Cupluri blestemate din zodiac. Horoscopul decepţiilor

Relațiile de dragoste sunt puse adesea la încercări peste care de multe ori partenerii nu pot trece. Deși li se pare că se înțeleg foarte bine și se completează, se întâmplă ca în unele momente să nu mai rezoneze deloc și să se gândească mai bine la modul în care funcționează, de fapt, relația.

Leu + Rac
Deși între cei doi nativi există clar o atracție și o chimie, relația lor nu reușește să se contureze. Acest lucru devine extrem de frustrant pentru Leu, care vrea să se simtă în siguranță alături de persoana iubită. Racul este și el deranjat deoarece își dorește o legătură profundă cu partenerul. Această neînțelegere afectează serios relația celor doi, uneori devenind chiar brutală.

Leii sunt extrem de schimbători și pot avea unele reacții sau comentarii deplasate. Acum dau dovadă de deschidere față de partener și în secunda următoare simt nevoia să împartă inutil critici. Racii pun la inimă toate aceste reacții impulsive, chiar dacă nu o arată. Ei folosesc agresiunea ca mecanism de apărare, așa că relația este clar una sortită eșecului.

Capricorn + Vărsător
Singurul lucru pe care aceste zodii îl au în comun este că sunt extrem de determinate, poate mai mult decât restul semnelor zodiacale. Ambiția exagerată din partea amândurora le afectează cel mai mult relația. Capricornul vrea siguranță, în timp ce Vărsătorul își dorește mai mult de la partener și crede că investește sentimente, uneori chiar exagerat față de cât ar merita, de fapt, celălalt.

În cele din urmă, Vărsătorul termină prin a deveni posesiv, în timp ce Capricornul este disperat după siguranță și se lasă foarte ușor influențat de cei pe care îi iubește. Oricâte încercări vor face, cei doi nu vor putea să se înțeleagă și nici nu vor renunța la principiile proprii pentru o relație.

Fecioară + Gemeni
Aceste două zodii sunt total opuse din punct de vedere al caracterelor: Fecioarele sunt extrem de practice, iar Gemenii sunt visători convinși. Relația este sortită eșecului deoarece fiecare dintre ei își transmit semnale neclare în ceea ce privește sentimentele și au așteptări prea mari unul de la celălalt.

Fecioarele sunt definiția realismului. Deși le place și lor să viseze, toate lucrurile pe care le fac sunt bine gândite înainte. Este inutil să mai menționăm faptul că acest dezacord va fi profund resimțit în relația cu Gemenii. Vor încerca să se schimbe unul pe celălalt, dar își vor da seama că nu au ce să facă.

Balanță + Taur
Acest exemplu este opus celui de mai sus. Balanțele și Taurii sunt asemănători, dar tocmai de aceea relația nu funcționează: se regăsesc mult prea mult unul în celălalt. Ambele zodii au o voință puternică, sunt iubitoare de lucruri frumoase și romantice. Cu toate acestea, Taurul, fire încăpățânată, se va simți controlat permanent de Balanță, ceea ce o să se dovedească a fi extrem de deranjant.

Orice dezacord va reprezenta motiv serios de ceartă, iar conflictul va persista foarte mult timp. Este imposibil să evoluezi într-o relație dacă la ordinea zilei sunt contradicțiile.

Combinațiile de zodii prezentate ar trebui să fie evitate pentru că relațiile lor vor putea eșua. Oricât de multe eforturi ar fi investite, este vorba despre caractere total opuse, care nu se schimbă de pe o zi pe alta și care vor forma cupluri blestemate

7 zodii greu de iubit. Află care sunt

Loading...

Unele persoane pot fi greu de iubit şi extrem de dificile atunci când vine vorba de a te implica într-o relaţie cu ele!

Iată care sunt cele 7 zodii greu de iubit:

Fecioară

Fiecare zodie are calităţile şi trăsăturile ei speciale. Dar când vine vorba de iubire, Fecioara e cea mai dificilă persoană, abordând relaţiile într-un mod complet diferit. S-a descoperit că Fecioara ţine oamenii la distanţă până când e sigură că poate avea încredere în ei. Deci nu de uşor de iubit deloc. Odată ce capată încredere în cineva, ea va fi un partener uimitor, dar cu siguranţă va dura ceva timp până va ajunge acolo.

Scorpion

Scorpionii sunt misterioşi şi nu ştiu ce vor. De cele mai multe ori, ei sunt greşit înţeleşi. Iar când vine vine vorba de zodiile greu de iubit, ei se clasează pe locul doi. Un Scorpion poate fi un partener incredibil de instabil, de aceea ba e implicat într-o relaţie, ba nu. Nu e pregătit pentru nicio relaţie până nu ajunge la maturitate.

Săgetător

Este foarte dificil să te implic într-o relaţie cu un Săgetător, pentru că el e într-o continuă vânătoare. Nu există nicio zodie mai deştepată, impulsivă şi omniprezentă decât Săgetătorul. În unele privinţe, acest lucru îl face să fie un partener foarte interesant cu care nu te vei plictisi niciodată. Pe de altă parte, se gândeşte mereu la următorul pas, la următoare aventură sau porţie de adrenalină. Un Săgetător se va simţi mulţumit numai atunci când cineva nu numai că îl urmăreşte, ci, de asemenea, merge alături de el.

Vărsător

Persoanele născute în această zodie sunt rezervate şi adoră confidenţialitatea. Nu le place să le perturbe cineva viaţa şi sunt ezitante atunci când vine vorba de a se deschide în faţa cuiva.
Poate fi foarte greu să cunoşti un Vărsător atât timp cât păstrează această distanţă între el şi majoritatea oamenilor. Un Vărsător are nevoie de cineva în care să poată să aibă încredere şi alături de care să se simtă confortabil.

Capricorn

Capricornii sunt practici, eficienţi şi muncitori. În timp ce aceste lucruri îi fac extrem de fiabili, poate înseamna, de asemenea, că tratează relaţiile amoroase ca pe o afacere. Niciun partener nu vrea să se simtă ca şi cum ar fi privit şi analizat după o listă cu argumente pro şi contra. Capricornii trebuie să înveţe să aibă încredere în ceea ce simt la fel cum au încredere în ceea ce gândesc pentru a întâlni o dragoste adevărată şi de durată.

Leu

Nu există nicio zodie mai dinamică şi captivantă decât Leul. Leii sunt incredibil de independenţi, încrezători şi siguri pe ei înşişi. Deci, e important pentru oricine este cu un Leu să recunoască că nu va avea nevoie de tine niciodată. E o zodie magică şi e imposibil să nu te atragă. Leii fac totul să pară mai interesant, deci nu e de mirare că toată lumea îi iubeşte.

Berbec

Activ, incitant şi plin de pasiune, un Berbec îşi consideră partenerul centrul universului său. El acordă prioritate partenerului de viaţă şi face tot posibilul ca el să fie totul pentru el: majoreta lui, partenerul lui de crimă şi umărul pe care să se sprijine. Un Berbec se străduieşte să fie acolo pentru orice persoană care are nevoie de el, dar are pretenţii mari.

Loading...
Loading...