ASTROLOGIE: NEPTUN revine in tranzit direct prin zodia PESTI. Ce se schimba in viata fiecarui nativ?

522

Dupa 5 luni de miscare retrograda, planeta Neptun, aflata in zodia Pesti, si-a reluat mersul direct incepand cu data de 1 decembrie 2021.

Despre perioada de retrogradare a lui Neptun am vorbit AICI mai multe.

In retrogradare, Neptun a expus realitatile dure ale vietii, dezbracate de iluzii, iar uneori ne-a facut sa ne simtim nesiguri si confuzi. In urmatoarea perioada vom vedea lucrurile cu mai multa claritate, dupa ce am avut dificultati sa facem acest lucru. Eliberati de iluzii, ne vom da seama de ceea ce este adevarat si ce nu. Neptun este asociata cu spiritualitatea si imaginatia. Va urma o perioada foarte buna pentru vindecarea traumelor personale. Vom putea sa ne folosim mai bine de creativitate si de talentul artistic si sa le valorificam in lumea materiala. Acum ca Neptun este in miscare directa prin Pesti, noi ne reconectam cu visele si viziunile noastre.

Sa vedem cum este influentata fiecare zodie de miscare directa neptuniana prin zodia Pesti:

BERBEC Esti gata sa dai drumul la ceva. Neptun revine direct in Pesti in sectorul tau de vise, finaluri, iertari si karma. Urmeaza o perioada excelenta in care sa experimentezi finaluri care sa iti aduca claritate, in special in legatura cu tipare toxice care nu iti mai servesc. Aceste ultime cinci luni ti-au adus, cu siguranta, experiente care sa iti arate adevarul versus imaginatia din mintea ta.

TAUR Iti vezi clanul si tribul mult mai clar. Gata cu energiile de vampiri din jurul tau pe care le-ai permis prea mult timp. Neptun revenit direct in Pesti in sectorul tau de grupuri, triburi si retele extinse te ajuta sa vezi clar. Prietenii tai te implinesc sau te seaca de energie? Nu opune rezistenta la ceea ce nu mai functioneaza bine pentru tine.

GEMENI Vei experimenta claritate profesionala cu Neptun revenit in miscare directa. El revine in Pesti si in sectorul tau ambitios de cariera, autoritate si reputatie in lume iar lucrurile in viata ta profesionala vor incepe, in sfarsit, sa capete sens. Continua sa faci ce stii tu mai bine.

RAC Esti pregatit de acum sa te focusezi pe obiectivele tale. A sosit vremea sa faci un salt spre viitor bazat pe credinta ta. Visatorul Neptun revine direct in Pesti in sectorul tau expansiv destinat educatiei, invatarii superioare si filozofiei personale. Esti gata pentru necesarele noi aventuri? Este timpul sa incepi sa vizualizei posibilitatile infinite ce te asteapta.

LEU Esti pregatit pentru o uniune spirituala, gratie revenirii visatorului Neptun in miscare directa in sectorul de transformare, sex si resurse comune. Asta inseamna ca vei simti si experimenta mai multa claritate in legatura cu uniunile tale intime incepand de acum. Nu te teme sa fii profund cu adevarat acolo unde chiar conteaza.

FECIOARA Esti gata sa setezi si sa respecti granitele si limitele necesare, gratie revenirii lui Neptun in miscare directa in sectorul tau destinat parteneriatelor si prieteniilor de orice fel. Iti vei da la o parte ochelarii cu lentile rozalii pe care i-ai purtat in ultimele luni si vei vedea cu claritate anumiti oameni din viata ta fix asa cum sunt ei, nu cum ii vedeai tu. Este, deci, un timp excelent sa cureti aerul si spatiul de o relatie cu cineva cu care erai prea apropiat.

BALANTA Te reintorci la rutina ta, gata, timpul de joaca s-a incheiat pentru ca Neptun revine direct in Pesti in sectorul tau destinat rutinei, sanatatii si activitatilor curente de functionare. Exista cumva obiceiuri sanatoase pe care le-ai pus deoparte? Este timpul sa revii la ele cu regularitate si claritate si sa iti creezi stilul de viata pe care il meriti, imbogatit cu tot ce ai invatat si crescut in ultimele cinci luni.

SCORPION Esti pregatit sa te conectezi din plin la creativitatea ta? Neptun direct in Pesti in sectorul tau creativ iti va da acces la noi idei si talente care se pot manifesta in absolut orice activitate unde le poti exprima, de la scris, cinematografie, filmat, video, arte. Insa Neptun activeaza acum si zona de faima si celebritate, deci fii pregatit sa iti culegi laurii victoriei si succesului binemeritat.

SAGETATOR Caminul tau este acolo unde iti este inima. Visatorul Neptun revine direct in sectorul tau domestic de casa, familie si fundament emotional, deci vei fi mai mult decat pregatit sa te confrunti cu emotii reprimate pe aceste zone. Aceasta perioada ce incepe acum va avea o incredibil de mare putere de vindecare sufleteasca pentru tine.

CAPRICORN Tu vei avea de decodat semnale mixte. Spune, asadar, tot ce simti ca ai nevoie sa spui pentru ca Neptun revine direct in Pesti in sectorul tau guraliv de comunicare, procese de gandire in cercurile apropiate. Asta inseamna ca este timpul chiar sa vorbesti, indiferent de temerile pe care le ai. Cercul tau apropiat iti va fi recunoscator ca o faci.

VARSATOR Iti recunosti valoarea acum, dupa tot ce au adus ultimele cinci luni de Neptun retrograd? Ai sacrificat cam multe si te-ai saturat? Visatorul Neptun revine direct in Pesti in sectorul tau despre bani, valori si valoare de sine. Unde ti-ai investit energia? Primesti in contrapartida acelasi lucru? Daca nu, e timpul sa pui piciorul in prag si sa aduci schimbarile necesare in viata ta.

PESTI Nimanui nu ii place cand planeta sa coordonatoare este in stationare retrograda cum a fost Neptun in ultimele luni, coordonatorul tau. Totusi, intotdeauna exista beneficii majore dupa aceste perioade asa cum se intampla acum in cazul tau. Revenirea lui Neptun direct in zodia ta unde se afla pana in 2025 are loc in jurul a tot ce inseamna incredere de sine. Ce te retine in a-ti trai cea mai buna versiune posibila a vietii tale?

Sursa:
ce-spun-astrele.ro
tarotexpert.ro
nypost.com