Horoscop zilnic – JOI, 1 IULIE. Ce surprize vor avea zodiile in prima zi a lunii.

373

Berbec

S-ar putea ca ziua de azi să fie una contradictorie pe plan profesional. Cu toate că lucrezi bine cu colegii de muncă, există unele jocuri pentru putere care vă afectează relaţionarea, iar raportul de forţe tinde să fie unul inegal. Căutaţi să echilibraţi cumva balanţa pentru a evita conflictele sau efectele negative asupra randamentului şi rezultatelor echipei pe care o formaţi. Există riscul ca aceeaşi dinamică să apară şi pe plan relaţional. În cazul acesta, ar trebui să vă lăsaţi chestiunile profesionale la pragul casei şi să nu lăsaţi problemele de la locul de muncă să vă influenţeze viaţa personală.

Taur

Ce-i drept, ai parte de o zi complicată la serviciu. Ţi se delegă sarcini destul de dificil de executat, aşteptările sunt mari, iar termenele-limită mult prea scurte, fapt pentru care s-ar putea să n-ai timp nici să respiri astăzi. Vestea bună este că, dacă livrezi rezultatele dorite, s-ar putea ca ele să vină la pachet cu promisiuni ferme de îmbunătăţire a statutului tău la locul de muncă. În cel mai bun caz, s-ar putea să fie vorba de o promovare cândva în viitorul apropiat, de o primă ori un bonus sau de mai multe zile de concediu plătit de firmă.

Gemeni

S-ar părea că te trezeşti bine dispus(ă) astăzi şi cu un tonus bun, dar te îngrijorează unele lucruri pe plan sentimental. Poate că lucrurile nu mai stau ca la început între tine şi persoana iubită, ceea ce riscă să ducă la unele probleme între voi. S-ar putea să nu existe motive reale pentru care să-ţi faci griji, dar uşoara distanţare de partener pe care ai experimentat-o în ultima vreme îşi spune cuvântul şi te face să-ţi imaginezi tot felul de lucruri. Dacă te frământă ceva, mai bine încearcă să vorbeşti cu cel drag decât să reacţionezi deplasat şi să regreţi.

Rac

În cazul în care apar tensiuni astăzi între tine şi partenerul de viaţă, caută să nu le mături sub covor şi să te prefaci că nu se întâmplă nimic. Acestea anunţă faptul că a venit momentul să discutaţi deschis, cu cărţile pe masă despre unele lucruri pe care le-aţi tot împins în fundul listei de priorităţi. Este evident că unul dintre voi se implică mai puţin în chestiunile familiale decât celălalt, iar nemulţumirile sapă încetul cu-ncetul la fundaţia relaţiei voastre. Poate că problema este chiar mai profundă decât atât, iar dacă nu vorbiţi despre ea, nu înseamnă că nu există.

Leu

Dacă la serviciu nu reuşeşti nicicum să te sincronizezi cu colegii de muncă şi apar tensiuni din cele mai neînsemnate motive, când vine vorba de activităţile extraprofesionale sau de proiectele de grup în care eşti implicat(ă), lucrurile stau mult mai bine. Discutaţi eficient despre strategiile voastre de viitor, faceţi planuri, trasaţi direcţii de acţiune şi ajungeţi fără prea mari eforturi la compromisuri. Gândeşte-te ce lipseşte relaţiei tale cu tovarăşii de serviciu pentru a eficientiza felul în care colaborezi cu ei. Poate că este doar o problemă de atitudine pe care o poţi remedia foarte uşor. Este-n puterea ta s-o faci.

Fecioară

S-ar putea să se ivească azi multe oportunităţi de a-ţi rotunji bugetul sau de a valorifica o parte din economiile pe care le-ai realizat până acum, dar odată cu ele, vin şi tentaţiile de a cheltui mai mult decât ţi-ai propus săptămâna aceasta. Nu-i nimic rău în a-ţi permite unele răsfăţuri din când în când, dar este important să-ţi impui unele limite peste care să nu treci. În caz contrar, există riscul să nu prea simţi faptul că ţi-au intrat unele sume frumuşele în buzunar. Caută aşadar să dai dovadă de mai multă responsabilitate în felul în care-ţi manageriezi finanţele.

