Horoscop 2019. Anul care aduce mult noroc, dar nu pentru toate zodiile

283

In anul 2019 mai toate zodiile au porţia lor de… noroc! Bun, sau rău. Iată:

BERBECUL (21 martie – 20 aprilie) În anul 2019 poţi avea foarte mult de lucru. Este un an plin de efort, poate şi de realizări. Adică ai şi bucuriile dar şi grijile şi necazurile respective unui efort prelungit. Un an cu ceva oportunităţi, cu prilejuri de afirmare în meserie, sau profesie, în anturaj şi în dragoste. Ai… noroc! Sunt posibile schimbări ale locului de muncă. Sănătatea este binişor aspectată, mai ales dacă îţi rezolvi problemele metabolice şi durerile suspecte de cap. Trebuie să-ţi supraveghezi greutatea corporală şi să mai pui frâu fumatului. Banii sunt aşa-şi-aşa aspectaţi în prima parte a anului, până în martie, când, în sfârşit, Uranus îţi părăseşte zodia. Vacanţa de vară poate fi un prilej de cheltuieli mari, dar, atenţie, în al doilea segment al lui 2019 veniturile tale nu vor fi mai consistente, trebuie să planifici, să faci economie făra a renunţa la calitatea vieţii. Dragostea este la indicativul bine, aşa că trebuie să profiţi de favorurile stelelor. Trebuie doar să transformi încăpăţânarea în tenacitate şi agresivitatea în energie şi toate uşile îţi vor fi larg deschise în anul 2019.

TAURUL (21 aprilie – 20 mai) Anul 2019 este, pentru zodia Taurului, un an al efortului finalizat. Realizări mai acceptabile în prima parte a anului, când finalizezi proiecte, afaceri, respecţii termenele şi ai o calitate bună a vieţii. Apoi, resursele se termină ca prin farmec, preţurile te strâng de gât şi gata cu proiectele, investiţiile şi afacerile! În locul tău m-aş duce în Africa, urmând cântecul regretatului Aznavour : “se pare că mizeria este mult mai plăcută la tropice !” Anul 2019 este haotic, anarhic şi cam răutăcios pentru zodia ta. Trebuie să supravieţuieşti ca de dezvoltare poate fi vorba doar în prima parte a anului. Sănătatea este bunicică, adică nu o să mori cu zile, decât dacă te încredinţezi sistemului medical din dulcea noastră ţară. Atenţie la gât mai ales în sezonul rece, care în mod tradiţional dă boli acute şi cronice nativilor din zodia Taurului, iar doamnele cu experienţă să vadă ce le mai face tiroida. Dragostea este binişor aspectată, mai ales în a doua parte a anului, cu un maxim pe vacanţa de iarnă. La sfârşitul anului 2019 poţi constata cu mândrie că ai… supravieţuit! Ai avut… noroc!

GEMENII (21 mai – 21 iunie) Anului 2019 îţi amplifică superficialitatea şi iresponsabilitatea. Asta înseamnă veselie şi lipsă de griji. Te simţi chiar bine în 2019 şi asta pentru că nu faci nici un efort. Lasă-te în dorul lenii şi înţelept te vei numi! Nu te mai zbate inutil, că mai rău faci. Aşteaptă momentul când îţi poţi fructifica tupeul şi gura mare şi totul va fi numai în favoarea ta. În lumea asta decadentă şi lipsită de valori trebuie doar să străluceşti. Coţofeneşte vorbind obrăznicia şi agresivitatea poleielii sunt mai de succes decât luciul mat al platinii, al competenţei şi al erudiţiei. Nu trebuie să fii consistent într-o lume superficială. Banii sunt bine aspectaţi, o să întâlneşti persoane binevoitoare, sau chiar mai aiurite decât eşti tu, care te vor ajuta în profesie, sau meserie. Dacă studiezi, anul 2019 este chiar favorabil pentru examene sau burse, o poţi lua înaintea multora mai bine pregătiţi decât eşti tu! Sănătatea este aşa-şi-aşa în sensul că trebuie să ai o viaţă mai ordonată, să dormi mai mult, dar să faci şi ceva mişcare. Atenţie la plămâni şi la braţe – tradiţional de natura zodiei Gemenilor. Dragostea este binişor aspectată în 2019. Gemenele sunt într-o permanentă căutare a unui nou „look”, adică săptămâna şi amantul, iar Gemenii cheltuiesc de se spetesc pe maşini tari, tipe bine şi călătorii sprâncenate. Bine că au cu ce, au… noroc!

