PATRU zodii isi gasesc marea iubire vara aceasta

692

Vom tine cont cel mai mult de doua tranzite: Venus si Marte in Leu. Planeta iubirii se imbina armonios cu planeta pasiunii. Aceasta uniune va acorda exuberanta, pofta de a trai momentul, dorinta de iubire si respect.

Rac Ai toate sansele sa-ti intalnesti marea dragoste, in special la inceputul lui iulie este avantajat de Venus. Luna iulie iti este dedicata, iar dragostea ta va fi luminata de fenomene ceresti spectaculoase. Pe 14 iulie, planeta Jupiter se va afla in opozitie, fiind vizibila pe cerul noptii si aducand noroc nativilor din zodia ta, asa ca intalnirile stabilite in acea perioada sunt binecuvantate. Este posibil sa incepi o relatie cu o persoana carismatica, pe care ai admirat-o de multa vreme si care te va surprinde cu o invitatie romantica. Pe 20 iulie, Saturn va fi la opozitie, favorizand o intalnire karmica sau o regasire cu un fost partener, care este, de fapt sufletul tau pereche. Astfel, Venus iti deschide calea catre o dragoste ca in povesti. Evita intalnirile in jurul datei de 5 iulie, cand din cauza conjuncturii astrale, te-ar putea pandi anumite influente negative.

Leu Vara aceasta, stelele iti indeplinesc toate dorintele in materie de iubire si asta chiar in luna care iti este dedicata. Dragostea te va gasi oriunde ai merge, dar mai ales in sfera profesionala, asa cum sugereaza tranzitiile lui Jupiter si Saturn prin casele VI (a muncii) si VII (a relatiilor si a casatoriei). Asa ca, daca te gandeai de ceva vreme la o persoana interesanta de la locul de munca, s-ar putea ca imaginatia ta sa se transforme in realitate. Dar relatia va evolua destul de lent, pentru ca amandoi sunteti in tatonari sau nu v-ati vindecat inca dupa legaturi abia incheiate.

Balanta Vara aceasta, Venus, planeta ta protectoare te va purta pe calea cunoasterii, asociata deopotriva cu studiile, ca si cu dezvoltarea spirituala si calatoriile initiatice. O buna parte din vara te vei ocupa intens de formarea ta. Dar tocmai in aceasta perioada ai sansa sa intalnesti o persoana extraordinara, care sa iti aduca un nou tip de iubire, mai profunda ca niciodata. Poate fi un mentor, cineva cu care ai initiat o relatie de respect si admiratie, care evolueaza insa catre o dragoste impartasita. Ai grija la influentele lui Saturn care se afla in casa V (a sentimentelor), putand determina intarzieri in marturisirea iubirii, dar si confuzie si gelozie, prin aparitia unei alte persoane cu care vei avea o relatie tranzitorie, dar intensa.

Pesti Scopul vietii tale este iubirea, iar astrele iti harazesc vara aceasta dragostea unica, la care visezi de multa vreme. Vor fi mai multe perioade benefice pentru tine, dar ideala este perioada de dupa 7 august, cand emotiile profunde vor iesi la suprafata, prilejuind legaturi intense si durabile. Vei avea o disponibilitate crescuta pentru relatii si o adevarata exaltare emotionala, astfel incat vei atrage iubirea asemeni unui magnet. O perioada intensa pentru tine va fi si sfarsitul lunii august, cu Neptun, planeta ta protectoare, aflat in opozitie pe 11 septembrie. Atunci, Neptun, planeta ta protectoare, se va afla in opozitie. Persoana pe care il vei intalni in acea perioada va fi un arhetip al tuturor iubirilor tale. Chiar daca vei fi atras de aceasta persoana in mod irezistibil, ai grija sa-ti protejezi inima.