MERCUR RETROGRAD în BALANȚĂ. Iată cum va fi afectată fiecare zodie.

525

Intrăm în Mercur retrograd din data de 27 septembrie, până în data de 18 octombrie.

In primul rand, trebuie sa tinem cont ca Mercur este in tranzit prin zodia Balanta din data de 30 august si va mai fi pana pe 6 noiembrie. Am povestit despre acest aspect AICI.
Mercur retrogradeaza doar in perioada 27 septembrie-18 octombrie.

Astrologii anunţă un Mercur retrograd bun, profitabil, care aduce idei bune şi clarificări, fiind într-o zodie de aer, Balanţă, care va aduce clarificări în mai multe domenii, atât în dragoste, cât şi în afaceri.

Mercur retrograd în Balanţă reprezintă un moment minunat pentru a vă reconecta cu cel mai bun prieten din trecut, de a încerca să reluaţi proiecte amânate din diverse motive sau pentru a vindeca răni vechi în relaţiile personale. Este vorba de apăsarea pedalei de frână şi de a merge puţin în trecut pentru a repara anumite lucruri astfel încât să putem face o călătorie lină înainte.

Mercur retrogradeaza in semnul diplomatic si orientat spre parteneriate, Balanta. Confuziile si erorile de comunicare se pot dezlantui, asa ca este cazul sa fii foarte precaut si foarte politicos, tocmai pentru a evita dramatismul in relatiile interumane.

Ce inseamna Mercur retrograd in Balanta pentru fiecare zodie:

Berbec

Nativii Berbec sunt foarte atenţi la cum îi văd ceilalţi în perioada aceasta, prin urmare îşi evaluează relaţia de cuplu, detaşându-se de relaţiile toxice. Pot beneficia de contracte şi colaborări, dar nu sunt sfătuiţi să semneze în această perioadă acte, contracte. Dacă aveţi o astfel de intenţie indicat ar fi să lăsaţi lucrurile să curgă natural, revizuind cu multă grijă fiecare chestiuni de viitor.

Taur

Taurii au parte de o perioadă foarte bună pentru muncă, pentru carieră. Mercur Retrograd îi ajută să iasă în evidenţă, să fie mai cunoscuţi la serviciu. Puteţi fi observaţi de persoanele aflate în pozitiţii de conducere într-un mod pozitiv. Sunteţi ajutaţi din punct de vedere astrologic să vă evaluaţi programul de la serviciu, relaţiile sentimentale şi sociale, stilul de viaţă.

Gemeni

Într-o perioadă în care Mercur este guvernatorul lor, Gemenii, într-o casă a iubirii se pot simţi puţin neînţeleşi, neîmpliniţi, nefericiţi. Au idei creative, pot gândi un poriect creativ pe care îl pot pune în practică după data de 18 octombrie. Se pot apropia mai mult de cei mici, îşi pot îmbunătăţi relaţia cu copiii, cei care au devenit părinţi. De asemenea, nativii Gemeni trebuie să-şi reevalueze viaţa sentimentală şi să înţeleagă cu adevărat pe cine iubesc şi cu cine vor să îşi petreacă restul vieţii. Puteţi lua decizii neaşteptate.

Rac

La Raci este prezentă zona de familie. Reuşesc să discute cu familia pentru a împărţi o parte din patrimoniu, ori să-şi cumpere o casă. Nu sunt sfătuiţi să facă acest lucru în Mercur Retrograd, dar pot gândi aceste lucruri şi pot plănui cum să arate viitorul apropiat. Este o perioadă bună pentru a vă aşeza la masă şi a discuta despre planurile de viitor atât cu familia, cât şi cu persoana iubită. Schimbările propriu-zise pot fi făcute după data de 18 octombrie.

Leu

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Leului se frământă, îşi fac anumite gânduri, iar ulterior vin cu ideile, cu deciziile. Aflându-se în casa contractelor, cei din sfera Leului sunt sfătuiţi să evite complet semnarea contractelor în această perioadă pentru că există posibilitatea să nu fie o decizie potrivită.

Fecioară

Mercur le retrogradează pe o casă financiară, un lucru bun pentru fecioare în această perioadă. Le vin idei să facă bani poate din talentele, abilităţile, pasiunile lor. Poate cineva apropiat să vă ajute să vă daţi seama de abilităţile pe care le aveţi. Axaţi-vă pe lucrurile la care vă pricepeţi, puteţi face bani din acest lucru.

Balanţă

„Ce părere am eu despre mine?”, este întrebarea de bază pentru Balanţe în această perioadă. Dat fiind faptul că în mod normal aceste zodii se gândesc şi se raportează la cei din jur şi urmăresc binele apropiaţilor, ei bine în această perioadă astrologii le sfătuiesc să se uite la propria persoană şi să-şi adreseze singuri această întrebare extrem de importantă. Veţi realiza că şi voi sunteţi capabili să luaţi decizii bune şi pot face lucruri importante pentru propria persoană.

Scorpion

Se pot întoarce persoane din trecut, puteţi vedea jocuri din culise şi puteţi afla secrete importante. Ţineţi-le pentru voi şi nu împărtăşiţi pentru moment informaţiile obţinute, cel puţin nu până când Mercur nu va intra în semnul vostru, în jurul lui octombrie.

Săgetător

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Săgetătorului văd adevărata faţă a unor prieteni, iar acest lucru este foarte bun, precum şi adevăratele intenţii ale asociaţilor. Veţi înţelege cine vă vrea binele şi cine îşi urmăreşte propriile succese în pofida succesului comun.

Capricorn

Nativii Capricorn îşi reevaluează zona de carieră, de aspiraţii. Sunt într-o zonă potrivită, se află într-o perioadă bună. Ar fi bine să nu semnaţi acum contracte, mai ales dacă aveţi învedere încheierea unui nou contract de muncă. Orice decizie pusă în practică acum s-ar putea să vă facă mai mult rău decât bine. Aşteptaţi până în momentul în care Mercur va ieşi din retrograd şi veţi observa atunci beneficiile răbdării.

Vărsător

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Vărsătorilor trebuie să înţeleagă că nu le ştiu pe toate ei şi că trebuie să asculte şi părerile celorlalţi. Este un lucru bun mai ales că în această perioadă ideile le vin chiar din sfaturile celor apropiaţi, motiv pentru care trebuie să profite de ajutorul oricui dispus să ofere o mână de ajutor. De asemenea pentru ei este un moment benefic să facă un pas în faţă şi să îşi îndeplinească anumite dorinţe la care s-au gândit de ceva timp.

Peşti

Pentru Peşti, Mercur Retrograd le aduce noi învăţăminte. Trebuie să înveţe să obţină corect, moral ceva de la ceilalţi. Este o zonă activă la ei de procese, litigii, acte de casă. Cumva ei vor renunţa la anumite lucruri pentru a câştiga la schimb alte lucruri. Le vor veni idei, chiar dacă acum, în această perioadă de retrogradare vor fi foarte stresaţi în această zonă financiară şi vor avea soluţii în legătură cu anumite acte, moşteniri. Iar în cuplu trebuie să fie cinstiţi, corecţi, să nu facă greşeli pentru că se vor afla mai repede decât s-ar aştepta.

Sursa:
astrologie-zodii.ro
observatornews.ro