HOROSCOP 11 septembrie 2018. Schimbări majore în relația de cuplu

222

HOROSCOP 11 septembrie 2018 – Berbec

Partenerul insista sa faca niste schimbari in casa si iti cere sa te implici. Chiar daca nu iti place sa muti mobila si sa zugravesti pereti, incearca, totusi, sa participi si tu cu ceva.

HOROSCOP 11 septembrie 2018 – Taur

Dimineata nu te simti prea bine, insa dupa o cafea totul o sa revina la normal si vei fi uimit de cat de bine o sa iti mearga. Chiar daca nu parea o zi prea buna, spre seara se va transforma in una demna de tinut minte.

HOROSCOP 11 septembrie 2018 – Gemeni

Asteapta-te la vesti bune astazi. O persoana cu care ai discutat mult in ultima vreme iti transmite o informatie ce te va face sa te simti increzator pentru ceea ce urmeaza sa faci.

HOROSCOP 11 septembrie 2018 – Rac

Esti tentat sa accepti prima propunere care ti se face numai pentru a te asigura ca lasi totul in urma cat mai repede. Nu te arunca cu capul in fata, fara sa cantaresti toate variantele inainte.

HOROSCOP 11 septembrie 2018 – Leu

Ceva te face sa crezi ca cei din jur iti ascund ceva. Nimeni nu pare dispus sa-ti dezvaluie nimic, indiferent de cum pui tu problema. Nu fi suspicios! S-ar putea sa fie vorba de ceva pozitiv, poate o surpriza despre care tu nu trebuie sa afli.

HOROSCOP 11 septembrie – Fecioara

Esti genul de om caruia ii place riscul, dar, cel putin astazi, incearca sa fii prudent. Pentru seara, nu are rost sa-ti faci program, se va ocupa partenerul de asta.

HOROSCOP 11 septembrie – Balanta

Nu-ti vine sa crezi ca ai trecut cu bine de o perioada care s-a dovedit extrem de stresanta. Nu din cauza a ceea ce ai avut de facut, ci din cauza celor cu care ai fost nevoit sa colaborezi.

HOROSCOP 11 septembrie 2018 – Scorpion

Ai o saptamana foarte plina, nu neaparat doar la job, ci si in viata privata. Ca sa nu ratezi ceva, incearca sa-ti planifici totul. Partenerul ar fi foarte efectat daca nu vei reusi sa faci ce te-a rugat.

HOROSCOP 11 septembrie 2018 – Sagetator

Esti pregatit pentru a face cererea pentru care te pregatesti de cateva luni. Indiferent ca este vorba nu te pierde cu firea. Pastreaza-ti calmul si actioneaza conform planului.

HOROSCOP 11 septembrie 2018 – Capricorn

Partenerul insista sa faca niste schimbari in casa si iti cere sa te implici. Chiar daca nu iti place sa muti mobila si sa zugravesti pereti, incearca, totusi, sa participi si tu cu ceva.

HOROSCOP 11 septembrie 2018 – Varsator

Au fost voci care te-au criticat cand ai insistat sa te apuci de un proiect, insa, acum cand ai reusit sa-l duci la bun sfarsit, putini au venit sa iti stranga mana. Poate asa iti vei da seama cine iti este cu adevarat prieten.

HOROSCOP 11 septembrie – Pesti

Te preocupa felul in care evolueaza relatia cu persoana iubita si te gandesti tot mai serios la viitor. Cei din anturajul tau simt asta si te vor tachina prieteneste. Nu te supara pe ei, in realitate, sunt de partea ta.