Ce ne aduce ultima săptămână a planetei MARTE în LEU. Ne pregătim de câteva zile intense!

260

MARTE este în LEU între 11 iunie și 29 iulie, când va intra în Fecioară. 

Am vorbit si aici despre acest tranzit -> Marte în LEU pana pe 29 iulie. Cum sunt influentate zodiile de acest eveniment astral.

Ultima saptamana a planetei Marte in Leu va fi intensa. Acest eveniment astrologic aduce atât lucruri pozitive, cât și unele mai puțin benefice. Marte reprezintă curajul, voința, motivația, impulsul sexual și atunci când tranzitează strălucitorul Leu, energia sa este mult amplificată. Astfel, urmează o perioadă în care acțiunile noastre vor fi îndrăznețe, chiar spectaculoase, vom fi stimulați să ieșim în lumina reflectoarelor și, în plus, vom fi mai dornici de distracție și mai jucăuși.

Berbec

Ai chef să socializezi din nou, poate chiar să îți deschizi un cont pe platformele sociale. Ieșirea pe scena întâlnirilor îți va consuma mult timp, dar va fi o modalitate minunată de a petrece ce a mai rămas din această vară. Dacă ești deja implicat într-o relație sau ai un angajament, atunci este timpul să îți planifici o aventură interesantă cu partenerul tău de cuplu.

Taur

Există multe lucruri care trebuie făcute în această săptămână, dar simți că ești prea obosit pentru a face ceva. Acest lucru poate duce la frustrări, supărări și iritări interiorizate, pe care le proiectezi asupra celor din jurul tău. Organizează-ți timpul cu atenție, pentru a te asigura că poți prelua totul și apoi ia-le pe rând.

Gemeni

Este în regulă să faci o pauză din activitățile cotidiene ale vieții din când în când. Singurul lucru la care trebuie să acorzi atenție este că trebuie să te separi de grija responsabilităților și a sarcinilor, ceea ce s-ar putea să nu poți face. Concentrează-te pe imaginea de ansamblu, nu te lăsa obsedat de detalii.

Rac

Banii au crescut și au coborât în ​​ultimele luni. Acum este momentul să creezi un plan de economii, care să asigure longevitate și libertate, fără să te mai stresezi. Dacă este necesar, cere sfatul unui prieten sau membru al familiei. Dar, nu lua criticile acestora în mod personal. Nu uita că aceștia încearcă doar să te ajute.

Leu

De cele mai multe ori, ai tendința să îți afirmi natura înflăcărată în situații și relații, mai ales când vine vorba de chestiuni în care crezi cu adevărat. Și, fiind cel mai dramatic semn al zodiacului, duci totul la nivelul următor. Fă un pas înapoi și alege un traseu clar, pentru a-ți arăta punctele forte și a conduce cu dragoste.

Fecioară

Nu vrei să te afirmi în această perioadă. În schimb, alegi să te așezi pe bancheta din spate și să lași alte persoane să preia conducerea. Deși s-ar putea să te simți incomod și ciudat să nu aduci greutăți mai mari pentru că faci un pas în spate, însă, pentru a face prieteniile sau relațiile să funcționeze, este important să îi lași și pe alții să încerce o schimbare de ritm.

Balanță

Se pare că există o mulțime de dramă care circulă în cercul tău de prietenie. Afli cine sunt cei mai buni prieteni sau cine nu este de partea ta și îți vrea răul. Ține ochii și urechile deschise. O mulțime de informații necesare îți vor fi dezvăluite în următoarele câteva săptămâni. Pregătește-te!

Scorpion

Indiferent cât de mult ai încerca să scapi de ea, munca este în prim-planul minții tale. Aceasta înseamnă că îți vei afirma toată energia pentru a-ți atinge obiectivele profesionale în această perioadă. Locul al doilea nu te mulțumește, pentru că vrei să câștigi admirația și să ajungi cel mai bun.

Săgetător

Alege să faci un pas înapoi din situațiile tensionate și să respiri. Odată ce te lași să eliberezi negativitatea reziduală și toxicitatea din interiorul tău, va fi ușor să decomprimi și să topești luptele interne pe care le-ai acumulat în acest plan interior. Apoi, îți poți elibera toate frustrările cu ușurință și blândețe și vei fi o nouă persoană.

Capricorn

Te concentrezi asupra creșterii personale în acest moment și dai toată energia spre transformarea propriei lumi. Nu lăsa nimic să stea în calea ta, cea a obținerii succesului. Vor fi momente și provocări pe parcurs, dar vei putea crește cu viteza fulgerului. Mergi înainte spre atingerea dorințelor tale și nu te lăsa!

Vărsător

În acest moment se întâmplă o mulțime de dramă în sfera relațiilor tale. Singura modalitate de a evita intensitatea acestor momente, este să te deconectezi de acestea. Nu mai conduce cu ego-ul tău și oprește-te în a te gândi doar la tine. Un parteneriat are nevoie de doi oameni care să se ajute, să prospere și să înflorească, nu de unul.

Pești

Să ai grijă de tine necesită muncă. Acum, mai mult ca oricând, dorești să îți dedici toată energia pentru rutine zilnice. Acest lucru te va asigura că ești pe punctul de a dormi suficient și de a nu exagera cu organismul tău, când vine vorba de odihnă. Oferă-ți toată energia, pentru a te lăsa să te odihnești și să te vindeci, te va ajuta și te vei renaște.

Sursa: ce-spun-astrele.ro