VOROPCHIEVICI: Horoscopul runelor pentru saptamana 9-15 AUGUST. Previziuni astrologice pentru toate zodiile.

344

Berbec

Unele dintre acțiunile dvs. din această săptămână vor fi provocate de întâlniri și conversații pe care le-ați avut săptămâna trecută. Fii atent la visele tale săptămâna aceasta. Învață să înregistrezi experiențe ciudate, va fi timpul să le dezlegăm. Probabil că aceste vise îți vor oferi informații despre o situație complexă viitoare sau o problemă din casa ta.

Taur

Ceea ce faceți și cum faceți acest lucru va avea consecințe majore în această săptămână, așa că asigurați-vă că alegeți abordarea cu înțelepciune, mai ales atunci când sunteți tentați să aruncați atenție vântului.

Gemeni

Străduiește-te să faci pași, chiar dacă sunt pași pentru bebeluși, spre a acționa dintr-un loc de vitejie în fața nesiguranțelor și a grijilor tale. Nu trebuie să-l înțelegeți tot timpul – doar persistați în încercări.

Rac

În această săptămâna veți fi plini de speranțe pentru evenimentele viitoare până la sfârșitul verii. Veți fi taxat cu așteptări pozitive pentru rezolvarea problemelor casnice sau de proprietate și a cazurilor care sunt importante pentru confortul dumneavoastră.

Leu

În săptămâna 9-15 august veți avea un timp favorabil pentru dezvoltarea afacerilor dvs. financiare sau de familie. În aceste șapte zile vă veți planifica diferitele acțiuni, pe care va trebui să le asigurați într-un fel cu mijloace financiare.

Fecioară

Mulți vor fi angajați în timpul săptămânii în primirea și trimiterea de bani, completarea facturilor gospodăriei sau în căutarea de noi oportunități pentru venituri suplimentare. Săptămâna aceasta va fi amintită cu diverse evenimente care vor avea o dezvoltare dinamică sau vor lăsa o amprentă durabilă în viața ta.

Balanță

În această săptămână veți avea așteptări pentru evenimente specifice legate de o persoană dragă care este puțin probabil să vă surprindă. Săptămâna va fi amintită cu o conversație interesantă cu un bărbat care poate vorbi cu tine despre diferite subiecte de viață și filozofice ale vieții.

Scorpion

Nu este momentul să vă grăbiți progresul, chiar dacă trebuie să faceți multe. Comunică ce se întâmplă cu oamenii din jurul tău, astfel încât să poți lua spațiul și timpul de care ai nevoie pentru a fi corect cu tine, fără a provoca opoziții inutile și nedorite.

Săgetător

Luați în considerare imaginea de ansamblu, desigur, dar săptămâna aceasta este cel mai bun moment pentru a face următorul pas. Dacă aveți probleme să aflați de unde să începeți, cea mai puternică dorință a inimii dvs. este un loc la fel de bun ca oricare altul.

Capricorn

În viața multora dintre voi va exista o nouă situație favorabilă, o oportunitate legată de obținerea unei poziții mai bune în carieră, aprofundarea relațiilor importante, prezentarea de succes și multe altele. Fii deschis la lucrurile noi care vor veni în viața ta în aceste șapte zile. Fii curajos și activ pentru a nu-ți rata șansa.

Vărsător

S-ar putea să vă aflați în fața nevoii de a schimba ceva ce nu doriți să schimbați cu adevărat. Luați în considerare dacă rezistența dvs. se datorează faptului că schimbarea ar fi greșită pentru dvs. sau pentru că nu ați acceptat o parte semnificativă a situației dvs.

Pesti

Doar pentru că poți, nu înseamnă că ar trebui. Această săptămână a lunii noi este una foarte bună pentru tine pentru a intra în contact cu sentimentele tale și pentru a te hrăni prin centrarea lucrurilor care îmbunătățesc calitatea vieții tale. Este probabil să fiți chemat să aveți grijă de cineva care are nevoie.

Sursa: redactia.ro