HOROSCOP SPECIAL: VENUS, planeta iubirii, se instaleaza in SAGETATOR. Cum se simt zodiile

474

Venus in Sagetator va incepe pe 16 noiembrie si se va termina pe 10 decembrie. Planeta iubirii, relatiilor, a armoniei si a banilor intra intr-o zodie de foc, dinamica si plina de actiune. Venus in Sagetator este ca o gura masiva de aer proaspat. Dupa un tranzit destul de dificil al lui Venus in Scorpion, Venus in Sagetator este lumina de la capatul tunelului. Este un moment bun in care zodiile sa isi lase vietile in mainile destinului, sa fie mai entuziasmate si sa se bucure mai mult de dragoste

Cum vor fi impactate zodiile de acest tranzit astrologic:

Berbec In urmatoarea perioada va creste importanta libertatii de miscare, posibile relatii cu strainatatea, online sau personale, veti simti nevoia sa iesiti mai mult din casa. Relatiile de dragoste vor deveni la deschise si mai placute. Castiguri financiare din strainatate sau din activitati de la distanta.

Taur Veti fi cinstiti in sentimente, va creste atractivitatea si pasiunea in relatiile intime, dar sunt posibile si aventuri ascunse. Posibile cadouri generoase din partea partenerului de viata. Atentie la plasamentele financiare riscante sau la excesele de orice fel.

Gemeni Tranzitul lui Venus in Sagetator va face ca relatiile de cuplu sa fie mai relaxate. Veti dori sa iesiti mai mult in aer liber impreuna, sa aveti activitati comune, sa socializati mai mult. Este posibil sa faceti cheltuieli comune mai mari. Posibile parteneriate sau colaborari cu strainatatea.

Rac Venus va aduce o mai buna intelegere in relatiile de serviciu sau in activitatile curente. Atractivitatea voastra va fi in crestere, ca si spiritul financiar, veti sti sa prindeti ocaziile din zbor. Veti avea mai mult curaj sa faceti propuneri si sa va puneti in aplicare ideile.

Leu Cu Venus in Sagetator veti aprecia mai mult libertatea de gandire si varietatea in dragoste. Veti reactiona negativ la orice fel de limitari si veti fi atrasi de persoanele care sunt motivate de idealuri. In urmatoarea perioada veti pune un pret mai mare pe relatiile care va vor oferi spatiu de desfasurare.

Fecioara Va ganditi la infrumusetarea locuintei, s-ar putea sa cumparati obiecte decorative sau piese de mobilier. Posibile planuri de renovare sau chiar de schimbare a locuintei, simtiti nevoia de un spatiu mai larg.

Balanta Comunicarea va fi in crestere, veti fi ajutati de farmecul personal, dar si de spiritul comercial, dupa caz. Viata sociala si schimburile de mesaje sau de telefoane vor fi mai intense, ca si drumurile pe care le veti face.

Scorpion Acest tranzit va influenta in mod special domeniul banilor. Veti investi in obiecte decorative pentru locuinta sau in obiecte de valoare, va exista o tendinta de a cheltui sub impulsul momentului. Veti avea curaj mai mare sa lansati proiecte care va pot aduce bani prin munca. Atentie la asumarea unor riscuri prea mari.

Sagetator Prezenta planetei dragostei si a frumusetii in propriul vostru semn va va aduce un plus de farmec si de atractivitate.Energia fizica si pasiunea vor fi in crestere, dar cei singuri nu vor dori sa se stabileasca la cineva anume. In privinta banilor veti avea mai mult curaj sa va puneti planurile in practica, dar va veti asuma si riscuri.

Capricorn In urmatoarea perioada s-ar putea sa aveti o senzatie de constrangere, pentru ca nu va veti putea exprima liber sentimentele sau nu veti putea sa va desfasurati asa cum doriti din punct de vedere fizic sau financiar.

Varsator Va avea loc o intensificare a vietii sociale, veti fi in verva, veti atrage oamenii in jurul vostru in mod natural. Veti cheltui pentru haine sau alte obiecte care in opinia voastra va vor imbunatati imaginea sociala.

Pesti Venus in Sagetator va va sustine planurile legate de cariera sau imaginea publica, conferindu-va mai multa atractivitate si farmec personal. Veti sti sa discutati si sa negociati cu abilitate, astfel incat sa obtineti avantaje financiare. Posibile relatii profesionale cu strainatatea.

Sursa: tarotexpert.ro