RACUL (22 iunie – 22 iulie) În anul 2019 eşti condamnat la muncă silnică. Adică pretenţiile tale cresc odată cu rata inflaţiei şi cu preţurile UE. Ai nevoie din ce în ce mai mulţi bani şi nu te duce capul decât să munceşti mai mult. Nevoia imperioasă să fii în armonie cu anturajul, cu mediul, cu lumea te conduce către concluzia că totul are o legătură şi că vrei să faci parte din ceva important şi permanent. Anul 2019 îţi poate oferi câteva prilejuri să faci bănuţi (nu bani, aia îi fac alţii). Nu curge, da’ pică! Singurul lucru neplăcut este că nu îţi poţi reaminti când ai avut un an mai rău. Răspuns: nu te sforţa prea tare, anul 2019 este un an… al norocului! Sănătatea este bunicică, dar atenţie la glande şi la stomac, la incidente şi accidente. Banii sunt mediocru aspectaţi, dar oricum, de foame nu o să mori. Racii trec, în anul 2019 printr-un proces complicat de metamorfoză în încercarea disperată ca să supravieţuiască vremurilor grele. Unii reuşesc, dar majoritatea, se mai gândeşte ! Oricum, majoritatea greşeşte aproape întotdeauna.

LEUL (23 iulie – 22 august) Ar trebui, fiind o zodie de foc, să o duci bine în 2019. În jurul tău totul întârzie, totul devine haos şi anarhie, dar tu ai… noroc! În 2019 te înverşunezi să te lupţi cu morile de vânt. Multele minciuni spuse de tine în decursul timpului te lovesc înapoi peste obraz cu o forţă înzecită. Eşti înşelat şi minţit în fiecare secundă a anului 2019. Dar tu ai… noroc! Singurele speranţe, singurele repere stabile în acest vortex de ticăloşie sunt prietenii tăi cei vechi Ei te vor ajuta, însă, fără explicaţii şi multe discuţii. Restul junglei nu are nici o milă pentru tine. Pari vulnerabil şi toţi o să îşi facă un titlu de glorie să te lovească mişeleşte. Ceva-ceva tot o să iasă în anul 2019 de la naşterea lui Iisus şi la 7527 de la Facerea Lumii, mai bine nu o facea. Jupiter bine proţăpit în zodiac îţi oferă pe tavă ceva ponturi, aşa că nu ai decât să-ţi pui în valoare calităţile şi să atragi simpatiile anturajului ca să produci ceva bani şi afaceri. Care te vor face să ai probleme cu legea şi autorităţile. Aşa-i la tenis şi la afaceri! Leoaicele, în anul 2019 sunt doamne în living-room, bucătărese în bucătărie şi amante în dormitor. Totul este să nu confunde camerele! Leii, în general, au… noroc, în anul Porcului!

FECIOARA (23 august – 22 septembrie) Conjunctura îţi este favorabilă în anul 2019. Aspecte favorabile în special pentru cei (cele) implicaţi în media, presă, educaţie sau sănătate. În domeniul serviciilor către alţii, în general. Atenţie la relaţiile de familie, sau la comunicarea cu prietenii – în luna februarie se poate declanşeaza o criză care poate sfârşi prost. O nouă etapă de viaţă poate începe in a doua jumatate a anului 2019. Este momentul să faci un bilanţ adevărat şi cinstit şi să iei măsurile care se impun. Este, de asemenea, cazul unei analize atente a posibilităţilor şi a ceea ce eşti şi poţi, în realitate. Nu te lăsa impresionat de dificultăţile vieţii, de cenuşiul vieţii zilnice. Încearca să-ţi creezi propriul univers, mai bun şi mai moral decât ceea ce te înconjoară. Ai nevoie de o nouă perspectivă spirituală. Sanatatea este mediocra – poate si unde te-ai cam ingraşat in ultimul timp. Poţi reuşi în activităţi legate de de arta detaliului în activităţi care oferă servicii altora. Ai mai mult noroc ca de obicei, în anul 2019. Fecioarele au o perioadă bună în sezonul cald, când orice le iese. Sau aproape orice. Flăcăii au de tras mai mult decât de obicei, aşa că anul 2019 va trece repede pentru ei.

