Cat de sensibil este partenerul tau, in functie de zodie. Vezi ce secrete ascunde

1418

Leu (22 iulie – 22 august)

Pe cei nascuti in zodia leului nu ii poti convinge usor sa renunte la dorinte, pareri sau conceptii, chiar daca in unele situatii asta inseamna sa provoace durere celuilalt. Poate fi insensibil, iar egoismul de care dă dovadă uneori este vinovat pentru asta. Iar partea şi mai neplăcută este că nu-şi recunoaşte greşelile, chiar dacă în sinea sa le regretă

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În goana lui după perfecţiune, nativul din zodia fecioarei ar putea să facă unele remarci foarte neplăcute atunci când este nemulţumit de modul în care evoluează lucrurile. Iar dacă se întâmplă să-i ieşi în cale în astfel de momente, te poţi confrunta cu latura sa insensibilă.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Bărbatul din zodia balanţei este preocupat de ceea ce simt ceilalţi şi mai ales de ceea ce simte persoana iubită. Este foarte atent la nevoile partenerei sale şi va evita cu orice preţ să o rănească. Iar dacă greşeşte cu ceva, este chinuit de vinovăţie şi va încerca să se revanşeze prin tot felul de trucuri

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Poţi simţi gustul amar al insensibilităţii nativului din scorpion în timpul micilor conflicte care apar inevitabil în cuplu. El trăieşte cu pasiune fiecare moment, iar în timpul certurilor îşi poate manifesta cea mai întunecată latură a personalităţii sale. Ar fi indicat să nu-l provoci prea tare, altfel vei fi şocată de rezultat.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativul din săgetător spune adevărul, uneori într-un mod brutal şi şocant. Nu îi este teamă să spună ceea ce gândeşte, fără prea multe „filtre”. Abia când vede rezultatul cuvintelor sale realizează că a fost de-a dreptul insensibil. Regretă când te vede suferind din cauza unor cuvinte inutile.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Deşi nu se poate lăuda cu o inteligenţă emoţională de invidiat, nativul din capricorn se străduieşte foarte mult să nu dea dovadă de insensibilitate. Dar nu reuşeşte mereu. Uneori chiar nu înţelege gama extrem de variată a emoţiilor tale şi nu poate reacţiona aşa cum probabil ţi-ai dori tu. Important este că-şi dă silinţa.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul din zodia vărsătorului poate da dovadă uneori de mult egoism. Chiar dacă te iubeşte, are momente în care dorinţa lui de a avea dreptate şi de a obţine ceea ce îşi doreşte îi umbreşte raţiunea. Te poate face să suferi prin insensibilitatea de care dă dovadă, dar revine rapid pe drumul cel bun.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativul din peşti are o inteligenţă emoţională impresionantă. Ştie ce efecte sentimentale pot avea faptele şi vorbele sale. Iar uneori se poate folosi de acest dar într-un mod deloc nobil. Are tendinţa de a te şantaja emoţional pentru a obţine ceea ce vrea, iar asta este cu siguranţă o formă de insensibilitate.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Bărbatul din zodia berbecului este foarte sensibil la nevoile tale. Nu îşi doreşte sub nicio formă să-ţi rănească sentimentele sau să te neglijeze, de aceea va încerca să fie cât se poate de atent şi de grijuliu. Poate fi uneori insensibil, dar neintenţionat, din cauza impulsivităţii.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru că este o persoană calmă şi discretă, nativul din zodia taurului se va gândi de două ori înainte de a scoate un cuvânt sau înainte de a face ceva care te-ar putea răni. Este, de asemenea, foarte protector şi atent cu femeia iubită, pe care nu ar răni-o sub nicio formă.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Trebuie să fii pregătită pentru orice dacă ai o relaţie cu un bărbat din zodia gemeni. Acest nativ are tendinţa de a spune lucrurilor pe nume, iar uneori te-ai putea simţi rănită de ceea ce auzi. Poate fi insensibil uneori, dar o face în numele adevărului şi al sincerităţii totale, ceea ce este o bază foarte bună pentru relaţia voastră. Chiar dacă face lucruri care par insensibile faţă de tine, important este să ştii că nu o face din răutate.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nativul din zodia racului se gândeşte foarte mult la sentimentele şi emoţiile sale, dar asta nu înseamnă că le neglijează pe ale tale. Este empatic şi va încerca să se pună în locul tău pentru a te înţelege mai bine. Cu siguranţă nu este o persoană insensibilă.