MERCUR in SAGETATOR pana pe 7 decembrie. Un tranzit scurt dar INTENS

484

Mercur va tranzita semnul Sagetatorului in perioada 17 noiembrie – 7 decembrie 2022. Mercur reprezinta modul in care comunici. Planeta guverneaza latura ta intelectuala si modurile in care vorbesti, scrii si asculti. Tranzitul lui Mercur in Sagetator ne va provoca sa devenim mai intelepti, sa purtam adevarate dezbateri despre libertate si drepturi egale. Vom face pe lupii moralisti. Nu ne vor interesa detaliile pe care le vom considera superficiale, ci doar planurile grandioase. Vom fi manati de o sete de cunoastere rar intalnita.

Citeste si despre tranzitul lui VENUS, planeta iubirii, in SAGETATOR

Avem doua planete importante in tranzit prin Sagetator, Venus si Mercur. Este o veste de bun augur, intrucat creste dorinta de autenticitate, de dezvoltare personala, de libertate si transparenta.

Iata ce presupune intrarea lui Mercur in Sagetator pentru fiecare zodie in parte:

Berbec Mercur in Sagetator va sustine activitatile educationale, schimburile rapide de informatii, inclusiv cu strainatatea, domeniile legate de justitie. Va veti transmite mesajele in mod deschis, direct, clar si la obiect.

Taur Acest tranzit va creste interesul pentru aspectele spirituale ale relatiilor intime si va ajuta la discutarea si intelegerea unor emotii profunde, atenuand eventualele tensiuni. De asemenea, va sustine negocierile financiare, legate de mosteniri sau de fondurile comune. Proiectele financiare vor fi curajoase dar si riscante.

Gemeni Comunicare mai buna in cuplu, viata sociala mai intensa, dorinta de a iesi in lume si a cunoaste oameni noi sau de a forma parteneriate de afaceri, inclusiv cu strainatatea, sunt cateva dintre efectele tranzitului lui Mercus in Sagetator.

Rac Sociabilitate si capacitate mai mare de comunicare la serviciu, in contactele profesionale. Negocierile vor decurge mai bine, prin toate mijloacele de comunicare. Gandirea va fi rapida, etica, bazata pe idei, viziunea va fi pe termen lung.

Leu Capacitatea de invatare si creativitatea vor fi in crestere. Ideile se vor succeda rapid si vor avea la baza idealuri, nu interese materiale imediate. In dragoste veti fi idealisti, romantici, dar veti tine la libertatea personala.

Fecioara Creste nevoiea de libertate de miscare, de spatii deschise. Poate simtiti ca va trebuie o locuinta mai mare sau ca aveti nevoie de o vacanta in strainatate. In familie, atmosfera se va destinde, discutiile vor deveni mai placute, mai putin investigative si mai spirituale.

Balanta Viata sociala se va intensifica, schimburile de mesaje vor deveni intense. Veti fi mobili, energici si veti atrage in jurul vostru persoane de acest tip. Aceasta intensificare a activitatilor se va resimti si in mod concret, prin multe drumuri pe distante scurte. Veti face promisiuni cu usurinta, dar nu le veti putea onora pe toate.

Scorpion Veti incepe sa faceti planuri financiare pe termen lung, dar veti avea tendinta sa va pripiti, sa va bazati pe impulsuri de moment. De asemenea, veti fi tentati sa cheltuiti mai mult decat ar trebui. Cu toate acestea, s-ar putea sa aveti si un noroc neasteptat!

Sagetator Prezenta lui Mercur in acest semn va va intensifica gandirea si convingerile si veti atrage oamenii prin optimismul vostru. Veti avea capacitatea sa gasiti solutii in cazul unor situatii dificile, pentru ca va va ajuta si norocul.

Capricorn Va veti gandi mai mult de de obicei la credintele voastre spirituale si la idealurile voastre de viata. Energia mintala va fi orientata mai mult spre viata voastra interioara, nefiind o perioada activa din punct de vedere social.

Varsator Vor iesi la iveala calitatile de lider datorita capacitatii bune de comunicare si de influentare a grupurilor de oameni. Veti invata, veti calatori sau veti face schimb de idei cu o placere mai mare. Ideile vor fi atat de multe, incat va fi dificil sa o alegeti pe cea mai buna.

Pesti Veti munci mult, veti avea viziune pe termen lung, gindirea va fi clara, iar comunicarea va fi rapida, directa si eficienta. Posibile contacte cu strainatatea, online sau in persoana. Cu toate acestea, veti putea face o distinctie clara intre activitatea profesionala si viata personala.

Sursa: tarotexpert.ro