BALANŢA (23 septembrie – 22 octombrie) Anul 2019 înregistreauă un maximum de activitate al vieţii tale. Din cauza efortului eşti obosit şi enervat mai tot timpul. Cauta relaxarea în mijlocul naturii. Trupul iti cere aer curat şi mâncare sănătoasă, iar spiritul te îndeamnă să ieşi din viaţa mizerabilă care se desfăşoră în jurul tau. Minciuna, lichelismul, rapacitatea, vulgaritatea, decăderea spirituală, violenţa şi prostia sunt tot atâtea motive care te îndeamnă să-ti schimbi viaţa si să parasesti mediul actual, atât de poluat material şi spiritual. Unele dintre Balanţe primesc răsplata eforturilor lor materializată printr-o nouă poziţie în societate sau în anturaj. Esti tentata să pleci din ţară, eveniment care poate să-ti schimbe viaţa. Dupa cum se vede în zodiac, prima jumatate a lui 2019 este sub semnul schimbărilor importante. Păstrează cheltuielile la strictul necesar. Vara trecând, începi să fi interesat de domeniul spiritual, de literatură, filme de artă şi de sport. Noua ta pasiune nu te ţine foarte mult pentru că aventurile amoroase nu-ţi dau timpul şi liniştea necesare unei perfecţionări spirituale. Banii sunt mediocru aspectaţi în prima parte a anului şi mai bine după vacanţa de vară. Sănătatea este bună în tot timpul anului cu fluctuaţii la schimbarea anotimpului. La sfârşitul anului 2019, poţi constata, cu plăcere că anul 2019 a fost un an… norocos, pentru tine!

SCORPIONUL (23 octombrie – 21 noiembrie) Nu s-ar putea spune ca astrele favorizează în mod deosebit pe nativii din Scorpion în prima jumatate a anului 2019. Insa, s-ar putea spune că anumiţi nativi (sau naivi !) pot trăi chiar evenimente interesante, vorba înţeleptului chinez. Ai… noroc! Nu trebuie să aştepti nimic bun din partea celorlalţi, trebuie să te descurci singur. Ochii tăi sunt îndreptaţi spre spaţiile largi din Canada, Australia şi Venezuela. Nu, Costa Rica! Drum bun! O veste bună, bună, urmată de o pierdere în familie. Atenţie la mijloacele de transport în comun, la accidente sau incidente. Un semn de aer, iti este favorabil în toate, mai puţin profesia. Ultima parte a anului 2019 iti aduce o problemă cu autorităţile. Proiectele începute în această perioadă, însă, vor aduce rezultate excelente. Ai… noroc! Mici probleme cu sănătatea, din genul cronic, atentie la alimentatie şi la… băutură. Banii sunt favorizaţi în prima parte a anului, în special – sunt puţini dar … există. Dragostea este, cum altfel, bine aspectată. Carisma şi fatalismul propriu zodiei te ajută mult în rezolvarea unor situaţii, mai ales spre sfârşitul anului.

SĂGETĂTORUL (22 noiembrie – 21 decembrie) Multe trăiri, multe evenimente, călătorii şi realizări notabile, în anul 2019. Zodia Săgetătorului, semn de foc, este avantajată în prima jumatate a anului. Prima parte a perioadei iti aduce un dar neaşteptat sub forma unui nou loc de muncă, a unei burse sau a unei reorientări profesionale, în orice caz ceva în domeniul profesional Ceea ce este de bine. Ai… noroc! Schimbi locul, schimbi norocul ! Moderaţie prevenitoare în relaţiile cu semnele de apă şi aer, tot anul. Proiectele începute în a doua parte a anului 2019, cu un Jupiter, patronul zodiei, bine aspectat, pot aduce rezultate excelente. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci. Aspectele favorabile din casa a a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără să-ti asumi obligaţii împovaratoare pe termen lung. Cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, vei evita neplăcerile. Asta este viaţa, iar în anul haosului, al anarhiei şi al elementului foc, semnul de foc al Săgetătorului se simte aproape ca acasă. Mai multe relizări notabile, mai ales în a doua parte a anului. Emoţional o să treci printr-un proces de emancipare şi de recunoaştere raţională a visurilor şi a dorinţelor tale. Sănătatea este mediocră în prima parte a anului, în sezonul rece, dar mai bună în a doua. Banii sunt bine aspectaţi la începutul şi la sfârşitul anului. Dragostea este invers proporţională cu banii – ai unele ocazii să-ţi găseşti sufletul-pereche şi mai multe prilejuri pentru scurte aventuri inconsistente.

