Horoscop Camelia Patrascanu: cum sunt influentate zodiile de Luna Plina in Sagetator

3

23 mai 2024: Luna Plina in Sagetator

Horoscop realizat de Camelia Patrascanu in cadrul rubricii de astrologie Fanatik.

Berbec
Berbecii au posibilitatea sa prinda niste informatii, sa coreleze lucrurile, sa isi dea seama de o pista noua. Pe de alta parte, actele si studiile sunt importante. Concep un proiect de activitate si sunt preocupati de studii care contribuie la dezvoltarea lor, la afirmarea lor.

Taur
Taurii au aceasta Luna Plina in Sagetator pe axa prosperitatii. Obtin lucruri datorita capacitatilor lor, abilitatilor lor naturale. Talentele sunt sursa abundentei lor. Pot intelege ca nu muncind mai mult obtin lucruri, ci speculand talentele pe care le au.

Gemeni
Gemenii au o Luna Plina extraordinara caci vizeaza relatiile cu cei din jur. Le creste cumva energia, dar si orgoliul. Poate ca au fost gica-contra si n-au avut energie si chef pana acum. Au sentimentul ca intra intr-o perioada mai buna.

Rac
Racii au o Luna tonica si optimista, dar intr-o zona discreta in harta lor. Daca au ajutat pe cineva, acum vine rasplata. Poate veni un sprijin, o salvare pentru felul in care s-au purtat candva. Cu aceasta Luna Plina in Sagetator se creeaza mediile potrivite in care se simt bine. Unii se izoleaza, altii intra intr-un grup nou.

Leu
Leii au o Luna pe axa iubirii. Sunt pe podium si le place asta, insa trebuie sa analizeze daca toate contextele publice in care sunt prinsi ii reprezinta. Pot soca lumea cu indrazneala si creativitatea lor, cu produsele lor, cu ce creeaza ei.

Fecioara
Fecioarele au o Luna Plina in Sagetator pe axa stabilitatii, care poate veni si prin studii. Pot fi conversatii, interviuri, sedinte importante la care participa. Nu trebuie sa fie modeste si nici sa evite sa participe la contextele unde oamenii vor sa vada ce pot. Un an de acum incolo pot fi pe val.

Balanta
Balantele au Luna Plina in zona studiilor si actelor. Pot calatori cu scopul de a comunica, de a rezolva niste diligente. Balantele tinere au examene importante, care pot deveni un brand pentru ele.

Scorpion
Scorpionii sunt vizati in zona banilor care vin prin altii. Unii se simt conditionati, ca stau dupa alte persoane. Nu sunt in mare siguranta, poate chiar se gandesc sa tina mai mult niste oameni langa ei, intr-un fel sau altul. Pot cere sfatul cuiva care se pricepe la hartii, la acte.

Sagetator
Sagetatorii au vizata personalitatea lor. Sunt foarte sensibili la jigniri si ofense. Doresc sa impresioneze, poate sunt mai atenti la podoaba. Isi propun ca de acum incolo sa straluceasca. Isi propun sa fie in companii care le subliniaza valoarea.

Capricorn
Capricornii muncesc. Luna Plina le da idei in legatura cu un alt mod de a vedea munca lor. Isi pot organiza in asa fel munca incat sa o simplifice. Se lasa ajutati acolo unde ei nu acopera ce au de facut.

Varsator
Varsatorii au o Luna Plina in Sagetator care marcheaza bucuria de a fi, dragostea pentru viata, in general. Nu amorul in sine e important, ci ceea ce genereaza amorul in constiinta lor. Varsatorii mai tineri pot indrazni acum sa se gandeasca sa fie parinti.

Pesti
Pestii au marcata siguranta personala. Din acest moment, increderea in atuurile lor este mult mai accentuata. Pot simti pe ce sunt siguri in ei insisi. Familia e, de asemenea, subliniata. Poate fi ceva agitatie in camin din cauza renovarilor ori a musafirilor multi care le trec pragul.

Sursa: fanatik.ro