Cum atragi ghinionul, în funcţie de ZODIA ta. Ce să NU faci !

1945

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu începe nimic nou într-o zi de 13. Totul este sortit eşecului, mai ales dacă te gândeşti la această superstiţie şi atragi răul de partea ta. Dacă porneşti ceva având dubii, atunci aşteaptă-te să ai ghinion.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu oferi animale gratis, pentru că vei avea ghinion atât tu, cât şi ele. Acestea pot muri, iar tu vei fi marcată. Nu trebuie să ceri sume mari de bani, ci doar simbolic.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Eşti foarte încăpăţânată, fapt pentru care ghinionul stă la pândă mereu. Nici pisica neagră nu trebuie ignorată, aşa că încearcă ca după ce o vezi să te fereşti de expunerile riscante.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai unele obiecte de care nu te poţi lipsi şi obişnuieşti să le porţi mereu cu tine? Ai grijă să nu le uiţi, pentru că altfel poţi avea ghinion. Şi renunţă la negativism, nu face altceva decât să atragă răul.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nu te întoarce din drum odată ce ai plecat croită către un loc anume. Acest lucru îţi aduce ghinion şi te pune pe gânduri o bună perioadă de timp. Aşa că indiferent ce ai uita, nu te duce să recuperezi.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai parte de ghinion din cauza propriilor greşeli. Stilul tău  precipitat te determină să iei decizii care pot conduce la rateuri importante. Dacă te grăbeşti să închei ceva încă neterminat, atunci este posibil să atragi mult ghinion.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu împrumuta nimic în prima zi a săptămânii, pentru a evita să atragi ghinionul de partea ta. Şi evită pe cât posibil să te contrezi cu toată lumea, îţi vei faci mulţi duşmani, şi numai tu vei avea de suferit.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu te lăsa condusă de impulsuri, pentru că altfel o să ai parte de multe eşecuri în viaţă. Ghinionul poate fi o consecinţă a faptelor tale, dar superstiţia principală este atunci când auzi frecvent o bufniţă cântând.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Luna plină îţi poartă ghinion, dar mai ales dacă pronunţi acest cuvânt în casă. Este o superstiţie pe care chiar dacă refuzi să o crezi, te pune totuşi pe gânduri.

Leu (22 iulie – 22 august)

Pentru tine, imaginile urâte care îţi apar în timpul somnului prevestesc ceva rău. Indiferent ce vis ai avea, dar din care te trezeşti cu spaimă, atrage lucrurile negative de partea ta.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ar trebui să respecţi mai mult sărbătorile religioase, pentru că dacă munceşti în aceste zile, este posibil să atragi duhurile rele. Nici critica nu este un lucru bun, aşa că puţină moderaţie nu ar strica.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Încearcă să nu mai fii atât de egoistă şi să te gândeşti şi la oamenii sărmani care te înconjoară. Dacă nu împarţi ceea ce ai, este posibil să ajungi şi tu în situaţia lor.