TREI zodii binecuvantate in timpul conjunctie Venus-Marte. Vor avea parte de iubire si vindecare.

444

Despre conjunctia Venus-Marte am vorbit mai multe aici –> Venus si Marte se vor alinia pe cer. Aceasta conjunctie aduce beneficii pentru mai multe zodii.

Conjunctia celor doua planete din 13 iulie apare doar o data la doi ani si da startul unui nou ciclu cand vine vorba despre relatii, expresie si creativitate sexuala. Devenim mai indrazneti in modul in care urmarim ceea ce vrem si mai expresivi cu privire la ceea ce ne aduce placere.

Intalnirea acestor doua planete aduce iubire si vindecare pentru urmatoarele 3 zodii:

Berbec

Ceea ce probabil nu ați observat este că în aceste ultime zile sau chiar posibil săptămâni, vi s-a umplut capul cu o afecțiune rară numită „liniște sufletească”. Nu v-ați plâns despre această stare, pentru că sunteți mult mai mult decât obișnuiți să vă gândiți non-stop la fosta relație și la fostul vostru partener și totuși, ceva s-a rupt și ați ajuns acum la această stare.

Parcă deodată ați încetat să vă mai gândiți la acestea. S-a întâmplat acel moment de „clic”, acel moment de revelație, în care vă dați seama că vă puteți gândi și la altceva, decât la durerea acestei relații din trecut și la toate modurile în care v-ați fi exprimat răzbunarea. Cu toate acestea, dintr-o dată, datorită conjuncției Venus – Marte, nu vă mai pasă de fosta relație și fostul partener.

De fapt, acest tip de senzație pașnică vă poate deranja puțin și să ajungeți inclusiv să vă întrebați: „De ce nu-mi mai pasă? Nu ar trebui să-mi planific răzbunarea finală și cea mai importantă? „Nu ar trebui să o urmăresc în continuare în mediul online să văd ce face”? „Ce se întâmplă cu mine”!?

Aceste întrebări vor dispărea, pe măsură ce veți realiza că din fericire și cu certitudine, chiar ați trecut peste„ acea persoană”, care va rămâne fără nume și fără sens până la sfârșitul vieții voastre. Abia acum sunteți pregătiți pentru o nouă dragoste și o nouă relație profundă, bazată pe iubire adevărată!

Taur

Ceea ce veți realiza săptămâna aceasta, este că viața merită trăită și că pacea și echilibrul mental au mult mai multă valoare, decât suferința pentru un trecut invizibil și toată durerea pe care o aduc memoria și amintirile care încă dor.

V-ați prefăcut de ceva vreme, spunându-vă că este mai bine să rămâneți „rece” și să nu lăsați pe nimeni să intre în inima voastră, motivându-vă că oamenii trebuie să vă câștige încredere de acum înainte. Însă, sunteți surprinși acum de faptul că vreți această conexiune.

Ați fost prea atașați de cineva cu care nici măcar nu mai vorbiți, cineva care v-a rănit teribil, pur și simplu pentru că le-ați dat tot ce era mai bun din voi și nu numai că ați fost răniți, însă nu ați primit nimic în schimb. Toată durerea și suferința pe care le-ați purtat după voi, nu v-a adus altceva decât izolare și singurătate.

Sunteți o persoană care iubește și merită să fie iubită, nu un luptător și datorită conjuncției Venus – Marte, veți ajunge să știți că puteți iubi din nou. Și în cazul vostru, oricine a avut o astfel de stăpânire pe spiritul vostru, aceasta v-a dat drumul. Acum este timpul vostru să-i dați drumul și să o lăsați să plece din inima voastră.

Stiți că este adevarat și știți că a fi atașat de această persoană doar vă va ruina și vă va frământa până la distrugere. Însă, această realizare vă va scoate în sfârșit din „transa” în care ați fost prinși. Bine ați revenit în lume, iubirea v-a așteptat și este pregătită pentru voi acum!

Leu 

Un aspect deosebit de important la acest tranzit, respectiv conjuncția planetelor Venus și Marte este faptul că aceasta se întâmplă în semnul Leu. Deci, ceea ce rezultă este faptul că avem planeta iubirii și a conexiunii, întâlnindu-se cu planeta determinării și a neînfricării, toate având loc în Leu, semnul zodiacal care reprezintă curajul, lumina și pozitivitatea.

Aceasta este o ecuație frumoasă și deosebită, cu un rezultat surprinzător. Astfel, rezultatul este că obțineți claritate și speranță. Prin urmare, în acest timp veți elibera toate legăturile cu cineva din viața voastră, care însă nu mai aparține deloc prezentului.

Ați fost atașat prea mult de un fost partener sau o persoană pe care o iubeați, care vă iubea, până când nu v-au mai iubit. Și când nu v-au mai iubit, tot ce ați făcut a fost să o iubiți și mai mult și atât de intens, încât aproape că v-a distrus. Astăzi în schimb, aveți perspectivă. Puteți vedea acum clar ce a mers prost, dar mai important este faptul că puteți vedea că nu există niciun motiv pentru a revedea și a retrăi acest trecut plin de durere.

Acesta este momentul vostru de „clic” și de revelație divină, care se va manifesta ca o nevoie clară de autoconservare. Acesta este un mod fantezist de a spune că sunteți gata să vă îndepărtați de această dragoste veche, astfel încât să vă puteți deschide către noile și minunatele experiențe care vă așteaptă. Aveți curaj, aveți speranță și încredere. Deschideți-vă noua inimă, cea vindecată și plină de iubire, pentru a primi o altă iubire, cea adevărată!

Sursa: ce-spun-astrele.ro