Cupluri blestemate din zodiac. Sunt sortiti sa se desparta

19675

Leu + Rac
Desi intre cei doi nativi exista clar o atractie si o chimie, relatia lor nu reuseste sa se contureze. Acest lucru devine extrem de frustrant pentru Leu, care vrea sa se simta in siguranta alaturi de persoana iubita. Racul este si el deranjat deoarece isi doreste o legatura profunda cu partenerul. Aceasta neintelegere afecteaza serios relatia celor doi, uneori devenind chiar brutala. Leii sunt extrem de schimbatori si pot avea unele reactii sau comentarii deplasate. Acum dau dovada de deschidere fata de partener si in secunda urmatoare simt nevoia sa imparta inutil critici. Racii pun la inima toate aceste reactii impulsive, chiar daca nu o arata. Ei folosesc agresiunea ca mecanism de aparare, asa ca relatia este clar una sortita esecului.

Capricorn + Varsator
Singurul lucru pe care aceste zodii il au in comun este ca sunt extrem de determinate, poate mai mult decat restul semnelor zodiacale. Ambitia exagerata din partea amandurora le afecteaza cel mai mult relatia. Capricornul vrea siguranta, in timp ce Varsatorul isi doreste mai mult de la partener si crede ca investeste sentimente, uneori chiar exagerat fata de cat ar merita, de fapt, celalalt. In cele din urma, Varsatorul termina prin a deveni posesiv, in timp ce Capricornul este disperat dupa siguranta si se lasa foarte usor influentat de cei pe care ii iubeste. Oricate incercari vor face, cei doi nu vor putea sa se inteleaga si nici nu vor renunta la principiile proprii pentru o relatie.

Fecioara + Gemeni
Aceste doua zodii sunt total opuse din punct de vedere al caracterelor: Fecioarele sunt extrem de practice, iar Gemenii sunt visatori convinsi. Relatia este sortita esecului deoarece fiecare dintre ei isi transmit semnale neclare in ceea ce priveste sentimentele si au asteptari prea mari unul de la celalalt. Fecioarele sunt definitia realismului. Desi le place si lor sa viseze, toate lucrurile pe care le fac sunt bine gandite inainte. Este inutil sa mai mentionam faptul ca acest dezacord va fi profund resimtit in relatia cu Gemenii. Vor incerca sa se schimbe unul pe celalalt, dar isi vor da seama ca nu au ce sa faca.

Balanta + Taur
Acest exemplu este opus celui de mai sus. Balantele si Taurii sunt asemanatori, dar tocmai de aceea relatia nu functioneaza: se regasesc mult prea mult unul in celalalt. Ambele zodii au o vointa puternica, sunt iubitoare de lucruri frumoase si romantice. Cu toate acestea, Taurul, fire incapatanata, se va simti controlat permanent de Balanta, ceea ce o sa se dovedeasca a fi extrem de deranjant. Orice dezacord va reprezenta motiv serios de cearta, iar conflictul va persista foarte mult timp. Este imposibil sa evoluezi intr-o relatie daca la ordinea zilei sunt contradictiile.