HOROSCOPUL EGIPTEAN: află ce zeitate te protejează și cum îți influențează destinul.

726

Horoscopul egiptean reprezinta unul dintre primele horoscopuri inventate in intreaga lume. Conform acestuia, fiecare zodie este numita dupa un zeu sau dupa o zeita. Aceste zodii corespund unei perioade din an si, in functie de aceasta, se poate spune care sunt auspiciile sub care s-a nascut persoana respectiva, dar si care sunt punctele tari si cele slabe ale acesteia.

Fiecare semn zodiacal egiptean este guvernat de o zeitate despre care se spune ca te protejeaza, calauzindu-te pe tot parcursul vietii.

Intervalele de timp corespunzatoare fiecarei zodii sunt diferite de cele cu care suntem obisnuiti, asa ca nu ne ramane decat sa cautam data nasterii si sa aflam cum ne influenteaza destinul zeitatile egiptene.

Nil (1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie, 18-26 noiembrie)

Este primul semn al zodiacului si semnifica capacitatea de a o lua de la capat. Cei nascuti sub acest semn sunt, de obicei, pasionali. Le place sa-si traiasca viata cat mai bine cu putinta. In mod normal evita altercatiile si conflictele cu ceilalti.

Sunt compatibili cu Set si Amon-Ra.

Amon-Ra (8-21 ianuria, 1-11 februarie)

Este cel de-al doilea semn al zodiacului. Cei nascuti in aceasta zodie sunt foarte buni lideri. Au incredere ca stiu ceea ce au de facut. Dau tot ce au mai bun in orice situatie, motiv pentru care pot fi exemple pentru ceilalti. Sunt foarte buni motivatori pentru ca pot avea succes in schimbarea vietilor celorlalti.

Sunt compatibili cu Nil si Horus.

Mut (21-31 ianuarie, 8-22 septembrie)

Sunt cele mai mamoase persoane ale zodiacului. De obicei au grija de ceilalti. Se bazeaza pe logica atunci cand iau o decizie si considera partea practica a unui lucru inainte de a trage vreo concluzie. Cei nascuti sub acest semn se descurca foarte bine ca avocati/ procurori sau ca profesori.

Sunt compatibili cu Thor si Amon-Ra.

Geb (12-19 februarie, 20-31 august)

Persoanele nascute in acesta perioada sunt foarte intuitive. Iau decizii in functie de ceea ce simt ca este corect. Sunt, totodata, atenti la mediu si la ce se intampla in lume.  Nu se simt bine atunci cand lucrurile merg prost.

Sunt compatibili cu Horus si Set.

Osiris (1-10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie)

Cei nascuti sub semnului lui Osiris pot avea doua tipuri de personalitate. Una este partea plina de incredere care va face orice pentru a-si atinge visele in vreme ce partea cealalta este vulnerabila. Pot fi usor de ranit. Sunt, de obicei, energici si se pun pe picioare dupa ce au ajuns la pamant.

Sunt compatibili cu Isis si Thoth.

Isis (11-31 martie, 18-29 octombie, 19-31 decembrie)

Oamenii din aceasta zodie sunt foarte directi. Vor spune intotdeauna ceea ce gandesc, intr-o maniera directa. Ii protejeaza pe cei pe care ii iubesc. Le place sa se joace si sunt foarte energici.

Sunt compatibili cu Thoth si Osiris.

Thoth (1-19 aprilie, 8-17 noiembrie)

Sunt persoane foarte intelepte, cu o memorie fantastica. Nu uita niciodata datoriile catre ceilalti indiferent ca sunt bune sau rele. Este usor sa vorbesti cu aceste persoane. Sunt romantici incurabili, si isi cauta persoana pe care sa o iubeasca toata viata.

Sunt compatibili cu Isis si Bastet.

Horus (20 aprilie – 7 mai, 12-19 august)

Sunt persoane curajoase care fac orice pentru a obtine ce doresc in viata. Doresc securitate asa ca isi asuma conducerea propriei vieti. Sunt foarte optimisti. Muncesc din greu pentru a obtine tot ce este mai bun.

Sunt compatibili cu Bastet si Geb.

Anubis (8-27 mai, 29 iunie -13 iulie)

Cei nascuti in aceasta perioada prefera sa petreaca imp singuri pentru a privi lucrurile cu atentie. Le place sa traiasca intr-un mediu linistit. Chiar daca in interior fierb, in exterior vor afisa o mina rece si nu vor pierde din vedere lucrurile pe care le doresc.

Sunt compatibili cu Isis si Bastet.

Seth (28 mai – 18 iunie, 28 septembrie – 2 octombrie)

Le place sa mearga dintr-un loc in altul in functie de oportunitatile oferite. Sunt perfectionisti si doresc sa obtina cele mai bune rezultate intr-o situatie data.

Sunt compatibili cu Nil si Geb.

Bastet (14-28 iulie, 23-27 septembrie, 3-17 octombrie)

Oamenii nascuti sunt semnul lui Bastet cauta intotdeauna echilibrul in vietile lor. Au o intuitie puternica si, de obicei, stiu ceea ce altii doresc de la ei chiar inainte ca acestia sa descida gura. Sunt interesati de tot ceea ce are legatura cu ocultismul.

Sunt compatibili cu Horus si Sekhmet.

Sekhmet (29 iulie – 11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie)

Aceste persoane sunt mereu cu picioarele pe pamant. Pe cat se poate, doresc sa aiba functii de conducere. De obicei sunt foarte corecti. Devin CEO in cadrul unor companii mari datorita modului lor de a gandi.

Sunt compatibili cu Bastet si Geb.

Sursa:
anomalien.com
sfatulparintilor.ro