A inceput tranzitul lui JUPITER in PESTI. Influente majore pentru fiecare nativ timp de 7 SAPTAMANI!

473

Jupiter in Pesti – 28 octombrie – 20 decembrie. Jupiter in Pesti ne va indemna sa ne punem sperantele in divinitate si ne va ajuta sa atragem norocul si experientele de viata pozitive prin intermediul intuitiei, al imaginatiei si al compasiunii.

Jupiter guverneaza semnul Pestilor, iar multi oameni se asteapta la tot ce e mai bun de la acest tranzit si il percep ca pe o salvare. Nu e nimic gresit in asta, atat timp cat ne mentinem picioarele pe pamant, nu visam prea departe si nu ne entuziasmam mai mult decat este cazul.

Sa vedem care sunt efectele tranzitului Jupiter in Pesti pentru fiecare zodie:

Berbec In aceasta perioada au ocazia de a se detasa de tot ce este toxic, sa se elibereze de trecut si sa caute vindecare, chiar si prin spiritualitate.

Taur Taurii au parte de noi proiecte, noi prietenii care vin cu ocazii importante. Se bucura de popularitate si au ocazia de a se face remarcat intr-o zona pe care o frecventeaza.

Gemeni Gemenii se bucura de oportunitati pe plan profesional, au sansa sa se afirme si sa aiba rezultate marete. Unii nativi au parte de cateva piedici carora le vor face fata pe plan profesional, iar altii isi pot schimba domeniul de activitate.

Rac Racii vor termina de rezolvat unele treburi ce tin de hartii, se pot inscrie la un curs si por obtine o diploma. Mai mult, se pot apropia de spiritualitate si sa cunoasca si alte domenii care i-au facut curiosi.

Leu Leii au sanse sa se mute sau sa isi renoveze locuinta. Jupiter in Pesti ii va sprijini sa faca anumite investitii pe care le-au amanat de ceva timp. Isi pot creste veniturile cu ajutorul altora.

Fecioara Fecioarele au sansa de a incepe o noua relatie sau de a o repara pe cea veche si asta datorita lui Jupiter in Pesti. Pe plan profesional, poate fi vorba despre un contract sau proiect important.

Balanta Balantele sunt favorizate pe planul muncii si al sanatatii. Un proiect profesional poate fi bine platit sau chiar un nou loc de munca. Tot Jupiter in zodia Pesti vine cu o reevaluare a starii de sanatate si sansa de a o imbunatati.

Scorpion Scorpionii au parte de mai mult romantism, spirit de aventura, ceea ce ii caracterizeaza, si chiar sansa de a se indragosti. Cei care au deja un partener se vor reapropia de acesta. Unii nativi pot deveni parinti in perioada urmatoare.

Sagetator Sagetatorii sunt ajutati de Jupiter, guvernatorul lor, sa isi reevalueze relatiile de familie, dar si modul in care ei inteleg ideea de camin. Unii nativi se vor impaca cu o ruda mai apropiata, in timp ce altii isi pot renova locuinta sau cumpara una noua.

Capricorn Capricornii sunt sprijiniti de Jupiter in Pesti sa revina asupra unor decizii, sa reia unele discutii si negocieri pentru a rezolva situatii legate de acte. Astrele le recomanda ca in perioada urmatoare sa isi asculte intuitia.

Varsator Varsatorii sunt favorizati financiar. Chiar daca sunt cheltuieli mai mari, sansele de castig sunt si ele la randul lor pe masura. Poate fi vorba despre cresteri salariale, prime sau bonusuri.

Pesti Pestii se bucura de revenirea lui Jupiter, care ii guverneaza. Vor vedea ca au mai multa incredere in propriile forte, sunt mai optimisti si au sansa de a evolua. Daca se confrunta cu o problema de sanatate pe care au lasat-o nerezolvata, acum este momentul in care sunt impinsi de la spate pentru a o rezolva.