total si nu se lasa pana nu obtine ceea ce-si doreste. Este extrem de determinat si nu se multumeste cu mai putin decat merita.

Taur

Un Taur este incredibil de autentic. Cu siguranta crede in tot ceea ce spune si este cunoscut pentru faptul ca spune lucrurilor pe nume. Nu se teme sa fie ea insasi, cu toata inima, si nu va fi niciodata falsa in ceea ce spune sau face. Nu va face niciodata ceva pentru a-i impresiona pe altii.

Gemeni

Gemenii au simtul umorului. Pot vedea partea amuzanta din aproape orice si, in general, vor doar sa se distreze. Fac niste glume grozave si rasul lor lumineaza intotdeauna camera.

Rac

Racul este foarte loial si nu renunta la oamenii de care ii pasa. Isi pretuieste prieteniile si relatiile si niciodata nu tradeaza increderea altora. Racul se tine de principiile lui, iar loialitatea ii este de neclintit.

Leu

Leul are o inima generoasa. Cand ii vede pe ceilalti aflati in nevoie, le da repede o mana de ajutor. Cu un Leu nu duci lipsa de ingrijire si apreciere. Femeii Leu ii pasa cu adevarat de ceilalti oameni.

Fecioara

Fecioara este minimalista si ii place sa duca o viata simpla. Nu are nevoie sa obtina prea multe. Ea se limiteaza la necesitati si nu-i place sa fie risipitoare. Nu cere prea mult si este multumita de ceea ce are deja.

Balanta

Balanta este incredibil de pasnica. Nu-i place sa lanseze certuri sau sa se confrunte cu altii. Ii place pur si simplu sa mentina pacea si armonia. Se pricepe de minune sa linisteasca oamenii si sa aplaneze conflictele. Intotdeauna incearca sa faca compromisuri si sa rezolve problemele cu altii pentru a mentine pacea.

Scorpion

Scorpionul iubeste de parca nu mai exista ziua de maine. Are atata dragoste de oferit si nu doreste sa se opreasca. Nu staruieste asupra lucrurilor negative, in schimb, isi doreste pur si simplu sa-i iubeasca pe ceilalti. Ii pasa de cei din jur si pretuieste relatiile.

Sagetator

Un Sagetator stie cum sa se distreze mai bine decat oricine altcineva. Ii place sa se relaxeze si sa lase lucrurile sa treaca de la sine. Ii place sa fie salbatic si liber si este intotdeauna dispus sa incerce lucruri noi. Femeia Sagetator nu se teme sa se bucure de ea insasi si, ca urmare a naturii ei fara griji, are tendinta sa aiba parte de o tona de distractie.

Capricorn

Un Capricorn este mai bun decat oricine altcineva la a fi responsabil. Se ocupa mereu de indatoriri si niciodata nu se lasa pe tanjeala. Este un adult adevarat. Intotdeauna isi termina treburile si intotdeauna plateste facturile la timp. Practic, este intotdeauna responsabil pentru tot ceea ce face.

Varsator

Varsator este liber si rebel. Nu se conformeaza niciodata normelor. Ei sunt progresisti si individualisti si isi urmeaza calea. Varsatorul nu se teme sa spuna ce gandeste, chiar daca contrazice ceea ce cred toti ceilalti.

Pesti

Pestii sunt extrem de grijulii. Ei nutresc cu adevarat compasiune fata de persoanele iubite. Si, probabil, vor sacrifica orice pentru cei dragi.