Horoscopul de weekend 1-3 OCTOMBRIE. Ne restabilim echilibrul interior.

86

Berbec

Dragi Berbeci, weekend’ul vă poate aduce surprize nebănuite în viaţa voastră. Aveţi însă grijă cu ce oameni interacţionaţi. Nu toate persoanele vă vor binele, motiv pentru care trebuie să fiţi vigilenţi. Fiţi cu băgare de seamă şi depuneţi eforturi pentru cei care vă sunt alături cu sufletul. În dragoste, pare că stagnaţi. Doar voi ştiţi însă ce este în sufletul vostru şi cum ar trebui să acţionaţi în viitor.

Poate ar trebui să eviți activitățile care te consumă, inclusiv întâlnirile cu persoanele față de care ai o anumită aversiune, mai mare sau mai mică.

Taur

Oricâte treburi ați avea, nu uitați să vă acordați momente în care să vă bucurați de hobby-uri și orice alte activități care vă oferă plăcere, dar poate ați trecut cu vederea peste ele din diverse motive. De asemenea, este important echilibrul din sfera privată, în special din familia și casa voastră. Poate există relații de aprofundat dau refăcut, neînțelegeri de clarificat și niște aspecte practice de pus la punct. Timpul alături de cei dragi este prețios și vă ajută să aduceți împlinire și fericire în viața voastră.

Aveți momente în care veți fi tentați să refuzați exprimarea sentimentelor, de teamă că această exprimare ar însemna ca oamenii dragi să vă considere slabi. Astrele va îndeamnă să vă urmați intuiția!

Gemeni

Ai nevoie de căldură în relația cu cei din familie și știi asta, dar probabil aștepți, sperând ca unul dintre ei să se apropie mai mult și să îți împlinească această dorință. Nu mai aștepta și preia tu inițiativa pentru că nu îți va părea rău! Important este să vă exprimați autentic și să vă dezvoltați acele relații care rezonează cu sufletul vostru.

De ademenea, zilele acestea aveți ocazia de a învăța lucruri noi și poate decideți să vă aprofundați cunoașterea legat de un anumit domeniu la care v-ați gândit în ultima perioadă.

Bucurați-vă de căldura relațiilor apropiate. Vă face plăcere să fiți mult mai confortabili și să vă găsiți echilibrul pentru a vă atinge obiectivele în perioada următoare.

Rac

Dacă aveţi un proiect important de finalizat, depuneţi toate eforturile necesare pentru a-l duce la bun sfârşit şi pentru a demonstra celor din jur faptul că aveţi capacitatea de a obţine succesul. Să nu vă fie totuşi teamă să cereţi ajutor în situaţiile limită.

Astrele vă îndeamnă să vă exprimați într-un mod autentic și să vă dezvoltați cunoașterea. Sunteți atrași de studiu, mistere, orice e legat de o aprofundare a unor informații.

Te orientezi foarte bine, dar nu și în situațiile care implică emoții sau sentimente. Cei dragi au nevoie și de încurajări, iar ca să poți fi sincer, va trebui să devii mai optimist.

Leu

Problemele din viața voastră par a nu se mai temina, însă nu este cazul să disperați. Zilele acestea sunt momentul perfect pentru a pune ordine în gânduri și în viața voastră. După ce veți reflecta prodund la tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru veți putea găsi soluții la orice problemă. În această cursă cu hopuri nu veți fi singuri. O persoană va face orice pentru a vă impresiona și pentru a vă ajuta.

De asemenea, depuneți eforturi mari, poate chiar considerabile, pentru a face rost de resurse de orice fel. Problema e că vă lipsește ceva și nu știți ce anume. Nu vă faceți prea multe griji, ascultați-vă intuiția iar răspunsurile vor veni de la sine.

Fecioară

Este o perioadă de contemplare pentru voi în care probabil veți avea o activitate mentală intensă, intuiția este la cote maxime și vă oferă indicii legat de ce ar trebui și ar fi bine să faceți.

Astrele vă îndeamnă să vă luați inima în dinți și să vă urmați pasiunile, visurile și dorințele. Ce ați vrut să faceți cel mai mult până acum, dar n-ați avut ocazia? În acest weekend căpătați mai multă încredere de sine și conștientizați niște lucruri importante.

În unele momente aveți tendința de a vă complica singuri viața, asumându-vă dinainte rolul victimei, ca și cum relațiile voastre ar fi sortite eșecului. Încercați să depășiți aceste momente, vă aduc doar stres și oricum nu-și au rostul.

