Dupa cat timp este posibil sa te insele, in functie de zodie. Trebuie sa stii:

3672

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul este plin de energie si inseala atunci cand este nevoie de ceva nou. Cei in zodia berbec sunt de regula persoane fidele, dar doar daca sunt tinuti in priza d.p.d.v sexual si emotional. Daca un berbec nu mai primeste suficienta atentie din parte partenerului, daca nu se mai simte apreciat, iar relatia este dominata de monotonie si rutina, atunci este mai predispus sa insele decat nativii altor zodii.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Cu siguranta una dintre cele mai loiale zodii, taurii sunt foarte pasionali. Taurul va calca stramb doar atunci cand crede ca este inselat, cand exista suspiciune asupra partenerului de viata. Un taur care-si banuiesc partenerul ca a inselat este foarte tentat sa calce la randul lui stramb. Cei care au la parteneri de cuplu nativi in taur trebuie sa-si arate iubirea si dorinta sexuala fata de acestia in mod constant tocmai pentru ca lor sa nu li se trezeasca banuieli.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt agitati si au nevoie de stimulare intelectuala pentru a ramane conectati cu jumatatea lor. Comunicarea este de baza la gemeni. Daca se rupe comunicarea, atunci ei pot calca stramb si sunt dispusi la eventuri. Insa, inainte de a ajunge intre asternuturile altor persoane, gemenii incep sa dezvolte relatii online, prin e-mailuri si conversatii pe net, pentru ca, inainte de satisfacerea nevoii sexuale, ei dus lipsa de incitate emotionala si psihica. Pentru a te asigura ca partenerul tau nativ in gemeni nu te va insela, trebuie sa-l provoci intelectual, psihic, sa-i oferi noutate in comunicare astfel incat sa fie periodic surprins de capacitatile tale.

RAC (21 iunie – 22 iulie)

Racii sunt sensibili si foarte putin disponibili sa insele. Exista totusi o posibilitate de infidelitate – atunci cand le-a scazut respectul de sine. Daca unui nativ al acestei zodii ii spune partenerul, periodic, ca “nu poate”, ca “nu face bine” ceea ce face, ca este “incapabil” in anumite situatii, atunci stima de sine a racului se va prabusi si va cauta, cel mai probabil, o alta persoana care sa-i alimenteze stima de sine, care sa-l aprecieze si sa-i spuna ca “acesta poate”.

LEU (23 iulie – 22 august)

Leul este pasional si are nevoie sa fie in centrul atentiei. Daca aceasta scade, leul isi va orienta atentia si dorinta catre o alta persoana, riscand mult sa se angajeze intr-o aventura amoroasa. Pentru a preveni infidelitatea, partenerul unui leu trebuie sa-l surprinda constat pe aceasta, atat din punct de vedere sexual, cat si social. Practic, in relatia cu un leu trebuie sa fii energica pe toate planurile si sa nu-i lasi impresia ca “ti-a trecut vremea”, ca “ai imbatranit”, pentru ca el sa nu fie tentat sa caute o “versiune mai tanara” a ta cu care sa te insele.

FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

Cei in zodia fecioara sunt loiali si responsabili. Totusi devin usor frustranti daca simt ca partenerii lor nu se daruiesc relatiei.Fiind foarte critice din fire, fecioarele vor condamna din prima comportamentul partenerilor lor, fara sa incerce cu adevarat, cu o atitudine pozitiva, sa incerce sa descopere sursa problemei si sa o “trateze”. In schimb, ei vor cauta daruirea de care simt ca duc lipsa in relatie intr-o alta relatie, asadar vor insela.

BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

Cei in zodia balanta sunt romantici si echilibrati. Cand decid sa se angajeze intr-o relatie de cuplu, riscul ca ele sa insele este foarte scazut. Totusi, balantelor le place sa socializeze si sa cochetezr, motiv pentru care, uneori, se ajung in situatii in care flirtul ia amploare, devenind mai mult decat simple vorbe si zambete. Secretul unei relatii fara infidelitate cu o balanta? Sa devii, inainte de toate, prietenul acestuia de suflet si mai apoi amantul.

SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sunt misteriosi, pasionali si par sa ascunda mereu ceva. Din acest motiv, infidelitatea este adesea asociata cu scorpionii. Dar este o prejudecata falsa. Nativii din scorpioni sunt cel mai adesea acuzati ca au inselat si in cele mai multe cazuri se dovedeste a fi falsa. De ce? Pentru ca dincolo de aerul misterios al lor, scorpionii sunt persoane loiale in relatii, atata timp cat le sunt mereu provocati de parteneri din punct de vedere intelectual si sexual. Din acest motiv, cei care au ca parteneri de cuplu nativi din scorpion ar trebui sa lase tabuurile deoparte si sa dea dovada de putina perversitate, spre binele relatiei.

SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

La fel ca berbecii si leii, sagetotorii tanjesc dupa atentie si dupa aventura, inclusiv in dormitor. Mereu in cautarea unor noi experiente, este greu, inainte de toate, sa transformi un aventurier de scorpion intr-un partener de cuplu stabil. Insa, odata ce reusesti acest lucru, inseamna ca l-ai dat pe spate in totalitate pe scorpion. Odata ce-l ai, trebui sa dai dovada de aceeasi inventivitate si pasiune pentru nou de care ai dat dovada inainte ca el sa devina partener de cuplu stabil. Altfel, ii pierzi atentia si va cauta, fara doar si poate, ceea ce-i lipseste prin alte paturi.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Calmi, adunati din fire, capricornii sunt, adesea, parteneri loiali de cuplu. Ei sunt disciplinati din fire si le place sa detina control integral asupra propriilor actiuni si asupra propriei stare de spirit, motiv pentru care se aventureaza foarte rar la acte de infidelitate, chiar daca tentatia este mare. Insa vor ceda tentatiei daca simt ca partenerii de cuplu nu-i mai respecta si nu-i mai admira asa cum isi doresc. Inainte de placeri sexuale, un capricorn are nevoie de dovada de respect si de admiratie din parte iubitului, motiv pentru care – in lipsa acestora – devine foarte vulnerabil in fata actelor de infidelitate. Insa un capricorn nu va calca stramb din slabiciune, el va insela perfect constient, el va dori sa insele, asumandu-si toate riscurile actiunilor lui. Asadar, cei care au ca parteneri de cuplu capricorni trebuie sa-si dovedeasca permanent respectul si admiratia pe care le poarta fata de acestia, pentru ca in relatia de doi sa nu apara si a treia persoana.

VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Detasatii varsatori nu reprezinta cea mai romantica zodie, dar chiar si nativii acestei zodii care pun mare pret pe stimularea intelectului au nevoie sa se simta importanti si iubiti de parteneri. Insa, dincolo de aceasta nevoie mai exista nevoia de libertate, de a avea spatiu si timp personal, pentru a-si dezvolta ideile nastrusnice, adesea provenite parte din viitor, pe care le au varsatorii. Daca partenerul de cuplu nu respecta nevoia de libertate a varsatorului, acesta se va simti prins intr-o cusca si va cauta o evadare fara doar si poate. Evadarea consta adesea in a comite acte de infidelitate sau a face acele lucruri despre care stie ca il deranjeaza pe partener. In sine, varsatorul este un semn zodiacal foarte imprevizibil, insa, atata timp ca partenerul unui varsator da dovada de iubire, dar si de respect fara de spatiul personal al acestuia, varsatorul nu va insela.

PESTI (19 februarie – 20 martie)

Semnul de apa al pestilor este marcat de visare, de imaginatie, de fantezie. Iata de ce pestii sunt una dintre cele mai romantice zodii! Din acest motiv, romantismul, momentele de rasete si veselie trebuie sa guverneze relatia cu un peste. Daca relatia intra pe un fagas confortabil, in care partenerul pestelui se multumeste cu situatia si cu ce are, atunci nativul acestei zodii de apa va porni in cautarea altul partener alaturi de care sa poate construi momenele magice dupa care tanjeste.