Horoscop săptămânal 30 AUGUST – 5 SEPTEMBRIE. Planuri noi și perspective bune pentru un viitor de succes!

248

Berbec

Are o săptămână în care e bine să-și fundamenteze actuala poziție, siguranța personală, atât în familie, cât și în afaceri; să fie mai prudent în relațiile sale. Există aspecte bune în zona parteneriatelor și beneficii surprinzătoare prin alte persoane. Joi va fi o zi mai tensionată, iar în weekend sănătatea trebuie să fie pe primul plan.

Taur

Au o săptămână care începe cu o zi foarte fertilă, pot face bani sau fac ei niște manevre prin care le pot veni niște bani; tot prin discuții obțin banii, fie prin contracte, fie printr-un mod inteligent de a găsi diverse legături. Vor fi tensiuni în familie, însă în weekend lucrurile se îmbunătățesc.

Gemeni

Încep bine de luni și asta înseamnă inspirație și intuiție în relațiile personale și în muncă, bani marți și miercuri. Joi este o zi tensionată sub aspectul actelor și din punct de vedere administrativ, se întrevăd tot felul de drumuri, trebuie să le rezolve. În weeked sunt în familie, liniștiți.

Rac

Atenție la începutul săptămânii la ce spun alții, poate nu au observat niște nuanțe; marți și miercuri au intuiție și fler în relațiile personale, relații bune cu copiii și discuții productive în familie legate de bani. Este cazul să daţi bani pentru voi să vă sporiţi confortul fizic.

Leu

O săptămână în care sunt foarte energici, pun presiune pe cei cu care colaborează, vor să facă lucrurile în viteză. Abia în a doua jumătate a săptămânii, vineri-sâmbătă au apescte bune financiare, joi au o criză de nervi dacă cineva nu face ca ei. În a doua jumătate a săptămânii veți avea soluții optime și intenții bune, pe care le veți pune în aplicare cu abilitate.

Fecioară

Întreprinderi în carieră, sunt foate energice și vor să se impună la locul de muncă, pot să-și pună în valoarea ingeniozitatea și creativitatea, sunt foarte ambițioase și de pe urma acestei munci vor câștiga și bani. Joi au tensiuni din cauza unor surprize. Vino în întâmpinarea schimbărilor ce au loc în preajma ta și bucură-te de toate experiențele pe care ți le oferă Universul acum.

Balanță

Balanțele sunt preocupate de propria persoană, primesc vești bune de la o persoană din străinătate, primesc și o propunere, au cele mai bune aspecte legate de bani și au foarte mult tact sâptămâna aceasta. Joi pot exista tensiuni legate de un prieten. Evită discuțiile contradictorii, persoanele obositoare și situațiile incerte.

Scorpion

Zilele acestea, scorpionii sunt siguri pe ei, însă se bazează și pe inteligența unei persoane mai tinere. Împreună faceți o echipa bună. Marți și miercuri fiți mai fermi. Vă loviți de termene, dead-line’uri și aveți proiecte de terminat. Joi ar putea fi supărați. Se anunță și o criză de orgoliu iar sâmbătă și duminică scapă de o treabă sau se întâlnesc cu prietenii.

Săgetător

Pun preț pe relații, multe vorbe, poate și seducții și manipulari. Marți și miercuri trebuie să-și dovedească iubirea prin gesturi concrete, iar spre joi unii intenționează să facă o deplasare, dar nu le iese și trebuie să o amâne. Trebuie să fie atenți la sănătate toată săptămâna. Sunt momente bune pentru discuții constructive împreună cu familia.

Capricorn

Muncesc bine luni, vin cu idei foarte bune care le aduc și bani. Au aspecte bune în carieră prin idei, ingeniozitate, își impun soluțiile. Joi se întrevăd câteva tensiuni și îi vizează din punct de vedere financiar și sentimental. Este nevoie să revizuiești persoanele care ți-au fost alături până acum și să-ți îndrepți atenția și eforturile pentru a lega noi prietenii. Foarte interesante sunt relațiile sentimentale. La orizont așteaptă o nouă iubire, un copil, hobby-uri și distracții rafinate alături de oameni de bună calitate.

Vărsător

Au o săptămână foarte bună pentru că încep cu un tonus bun, mai pe distracție și relaxare, se fac lucrurile de plăcere. Marți și miercuri trag tare, își fixează obiectivele, dar trebuie să se organizeze bine. Sănătatea este atenționată, însă atenție și la relațiile parteneriale. Schimbări de anvergură în plan domestic, întemeierea unei familii noi, apariția unui nou membru în familie, vânzări și achiziționări de bunuri patrimoniale.

Pești

O săptămână în care își consolidează poziția, sunt foarte preocupați să nu le scape lucrurile din mână, să nu se expună inutil. Sunt protejați astral. Atenție însă la lege, la obligațile pe care le au, pot primi un sfat la timp. Au parte de foarte multe beneficii prin alții, așa că cele mai importante în această săptămână sunt relațiile profesionale și chiar și cele familiale. Joi și vineri munca poate fi obositoare, dar vă reveniți în weekend. Strălucești în mod deosebit, iar ceilalți aproape că privesc cu greu înspre tine.