Balanţă

Dacă în raport cu persoana iubită şi copii ai parte doar de armonie, nu acelaşi lucru se poate spune despre atmosfera dintre tine şi familia de origine. Aveţi poate unele lucruri de împărţit sau chestiuni de discutat care au mocnit în subteran şi care riscă să iasă la suprafaţă şi să genereze discordie între voi. Partenerul te poate ajuta cu sfaturi în legătură cu modul în care ai putea să-i abordezi pentru a nu arunca şi mai mult gaz pe foc. Diferenţele de mentalitate sunt mari, dar dacă te pui în papucii lor, s-ar putea să înţelegi cum anume gândesc.

Scorpion

Dacă te deranjează anumite vorbe care îţi sunt adresate astăzi sau priviri ale celor din jur, indicat ar să nu le pui la suflet. S-ar putea să fii mai sensibil(ă) decât de obicei şi chiar să reacţionezi într-un mod care nu-ţi face cinste dacă te simţi încolţit(ă) sau crezi că ţi se face o nedreptate. Ai mai multă încredere în tine şi vei vedea că vei reuşi să depăşeşti cu mai mult succes asemenea situaţii. În sectorul familial, domină o atmosferă armonioasă, în care simţi cu adevărat că poţi creşte. Cei dragi îţi oferă suportul de care ai nevoie mereu.

Săgetător

Se prefigurează azi o zi extrem de favorabilă pentru a pune la cale planuri de acţiune în proiectele în care eşti implicat(ă), pentru a discuta perspective de colaborare cu oameni care îţi împărtăşesc viziunile şi de a lega parteneriate cu potenţiali sponsori care cred în reuşita ta. Cu toate acestea, investiţiile ar trebui să mai aştepte, o vreme cel puţin. Mai există unele aspecte care ar trebui revăzute sau raţinate înainte să se facă infuzii serioase de capital. Gândeşte-te care ar fi punctele slabe ale proiectului tău şi concentrează-te asupra lor pentru a le transforma în atuu-uri pe termen lung.

Capricorn

Relaţionarea cu superiorii poate fi destul de dificilă astăzi. Sunt destul de nehotărâţi, nu-ţi prea dai seama ce-şi doresc şi faci eforturi mari să decodezi ce anume aşteaptă de la tine. Din această cauză, s-ar putea să apară nişte tensiuni care, în cel mai bun caz, te motivează să faci o treabă şi mai bună decât de obicei. Veste bună este că te vor răsplăti pe măsura eforturilor odată ce sarcinile de serviciu se finalizează, dar până atunci, trebuie să dai dovadă de multă răbdare şi consecvenţă, în ciuda circumstanţelor mai puţin favorabile şi armonioase din cursul zilei de astăzi.

Vărsător

Se duce o luptă intensă în interiorul tău între unele temeri şi frustrări care încearcă să iasă la suprafaţă şi filozofia ta de viaţă destul de optimistă. Important este să încerci să vezi ce anume le face să fie mai prezente decât de obicei în viaţa ta, deoarece s-ar putea să semnaleze faptul că ar trebui să te ocupi mai mult de tine decât de obicei. Poate fi nevoie să rupi unele ataşamente toxice din viaţa ta sau să schimbi unele tipare de gândire coercitive şi învechite. Deschide-te spre nou şi alte perspective, lasă trecutul în urmă şi priveşte înainte.

Peşti

Pare că ai un tonus bun astăzi şi disponibilitatea mentală de a răspunde pozitiv la provocările cu care te întâlneşti pe parcursul zilei, dar s-ar putea ca unele frici legate de viitor să persiste. Poate că ţi-ai asuma de curând unele riscuri şi ai unele regrete în acest sens, dar ceea ce-i făcut, e bun făcut şi n-are niciun rost să laşi astfel de gânduri să te preocupe prea tare. Nu ajută la nimic dacă îţi faci scenarii şi le laşi să-ţi consume energia. Dacă este în puterea ta să faci ceva, ia atitudine, dacă nu, lasă Universul să lucreze.