VENUS in BALANTA. Ce impulsuri primim pe plan sentimental si cum vor evolua relatiile.

443

Venus traverseaza zodia Balanta in perioada 29 septembrie – 23 octombrie. Aceasta este probabil cea mai romantica perioada a anului. Planeta iubirii, placerii si frumusetii ofera vietii noastre de dragoste (si tuturor relatiilor in general) o stralucire aparte. Este firesc ca Venus sa se simta ca acasa in Balanta. Venus este planeta iubirii si Balanta este semnul relatiilor, asa ca acesta este un moment minunat pentru toate conexiunile tale, in special cele romantice si senzuale.

Acum este un moment minunat pentru a incepe o legatura cu cineva cu care te-ai intalnit intamplator, pentru a-ti gasi urmatorul partener potential sau pentru a incepe sa vorbesti cu persoana iubita despre mutarea impreuna. Posibilitatile sunt cu adevarat nelimitate aici, asa ca profitati de aceste vibratii minunate ale lui Venus in Balanta.

Iata ce ne asteapta pe fiecare dintre noi in timpul lui Venus in Balanta:

Berbec Creste capacitatea de negociere si compromis in cadrul relatiilor personale si a parteneriatelor profesionale. Va veti folosi de frumusetea si farmecul personal, iar in dragoste veti fi idealisti. Veti sti sa negociati contracte avantajoase din punct de vedere financiar.

Taur La serviciu veti fi mai diplomati si mai abili. Veti vedea avantajele financiare ale proiectelor sau perspectivele unui loc de munca. Vor fi avantajate activitatile legate moda, frumusete si arta, dar si cele din domeniul comertului cu produse alimentare si mancare preparata.

Gemeni Farmecul si senzualitatea in relatiile romantice vor fi in crestere. Va fi o perioada placuta, in care va veti distra si va veti simti bine. Veti avea idei creative, dar nivelul de disciplina va fi mai scazut.

Rac O perioada de abundenta in caminul vostru. Senzualitatea intre soti va fi in crestere. Va veti apuca de proiecte de infrumusetare/renovare a locuintei, ati putea cumpara obiecte decorative sau mici piese de mobilier. Veti simti nevoia sa creati produse culinare mai deosebite, apetisante.

Leu Venus in Balanta amplifica farmecul si calitatile Leilor. Atractivitatea voastra in societate va fi mai mare, oamenii vor veni spre voi in mod natural. Veti fi in verva, veti dori sa socializati mai mult, sa va vedeti cu prietenii. Acest lucru va fi in avantajul vostru, social si financiar.

Fecioara Venus in Balanta va influenta domeniul financiar al Fecioarelor, care vor avea capacitatea sa negocieze proiecte, contracte profitabile. In schimb, veti avea tendinta sa cheltuiti mai mult pe distractii, haine sau produse de infrumusetare.

Balanta Acest tranzit este benefic pentru voi, Venus fiind chiar in domiciliul sau, oferindu-va farmec, echilibru, un simt mai ridicat al echitatii si al moralei. Partea negativa este ca veti ocila mai mult in luarea deciziilor.

Scorpion Chiar daca aveti multa afectiune de oferit, veti prefera sa o faceti in mediu privat, veti evita sa va expuneti sentimentele in public. Daca veti intalni o persoana noua, veti fi mai timizi ca de obicei. In problemele financiare, discutiile vor avea loc in mod privat.

Sagetator O perioada foarte buna pentru intalnirile cu prietenii. Relatiile sociale vor deveni mai importante in urmatoarea perioada, iar magnetismul vostru va fi mai mare. Este posibil sa intalniti pe cineva nou prin intermediul unui prieten, iar interesele voastre vor fi asemanatoare.

Capricorn Veti fi atrasi de persoane mai in varsta decat voi, care sunt stabile, au o pozitie buna in societate si o cariera de succes. Acest lucru se va intampla atat in viata personala cat si in cea profesionala. Veti fi gata sa cereti sfatul sau sustinerea unor astfel de persoane.

Varsator Incepe o perioada in care va veti dezvolta in mod constient, de exmplu prin studii sau cursuri de specializare, pentru a va extinde orizonturile. Este timpul potrivit sa faceti ceva placut, care sa va scoata din rutina si sa va ofere o satisfactie spirituala.

Pesti Vesi fi atrasi de persoane pasionale, care au un aer misterios. Senzualitatea va fi in crestere. Posibile castiguri venite din partea partenerului de viata sau de afaceri, din partea unor institutii financiare (imprumuturi). Va exista o tendinta catre excese sau asumarea unor riscuri, in relatiile intime sau in domeniul financiar.