Călătoria retrogradă a lui JUPITER prin PEȘTI se apropie de sfârșit. Ce se întâmplă cu zodiile?

480

Marele Benefic JUPITER a intrat in Pesti pe data de 13 mai 2021, pentru prima data din 2010.
20/21 iunie: Jupiter a intrat in retrograd. Am povestit aici cum JUPITER retrograd influenteaza fiecare zodie
28 iulie: Jupiter isi continua miscarea retrograda in Varsator
19 octombrie: Jupiter iese din retrograd in Varsator
29 decembrie: Jupiter intra din nou in Pesti.

Astfel, Jupiter mai are de stat o saptamana in miscare retrograda prin Pesti.
Lui Jupiter ii prieste in Pesti. Jupiter este capabil sa-si exercite puterea maxima si sa ne lege de intelepciunea uitata din trecut. Tocmai de aceea in aceasta perioada poti simti mai multa dorinta de a studia trecutul, de a intelege mai profund semnificatia misiunii pe pamant, de te conecta cu intelepciunea stramosilor si astrologilor antici. Jupiter activeaza energia spirituala si te poti simti mai atasat de simturile tale, de Sinele tau Superior. Jupiter reprezinta expansiunea si abundenta, iar Pestii guverneaza spiritualitatea, religia, de aici si nevoia atingerii unor alte niveluri de constienta.

Vezi aici cum este influentata fiecare zodie in aceasta saptamana:

Berbec

Cu toate secretele pe care le afli despre oamenii din viața ta în această perioadă, este ușor să te simți pierdut și lipsit de contact, întrucât nu ai prevăzut unele lucruri. Dacă ai nevoie să îi confrunți pe oamenii din viața ta, fă-o cu amabilitate și cu calm. De altfel, intuiția ta este chestionabilă în acest moment, ceea ce din nou, îți poate crea confuzie și dileme. Ai încredere că vei afla toate informațiile pe care le dorești, prin conversații amiabile și sincere.

Taur

În general, cercul tău de prieteni îți aduce un sentiment de confort, dar în această perioadă reușești să vezi diferența dintre cine sunt adevărații tăi prieteni și cine sunt de regulă cunoștințele tale sau cei care nu contează deloc, cel puțin nu cum aceștia afirmă. Vei observa cine este de partea bună a liniei și cine este de partea cealaltă. Oferă mai multă implicare, afecțiune și tandrețe celor care contează, nu invers.

Gemeni

Tot ce ține de muncă poate fi la un nivel ridicat în această perioadă și asta nu înseamnă că ar trebui să te lași pe o ureche. Dimpotrivă, alege să-ți iei responsabilitățile în serios, chiar dacă simți sau te confrunți cu o stare de epuizare profesională temporară. În loc să te relaxezi acum, caută să găsești un sentiment de pasiune în munca pe care o faci, pentru a menține nivelul de creativitate și ritmul bun pe care îl ai acum. După aceasta, te așteaptă și relaxarea mult dorită, însă acum fă tot ce poți în această direcție.

Rac

Cel mai bun lucru pe care îl poți face în timpul rămas acestui tranzit este să începi un curs nou, să te înscrii la un program, să începi sau să reiei un hobby vechi, aspect care te va ajuta să găsești și să dobândești un sentiment reînnoit, acela de a avea un scop. Deschiderea minții către ceva nou te va ajuta să crești și să evoluezi într-o versiune mai bună a ta în următoarele câteva luni. Fii creativ, implică-te în tot ce poți și bucură-te de acest sentiment nou dobândit, cel de a avea un scop și de a-l duce la capăt.

Leu

Este important să stabilești limite în zilele ce au rămas din acest tranzit. Dar, uneori, este greu să faci asta, când nu vrei să-i jignești pe alții, iar în această perioadă vei trece printr-unul dintre acele momente. Decât să te gândești la modul în care ar trebui să te descurci, mai degrabă acordă-ți bunătatea pe care o dăruiești celorlalți. Chiar dacă nu știi, înveți cum trebuie să o faci, ai încredere. Lucrurile nu se vor schimba peste noapte, ci în timp.

Fecioară

S-ar putea să te simți ciudat sau incomplet, ca și cum cercul tău social se micșorează pe zi ce trece. Este în regulă, nu trebuie să te îngrijorezi. Dimpotrivă, trebuie să te concentrezi asupra calității, nu asupra cantității de prieteni. Nu te mai stresa pentru drama care nu merită efortul sau grija ta. A cunoaște cine sunt prietenii tăi adevărați, este tot ceea ce contează, indiferent că este unul singur sau doi. Contează să ai prieteni care îți sunt alături, indiferent de orice.

Balanță

Obținerea controlului asupra rutinei zilnice va fi o experiență interesantă, poate puțin neplăcută inițial și posibil una care va crea mai multă anxietate decât liniște. Însă, nu le face pe toate deodată. Începe cu o sarcină mică sau o misiune pe care o poți face în fiecare zi, fără să te stresezi. Este o lecție importantă să începi cu pași mici. Acest lucru îți va permite să fii responsabil de situațiile din viața ta, care necesită cea mai mare atenție.

Scorpion

În această perioadă simți să fii în toiul tuturor petrecerilor. Cu toate acestea, decât să ieși în fiecare seară cu prietenii la bar sau la cocktail-uri în diverse locații, mai degrabă petrece timpul făcând ceva mai constructiv și creativ. Vei fi bucuros că ai ales să îți îmbrățișezi și să îți folosești creativitatea și abilitățile remarcabile pe care le ai, într-un scop unic și benefic pentru tine, în loc să ieși la distracție și a doua zi să ai dureri de cap sau regrete.

Săgetător

Este posibil ca acum să existe mici drame sau situații conflictuale care se întâmplă în familia ta. Lucrurile nu vor deveni mai ușoare în următoarele câteva luni, dar vei putea înțelege modul în care relaționezi și reacționezi atunci când vine vorba de familie în special. Acest lucru te va ajuta să crești și să evoluezi în persoana pe care ți-o dorești, dacă îți dai o șansă.

Capricorn

Zilele rămase din acest tranzit te vor pune într-o situație în care loialitatea ta va fi testată. În loc să vorbești despre prietenii tăi pe ascuns, alege să spui ce vrei să spui în fața lor. Nu te mai ascunde, nu bârfi. Această mărturie sinceră, a modului în care simți lucruri despre prietenii tăi și exteriorizarea directă și comunicarea cu aceștia, îți va permite să eviți dramele inutile cu cei mai buni prieteni, dar și să te simți mai eliberat.

Vărsător

Este bine ca în perioada următoare să ai grijă la modul în care cheltuiești bani. Poate că îți dorești anumite lucruri frumoase, cum o facem cu toții de altfel, însă analizează dacă ai suficienți bani pentru a cheltui liber. Conectează-te la un sentiment mai inteligent de maturitate financiară, pentru a te asigura că efectuezi achiziții bazate pe lucrurile de care ai de fapt nevoie, nu doar pe care le dorești și atât, fără să fie necesare.

Pești

În această perioadă este posibil să fii confuz cu privire la felul în care te simți în privința tuturor lucrurilor din viața ta. Alege să faci un pas înapoi, mai ales de la luarea deciziilor importante. În schimb, folosește următoarele luni pentru a încerca să înțelegi care este cea mai bună abordare a problemelor. Acest lucru îți va permite să te înțelegi mai bine și să descoperi o nouă latură a ta, noi emoții și sentimente.

Sursa: ce-spun-astrele.ro
Sursa foto: romaniatv.net