Balanță

Ceva vă nemulțumește profund, în legătură cu munca sau cu o problemă de sănătate. O atitudine constructivă ar fi cea mai bună alegere, într-un astfel de moment. Mai ales că zilele acestea s-ar putea să vă găsiți alinarea, în brațele unei persoane care și-a arătat în numeroase rânduri intenția de a fi într-o relație cu voi. În cazul în care sunteți deja într-o relație, iar lucrurile merg prost, această persoană ar putea reprezenta viitorul vostru.

Totuși, nu luați o decizie înainte de a vă consulta cu prietenii apropiați sau înainte de a analiza posibilele consecințe. Dacă nu sunteți într-o relație, lucrurile sunt foarte simple. Faceți voi primul pas, iar lucrurile vor veni de la sine.

Scorpion

Rutina din viața voastră v-a adus unde sunteți astăzi. Uneori este mai mult decât suficient să vă mulțumiți cu ceea ce aveți, fără să îi răniți pe cei din jurul vostru cu ambiția voastră uriașă. Fiți mulțumiți pentru ce aveți și nu vă mai pierdeți timpul cu visele ce nu vor deveni niciodată realitate. Ambiția este o calitate foarte importantă cu care ați fost înzestrați, însă fiți atenți la daunele colaterale.

Vă creați singuri dezamăgiri care nu au suport real, din cauza obiceiului de a distribui oamenii din viața ta în roluri pe care aceștia nu le cunosc și poate nici nu le-ar accepta.

Astrele vă reamintesc cât de important este să mai luați o pauză de la chestiunile care pun presiune pe voi și să vă distrați alături de cei dragi.

Săgetător

Deși gândul zboară tot la nemulțumirile strânse în timpul săptămânii, aveți nevoie de revigorare, iar pentru asta, va trebui să lăsați pe altădată analiza neîmplinirilor.

Este tipul acela de perioadă în care trebuie să-ţi aduci aminte că oamenii nu au cum să se zbată pentru a-ţi face ţie viaţa mai uşoară, astfel că totul depinde de tine. Gândeşte-te la ce îţi oferă plăcere şi caută să-ţi oferi singur cât mai multe astfel de momente, indiferent că vorbim despre o plimbare în parc, în aer liber, sau un film bun văzut în linişte acasă, cu o cană de ceai lângă tine.

Încercați să vă reamintiți de pasiunile voastre cele mai profunde și să vi le urmați. Poate fi vorba de o călătorie sau de orice altceva ce vă vă umple sufletul de fericire și entuziasm.

Capricorn

Zilele acestea este posibil să te încerce o stare de nervozitate. S-ar putea să te irite tot şi să nu găseşti soluţii pentru a-ţi asigura liniştea dorită. Caută să eviţi pe cât posibil oamenii cu comportamente pe care le consideri nepoliticoase. Tensiunea acumulată s-ar putea să explodeze la un moment dat, când există pericolul unei dispute cu o persoană apropiată. Nu te expune şi nu-ţi dezvălui intenţiile din prima, pentru că se poate ca ceilalţi să te înţeleagă greşit.

Respingi părerile care te contrazic, fără să cercetezi dacă nu cumva oamenii care le emit spun lucruri înțelepte, care altădată ți-ar fi sunat bine.

O soluție la probleme ar fi fiți sinceri față de sentimentele voastre și de ceea ce vă doriți cu adevărat!

Vărsător

Astrele vă îndeamnă să fiți mai deschiși în relații. Este o perioadă ideală de a vă dezvolta sau aprofunda anumite conexiuni, indiferent dacă sunt legate de planul privat sau profesional.

Încercați zilele acestea să vă orientați spre latura voastră interioară și să fiți sinceri față de ceea ce simțiți. Aveți șansa de a vă reinventa și de a vă face cunoscută autenticitatea.

Există riscul să te lași copleșit de grijile materiale și să te descurajezi din acest motiv. Poate că lipsurile pe care le vezi peste tot nu sunt reale, poate că ți-ai dorit prea multe, mai multe decât poți avea acum. Nu uita, toate la timpul lor!

Pești

Astrele vă îndeamnă să fiți mai practici, să vă puneți la punct niște strategii și să vă urmați interesele cu încredere. Este o perioadă excelentă de a vă dezvolta într-un anumit domeniu de interes.

Astrele vă atrag atenția asupra relațiilor și probabil sunteți mult mai sensibili legat de diverse posibilități din această arie. Dacă vă doriți cu adevărat, reușiți să aprofundați o conexiune specială.

Doar că este necesară o atitudine tolerantă față de partenerii de orice fel, în special cel de cuplu, care riscă să devină, din nou, subiectul tău de analiză amănunțită.