CAPRICORNUL (22 decembrie – 19 ianuarie) Pentru tine, anul 2019 este un an bun. Ai… noroc! Dar, prima jumatate a anului îţi aduce câtva întâlniri interesante în spaţii neconvenţionale. Ca să-ţi satisfaci nevoia de tandreţe probabil că va trebui să adopţi o pisicuţă, sau un căţeluş de companie. Animalele nu mint, nu înşeală şi nu trădează lăsându-te cu sufletul pustiu. Atenţie, însă, un animăluţ de companie înseamnă multă responsabilitate şi multă muncă – el devine un necuvântător membru al familiei! Mult entuziasm şi o privire mai filosofică asupra vieţii te ajută să te bucurai din plin de deliciile verii. În privinţa legăturilor romantice în a doua jumatate a anului 2019 nu te mulţumeşti decât cu ceea ce este mai bun, chiar dacă este greu de găsit. Sanatatea este buna, daca nu te mai impiedici mereu, iar banii – multumitor ! 2019 este o periodă favorabilă, mai ales pentru nativele zodiei Călătoriile de afaceri sau o excursie de vacanţă se dovedesc, ori fructoase ori foarte plăcute. Influenţe astrale puternice te ajută în tot anul 2019. Traduse prin spoturi de informaţii favorabile şi mici realizări notabile. Banii sunt favorizaţi de stele, dar nu trebuie să împrumutaţi sau să dai sume cu împrumut – evită investiţiile şi cumpărăturile foarte importante. Sănătatea este bună, atenţie la genuchi şi la căzături şi totul o să fie suportabil. Dragostea este mediocru aspectată, mai ales în a doua parte a anului, după vacanţa de vară. Capricoarnele se înverşunează pe profesie sau meserie sau pe preafericitul moştenitor pe care-l doresc cu orice preţ, geniu precoce. Capricornii fac un joc atât de greoi şi complicat atât în profesie, afaceri etc. cât şi în dragoste că nimeni nu mai înţelege nimic. Simplu, mon cher, simplu, doar ai… noroc!

VĂRSĂTORUL (20 ianuarie – 18 februarie) În toată perioada anului 2019 simţi că dispui de o mare energie, de influenţa fastă a Cosmosului. Ai… noroc! Vrei să faci ceva important, să ieşi din cenuşiul cotidian, să te simţi şi tu importantă, sau curajos şi drept. Stelele îţi vor îndeplini dorinţa. Uită-te în jur – sunt nenumărate prilejuri de afirmare, nu trebuie să te înrolezi în cine ştie ce cruciadă. Atât în meserie, sau profesie, dar şi în anturaj şi în dragoste. Luptă împotriva răului, sub orice forma. Spiritul tau cutezator şi drept, tanjeste dupa dreptate şi cinste. Semnele de apa şi de aer îţi sunt favorabile tot anul 2019, dar este mai bine să nu te iei în beţe cu cei născuţi sub zodii de pământ şi foc. Sanatatea este bunicica, cine oare este complet sanatos in zilele astea bolnave ? Banii – aşa-si-aşa… Tot anul 2019 trasezi pe firmamentul anturajului, prietenilor, colegilor şi familiei o dâră de entuziasm şi optimism. Nu lăsa să îţi scape o oportunitate în jurul solstiţiului de vară – stelele nu spun exact dacă este vorba de o slujbă în străinătate, de un pont, sau de marea dragoste… de anul acesta. Sănătatea este mediocru aspectată în prima parte a anului, dar mai bună în a doua. Banii, chiar dacă sunt suficienţi nu-ţi satisfac capriciile şi utopiile tehnologice. Dragostea sau sexul, după preferinţă, sunt bine aspectate în 2019. Trebuie, ca toata lumea, sa renunti la aberatiile logice si sa dai curs liber utopiilor rezonabile. Doar, ai… noroc!

PEŞTII (19 februarie – 20 martie) În 2019 încearcă să rezolvi problemele succesiv, una câte una, pe rând. Nu le atacă pe toate odată, bazându-te pe faptul că ai… noroc! Relaxeaza-te şi încearca să nu mai porti de grijă altora, mai ales că, până la urmă, nimeni nu iti multumeste. Primele luni ale anului 2019 constitue o perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. Activităţile legate de speculaţii financiare sau imobiliare sunt avantajate, mai ales în jurul echinocţiului de primăvară. În orice caz, responsabilităţi crescute, acasă şi la serviciu, sau la şcoala, îţi ocupă tot timpul. Munceşti mult şi ai rezultate bune. Dar. ai nevoie de mai mulţi bani şi nu ştii de unde. Problema trenează tot anul şi nu-şi găseşte o rezolvare consistentă. Cam în vară, pe la mijlocul lui 2019, îţi dai seama că nu poţi trăi din amintiri şi ca veşnicele tale comparaţii nu-ţi fac decât rău. Trebuie să te adaptezi rapid la schimbări, să-ţi faci stereotipuri de comportament şi de comunicare şi strategii de promovare a calităţilor proprii. Pentru că, după cum bine ştii, nu eşti nici spontan, nici nu ai tupeu ! Sănătatea este mediocru aspectată în 2019, atenţie la bolile cronice. În a doua parte a anului, atentie la picioare si la pedichiura. Banii sunt aşa-şi-aşa – mai mulţi par să vină toamna. De asemenea, banii se ilustreaza prin amânari succesive… Dragostea este bine aspectată, mai ales dacă renunţi la perfecţionismul tău păgubos. Peştii trebuie să-şi ia un “second job” ca să facă faţă presiunii financiare provocate de creşterea preţurilor. Sau s-o ia înot către o ţară mai prielnică locuitorilor ei. Doar au… noroc!