Horoscop 25 mai 2019. Leii au nevoie de sprijinul celor dragi

Horoscop 25 mai 2019 – Berbec: Ai ocazia să te refaci, să îți recuperezi vigoarea, cu condiția să nu te enervezi sau să lași să treacă mai ușor orice starea de iritare care te-ar putea consuma inutil. H

oroscop 25 mai 2019 – Taur: Poți avea o zi frumoasă, de care chiar aveai nevoie pentru a-ți regăsi liniștea, dacă vei fi tu cel care dă semnalul de toleranță și bunăvoință față de cei din jur.

Horoscop 25 mai 2019 – Gemeni: Ai șansa de a ajunge la o înțelegere cu partenerul de cuplu, într-o problemă delicată, dar numai dacă vei fi dispus să îl asculți cu sinceritate

Horoscop 25 mai 2019 – Rac: Ai putea rezolva o problemă delicată la serviciu, cu ajutorul unei persoane mai experimentate, care este dispusă să împartă din comoara experiențelor sale.

Horoscop 25 mai 2019 – Leu: Ai nevoie de căldura apropierii de cei dragi, de bucuria de a te ocupa de pasiunile tale, ca să îți încarci bateriile și să uiți de nemulțumiri, oricât de puternice ar fi acestea.

Horoscop 25 mai 2019 – Fecioară: De la unul dintre membrii familie vine o propunere care le poate face viața tuturor ceva mai ușoară, inclusiv ție. Soluția propusă poate avea un impact pozitiv și la muncă.

Horoscop 25 mai 2019 – Balanță: Ești dispus să discuți cu cei dragi despre orice și aceștia vor descoperi că generozitatea ta nu este prezentă doar în vorbe ci și în fapte.

Horoscop 25 mai 2019 – Scorpion: Poți ajunge la o înțelegere cu cei din familie doar discutând despre ceea ce te îngrijorează. Dacă refuzi dialogul sau rămâi setat pe ascunderea adevărului, pierderea va fi doar a ta.

Horoscop 25 mai 2019 – Săgetător: Te poți bucura de compania agreabilă a unor persoane pe care le vrei aproape, în special pentru că ai cu cine să mai schimbi o părere, un gând, o idee interesantă.

Horoscop 25 mai 2019 – Capricorn: Ești atras de o anumită situație pentru că ai impresia că vei câștiga ceva și nu oricum ci fără prea mult efort. Intuiția ar putea să te avertizeze că te amăgești singur.

Horoscop 25 mai 2019 – Vărsător: Vrei protecția unei anumite persoane, poate doar pentru a avea un anumit grad de siguranță în fața viitorului. Dacă ai alte interese, ar trebui să îți reevaluezi aspirațiile.

Horoscop 25 mai 2019 – Pești: Este posibil să ți se ofere ocazia să faci o faptă bună și să nu stai prea mult pe gânduri. Te vei bucura de rezultat, doar pentru că te ajută să privești spre viitor cu mai mult optimism.

Stiri Bacau