Cat de fidela este fiecare zodie?

3066

Zodiile si fidelitatea…sau infidelitatea. Aproape orice relatie se confrunta la un moment dat cu infidelitatea. Eu nu o sa va spun certitudini.Eu doar o sa va dezvalui ce zodii au tendinte mai mari,sau mai mici spre infidelitate. Asa ca hai sa incepem.

Berbecul este mereu in cautare de provocari.Berbecii au cele mai mari tendinte(dintre toate zodiile)spre a-si insela persoana iubita.Ca sa tii langa tine un berbec trebuie mereu sa vii cu ceva nou in relatie,surprinzandu-l constant.Ai ceva de munca!

Taurii chiar sunt fideli.In acelasi timp si posesivi.Sunt recunoscuti pentru relatiile de lunga durata si pentru pasiunea lor.

Gemenii se indragostesc repede si intens si se plictisesc la fel de repede.Trebuie sa fii inventiv/a pentru a pastra o relatie lunga cu un geaman.Reinventeaza-te mereu,asta e solutia ca un geaman sa fie mereu interesat de tine si sa nu se ajunga la infidelitate.

Racii trebuie sa se simta in siguranta intr-o relatie.Atunci sigur iti vor fi fideli.In momentul in care se simt neglijati,sunt vulnerabili la „ispitele” care ar putea sa apara.Racii sunt oameni „de casa”.

Leii de obicei sunt fideli,insa le place foarte mult sa flirteze,pentru a testa nivelul de seductie pe care-l au.Arata-i ca si tu stii sa flirtezi!

Fecioarele sunt serioase cand vine vorba de o relatie.Le place stabilitatea si nu le place sa-si asume riscuri.Greu o sa fii inselat/a de o fecioara.

Desi balanta este simbolul echilibrului,balantele sunt foarte instabile.Tocmai pentru ca-si cauta echilibrul.Balantele sunt sensibile si vulnerabile la aspectul fizic al unei persoane.

Scorpionii pot fi foarte periculosi si pot ascunde o relatie extraconjugala foarte bine,daca vor.Sunt extrem de misteriosi si mai niciodata nu stii ce vor,astfel ca te pot manipula si influenta foarte bine.Inseala cu sentiment!

Sagetatorii sunt prietenosi si le place varietatea.Daca un sagetator ajunge sa te insele,iti va recunoaste si va fi sincer.

Capricornii sunt credinciosi,stabili,sinceri si trateaza cu seriozitate o relatie.Sunt vulnerabili in fata unei relatii extraconjugale in momentul in care s-au implinit pe plan financiar.

Varsatorilor trebuie sa le acorzi cu incredere libertatea de care au nevoie pentru a ramane fideli.Nu iti vor incalca increderea.

Pestii sunt infideli.Le place sa seduca si sa fie sedusi.