HOROSCOP CRACIUN: Top 3 zodii care o dau în bară de Sărbători

217

Fie că e vorba de un gest necugetat, discuții penibile sau un flirt eșuat, cert este că vor avea parte cu siguranță de acțiune

Rac

Campioni desăvârșiți ai gafelor, racii reușesc cumva să se autodepășească în perioada Crăciunului. Fără să vrea, se vor băga in tot felul de situații dubioase, din care vor ieși după o rețetă proprie, dar care stârnește hohote de râs. Fie vor aborda o persoană atrăgătoare și vor fi refuzați în public, fie vor face o scenă de toată frumusețea în fața prietenilor, deși nu pare a le sta în caracter. Norocul lor este că par de treabă chiar și atunci când greșesc, iar cei dragi îi iartă de fiecare dată, conștienți că nu va dura prea mult până la următoarea boacănă.

Săgetător

Nativii din această zodie sunt specialiști la întocmit planuri, doar că au o problemă uriașă cu implementarea. Vor pregăti un buget minunat de Sărbători, cu multe haine, cadouri, petreceri și excursii, doar pentru a număra monedele rămase în seara de Ajun. Și asta nu e singura lor problemă. Deși își promit solemn că vor petrece timp cu familia, în liniște, se vor trezi în tot felul de anturaje bizare, care îi vor scoate din sărite. De aici și până la o ceartă de toată frumusețea nu mai e decât un pas. Nemulțumiți de rezultat, se vor certa și cu cei dragi, doar ca să fie tacâmul complet.

Pești

Pentru că n-au avut inspirația să discute problemele amoroase până acum, Peștii se vor hotărî să o facă când e lumea mai dragă, de Sărbători, preferabil de față cu toți cei dragi. Și, odată porniți, nici nu mai are sens să încerci să-i liniștești, pentru că vor merge până la capăt. De altfel, nativii din această zodie nu sunt prea interesați dacă persoana iubită îi ascultă, ei vor doar să spună ce au pe suflet. Doar că, de obicei, Crăciunul nu e tocmai momentul potrivit pentru așa ceva. Vor face un scandal monstru, vor plânge vreo câteva ore, după care, a doua zi, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, o vor lua de la capăt.