Cum iti impodobesti bradul de Craciun in functie de zodie

2260

Berbec

Berbecii sunt un semn de foc, energici si plin de pasiune. Idealurile lor sunt foarte sus, asadar bradul trebuie sa fie foarte mare, decorat cu ornamente roşii şi strălucitoare, aşa cum este zodia ta

Taur

Taurii respecta traditiile si stilul clasic.   Preferi lucrurile discrete, delicate şi naturale. De aceea, un brad cu o formă cât mai simplă şi cu decoraţiuni speciale este o alegere perfectă pentru nativul tău.

Gemeni

Mai sofisticati de fel, gemenii prefera argintiul si albastrul, 2 culori ideale pentru smenul tau.  O combinaţie realizată din aceste culori te ajută să decorezi un brad de Crăciun ca de basm.

Rac

Racii sunt hotarati dar romantici. Bradul de Crăciun trebuie decorat într-un mod tradiţional, pentru familistul din tine. Un brăduţ împodobit cu ornamente vechi, din „strămoşi”, te face să te simţi protejat.

Leu

Lumini strălucitoare pentru regele din tine. Bradul de Craciun trebuie sa aiba culori puternice, aprinse, neobișnuite care sa te aduca în centrul atenției, ceea ce îți place la nebunie. Alege însă un brad impunător şi aşează-l la loc de cinste în casă.

Fecioară

Pentru că eşti o fire mai sobră şi dai dovadă de eleganţă, alege un brad de Craciun clasic, delicat, fără exagerări. Iar când vine vorba de ornamente, alegele pe cele mai simple, cât mai originale.

Balanţă

Nu-ţi place să atragi atenţia, dar reuşeşti să te impui. Brăduţul tău de Crăciun trebuie să emane eleganţă şi căldură. Decorează-l mai ales cu lumânări şi îngeraşi, pentru a crea o atmosferă delicată şi rafinată.

Scorpion

Pentru că eşti un nativ hotărât şi rafinat, alege un brăduţ atipic. Decorează-l cu ornamente deosebite, neobişnuite. De asemenea, nu-l încărca cu prea multe luminiţe.

Săgetător

Nuanţele de albastru şi turcoaz sunt perfecte pentru bradul tău de Crăciun. Sunt culorile zodiei tale şi îţi oferă o stare de linişte, calm, dar şi acea senzaţie că eşti deosebit.

Capricorn

Un pom de Crăciun clasic este ideal pentru tine. Combinaţia de roşu şi auriu ţi se potriveşte la fix, şi asta pentru că îţi completează personalitatea conservatoare.

Vărsător

Mai nonconformisti de fel, varsatorii prefera un pom de Craciun in culori puternice, decorat într-un stil aparte, cu totul original este opţiunea perfectă pentru tine. Surprinde-ţi toţi prietenii cu un astfel de brad!

Peşti

Podoabele delicate, în culori deschise şi armonioase sunt ideale pentru bradul tău de Crăciun. Reuşesc să ofere o atmosferă armonioasă şi liniştitoare, exact ce îţi doreşti de Sărbători.