Cele doua fete ale fiecarei zodii: una luminoasa si alta intunecata. Plusurile si minusurile nativilor.

874

Totul in aceasta lume se bazeaza pe niste extreme: intuneric si lumina. Nu exista fericire fara tristete, viata fara moarte, succes fara esec, bine fara rau.

Acelasi lucru este valabil si pentru semnele zodiacului. Fiecare dintre noi avem atat trasaturi pozitive, cat si negative, dar trebuie sa invatam sa folosim atat partile slabe, cat si pe cele puternice pentru dezvoltare si crestere.

Power of Positivity ne relateaza despre „cele doua fete” ale fiecarui semn zodiacal, trasaturile pozitive si negative:

Berbec Berbecii sunt renumiti pentru setea lor de viata. Ei sunt energici, ambitiosi, motivati si pasionati. Berbecii sunt increzuti, curajosi, hotarati, gata de aparare si nu se tem de dificultati. Pe de alta parte Berbecul se enerveaza foarte usor, sufera din cauza schimbarilor frecvente ale starii de spirit si uneori devine agresiv. Daca unele lucruri nu sunt conform planului sau, Berbecul devine furios. Dar daca Berbecul invata sa-si controleze fata sa intunecata, isi foloseste cu succes energia sa interioara pentru a realiza lucruri bune.

Taur Taurul lucreaza din greu pentru a obtine stabilitate, pornind de la un loc de munca bine platit si incheind cu gasirea unui partener de viata. Taurul este fidel si va ramane asa chiar si in relatiile pe termen lung. Cu toate acestea Taurul iubeste tot ce este bun si este gata sa lucreze zi si noapte pentru a obtine aceste lucruri. Cu toate acestea poate fi uneori foarte incapatanat si rigid.

Gemeni Gemenii reprezinta cel mai bun exemplu despre faptul ca o persoana poate avea doua fete, in cazul lor coexista doua persoane aflate in conflict una cu alta. Pe de o parte Gemenii sunt prietenosi, impartiali, iubesc comunicarea si sunt mereu veseli. Pe de alta parte Gemenii pierd adesea calmul si sunt predispusi sa ia decizii impulsive. Ei isi arata partea lor intunecata atunci cand sufera din cauza stresului sau a unei depresii severe. Reprezentantii acestui semn manifesta adesea sentimente de nelinistite din cauza conflictului intern dintre aceste doua persoane atat de diferite.

Rac Reprezentantii acestui semn al zodiacului sunt inzestrati cu multe calitati pozitive, dar adesea uita de ele din cauza stimei scazute pe care o au fata de propria lor persoana.Sunt foarte grijulii, sensibili, loiali si profunzi. Va vor asculta mereu cu atentie si nu va vor refuza sprijinul, chiar daca va cunosc de foarte putin timp. Cu toate acestea nativii acestui semn lupta mereu cu demonii lor interiori, despre existenta carora isi pot da seama foarte putine persoane. Racul ia totul aproape de inima si, prin urmare, este predispus la depresie, precum si la anxietate sau la diferite boli mintale. Ei au frecvent un sentiment ca nimeni nu-i intelege, ceea ce duce la auto-izolare.

Leu Leii sunt niste lideri innascuti si doresc sa fie mereu primii in toate. Sunt ambitiosi, veseli, fermecatori si increzuti, la fel ca si Berbecul sunt reprezentanti ai elementului de foc. In acelasi timp Leii sunt cam obsedati de ei insisi, orgoliosi, dramatici si pretentiosi. Desi reprezentantii acestui semn sunt foarte prietenosi, uneori pot parea superficiali si usuratici.

Fecioara Fecioara este foarte atenta chiar si la cele mai mici detalii si poate petrece ore intregi gandindu-se cum sa gaseasca solutia potrivita. Sunt organizate, pedante, au o gandire analitica si se pot lauda cu rabdare de fier. Fecioara rezolva perfect orice problema. Totusi Fecioara iau totul prea in serios si uneori pedantismul lor le complica viata. Le este foarte greu sa se relaxeze si sa lase lucrurile sa mearga de la sine. Pe langa aceasta ele pot parea rigide, reci si indiferente, deoarece se inchid in sine.

Balanta Balanta este un alt semn al zodiacului; acesti nativi sunt foarte pasnici si ii trateaza pe altii cu bunatate si respect. Iubesc sa-i ajute pe altii si sa incerce sa mentina cu orice pret echilibrul in viata lor. Cu toate acestea acest comportament nu este intotdeauna practic, deoarece Balanta incearca permanent sa evite conflictele. Aceasta este, fara indoiala, o calitate buna, dar in viata exista situatii in care este necesar sa te aperi si sa poti opune rezistenta. Uneori reprezentantii acestui semn sunt nesiguri si inchisi in sine, de aceea poate parea aproape imposibil sa-i cunoasteti mai bine.

Scorpion Scorpionul este un semn de apa, iar reprezentantii sai sunt foarte inteligenti si sarcastici. Scorpionii sunt foarte emotivi si adesea isi ascund sentimentele lor adevarate, pentru ca cei din jur sa nu poata profita de ei. Scorpionul este o persoana foarte pasionala, organizata, inventiva, independenta si loiala. Pe de alta parte Scorpionii pot fi razbunatori si predispusi la manipulare. Urasc foarte mult atunci cand sunt tradati si, in loc sa-si manifeste nemultumirea, vor urzi un plan de razbunare. Nu-l suparati pe Scorpion, deoarece acest lucru se poate intoarce impotriva dumneavoastra!

Sagetator Sagetatorul este un semn de foc, iar reprezentantii sai ii atrag imediat pe cei din jur. Sagetatorii sunt optimisti si aventurieri. Cu toate acestea uneori le este prea dificil sa se concentreze asupra unui singur lucru. Sagetatorii sunt, de asemenea, explozivi si nervosi. Neavand un scop clar, Sagetatorul se va plictisi foarte repede. Este, uneori, aproape incontrolabil, mai ales cand e nervos.

Capricorn Capricornii sunt cei mai harnici dintre semnele zodiacului. Sunt niste persoane foarte inteligente, ambitioase, intelepte, practice si organizate. Sunt niste lideri buni, deoarece vad imaginea de ansamblu si isi respecta mereu promisiunile. Cu toate acestea Capricornii sunt foarte incapatanati, orgoliosi si aroganti. Le este greu sa-i asculte pe altii, poate munci exagerat de mult, daca nu va tine cont de echilibrul din viata lui. Capricornii au un caracter destul de dificili si sunt adesea foarte nervosi.

Varsator Varsatorii sunt unii dintre cei mai interesanti nativi din zodiac. Le place sa calatoreasca, sa cunoasca alte culturi si persoane noi. Ei pot vorbi ore intregi pentru ca au foarte multe pasiuni. In acelasi timp Varsatorii pot parea inchisi, de neincredere si insensibili. Sunt foarte practici, dar daca nu invata sa-si controleze emotiile, pot avea probleme in relatie.

Pesti Pestii, precum Racii, sunt emotionali, sensibili, grijulii si creativi. Datorita acestor calitati ale lor, sunt niste prieteni si parteneri excelenti. Ei sunt foarte loiali si iubitori si pot face orice pentru cei dragi. Cu toate acestea uneori nu prea sunt cu picioarele pe pamant si prin urmare, pot incerca sa evadeze in lumea imaginara. Pestii sunt prin natura lor singuratici, care doresc deseori sa ramana singuri cu ei insisi.