Cum e sa traiesti cu cineva din zodia LEU: cum se comporta si ce obiceiuri are

779

Planeta care guverneaza zodia Leu este Soarele, ceea ce ii confera vitalitate si o face egocentrica, ambitioasa si orgolioasa. Leul se simte excelent in lumina reflectoarelor si are un nivel ridicat al increderii in sine.

Leul se simte extraordinar in lumina reflectoarelor. Mai mult decat atat, reuseste, de fiecare data, sa isi atinga obiectivele, nestiind ce inseamna renuntarea. Leul este caracterizat de: temperament vulcanic, lipsa de tact, simt puternic al dreptatii, mandrie pana la orgoliu, intoleranta fata de micimile de caracter, spirit de totala independenta, spirit autoritar, inclinatie spre risipa si generozitate princiara.

Iata cum este sa traiesti cu un nativ din zodia Rac:

 1. Leului nu ii place sa dezamageasca, asa ca de multe ori face compromisuri. Va spune DA, cand de fapt si-ar fi dorit sa spuna Nu.
 2. Nu sunt deloc niste persoane rabdatoare! Spune-i unui Leu sa aiba rabdare si te va lua la zor si mai tare.
 3. Acest nativ va fi langa tine si te va sustine la orice pas. Este umarul perfect pe care sa plangi in voie de fiecare data cand simti ca lumea ta se prabuseste.
 4. Sunt impulsivi: cand se enerveaza spun extrem de multe lucruri urate, pe care ulterior ajung sa le regrete amarnic.
 5. Leul nu suporta sa stea in casa si daca nu ai initiativa sau ii refuzi ofertele, raceala se va instala negresit in relatie.
 6. Niciodata nu incearca sa-si ascunda emotiile si sentimentele, pentru ca vrea ca viata sa fie transparenta, sincera si deloc complicata.
 7. Trebuie implicat in activitatile de zi cu zi. Un Leu nu se va apuca niciodata singur de treaba, dar va aprecia ca cineva sa il bage in seama pentru a face lucruri impreuna.
 8. Are mereu nevoie de complimente pentru ca Leul adora sa le primeasca des. Remarcile pozitive ii ofera mai multa stima de sine.
 9. Un Leu va spune intotdeauna exact ce gandeste. Bine sau rau, cu siguranta vei sti ce crede un Leu despre tine. Poti lasa joculetele in trecut, nu mai este nevoie de ele.
 10. Cand decide sa faca ceva, nu are nevoie de nimeni si nu va cauta aprobari in stanga si in dreapta, pentru ca este foarte sigur de el si de propriile decizii.
 11. Daca ii vei spune unui Leu sa plece, s-ar putea sa regreti! Odata ce au plecat, nu se vor mai intoarce niciodata.
 12. Atunci cand un Leu este nervos, nu vrea sa auda nimic din ceea ce ai de spus.
 13. Cand un Leu iubeste, se dedica trup si suflet. Este genul „totul sau nimic” si se asteapta ca si partenerul sau sa faca acelasi lucru.
 14. Atunci cand te certi cu el, nu ridica niciodata tonul. Nativul Leu nu suporta sub nicio forma sa poarte discutii cu tipete, asa ca daca ai ceva sa ii reprosezi incearca sa iti pastrezi tonul cat se poate de jos si calm.
 15. Prefera ca lucrurile sa se intample in termenii sai. Asadar, atunci cand lucrurile nu merg asa cum le-a planificat, poate deveni usor nervoas si agitat.