Previziuni Camelia Patrascanu: cum va fi a doua jumatate a lunii iunie 2024

68

Horoscop realizat de Camelia Patrascanu in cadrul rubricii de astrologie Fanatik.

Berbec
In prima parte din jumatate lui iunie va veti simti putin agitati, Berbeci. Vor fi destul de multe lucruri de facut. Nu incalcati nicio regula si fiti mai prudenti in a doua jumatate lunii iunie. Se poate sa va preocupe mai mult si sanatatea.

Taur
Taurii vor fi prea preocupati de situatia lor materiala. Vor considera ca nu castiga prea mult si vor refuza sa dea imprumut. Vor supara prieteni. Se gandesc si cum sa-si inmulteasca banii usor si rapid. Nu este posibil, dar Jupiter va fi alaturi de ei si vor avea sansa de a face mai multi bani. Dupa 20 iunie Taurii vor avea idei grozave din punct de vedere financiar.

Gemeni
Gemenii vor iesi dintr-o perioada agitata si vor avea energie de a se implica in tot felul de proiect. Totusi, ii pot supara pe cei apropiati prin replici taioase, dar vor ave argumente ale reactiilor. Dupa 20 iunie aspectele se vor imbunatati masiv in ceea ce priveste banii.

Rac
In intervalul 15-20 iunie vor avea ceva dificultati. Vor simti ca se implica prea mult pentru ceilalti si mai putin pentru ei. Nu uitati de somn, oricat l-ati pierde. Dupa 20 iunie veti avea curaj pentru noi decizii.

Leu
Intre 15 si 20 iunie pot aparea tulburari in relatia cu prietenii sau cu oamenii din anturaj. Nu toata lumea va fi de acord cu Lei. Dupa 20 iunie Leii intra intr-o tacere. Se ascund si se vor intoarce la meleagurile unde isi incarca bateriile.

Fecioara
Fecioarele vor fi contracronometru. Trebuie sa dea la timp materiale, telefoane. Vor avea impresia ca sunt tot timpul testate. Vor fi aspre in acelasi timp, dar dincolo de asta vor avea o perioada fructuoasa, care le conduce catre succes. Vor simti ca au scapat de o povara.

Balanta
Balanta va alerga continuu. Ii va fi greu sa rezolve anumite lucruri. Dupa 20 iunie lucrurile se vor linsti pentru Balanta, incat va benefica de laude. Finalul acestei luni va fi prielnic pentru zodie.

Scorpion
Scorpionul va simti ca ii scapa printre degete o oportunitate sau simte o teama in acest sens. De asemenea, va simti si ca trebuie sa grabeasca anumite fapte. Cineva ii va ajuta sa atinga succesul spre finalul de luna. Itele se vor desface.

Sagetator
Sagetatorii vor avea parte de nemultumiri. Exista posibilitatea sa nu fie incantati ca sunt luati la intrebari, ca li se fac aluzii la niste aspecte mai putin tensionate. Nu vor fi pusi intr-o lumina favorabila. Pot replica vulgar si usturator. Dupa 20 iunie aspectele devin mai bune. Sagetatorii pot rezolva situatii legate de acte, bani, familie.

Capricorn
Capricornii vor fi axati pe sanatatea lor. Vor trebui sa umble pe la mai multi specialisti. Nu toata lumea are aceeasi parere despre cum arata analizele. Dupa 20 iunie vor da de cineva care ii va sprijini si le va lamuri. Foarte bune aspecte si in relatia cu partenerul de viata.

Varsator
Un pic de risipa intre 15 si 20 iunie pentru Varsatori. Vor dori sa se dezvolte mai mult si sa descopere ce le place si ce nu. Se pot intelege foarte bine cu cei foarte tineri, pe care-i vor indrum. O situatie roz si pe plan sentimental. Armonie in relatia de cuplu.

Pesti
Pestii, intre 15 si 20 iunie, ar putea avea discutii, animatii sau bulversari in viata privata. Par ca nu-si gasesc locul, din cauza lipsei de spatiu. Dupa 20 iunie vor avea idei despre cum sa-si rezolve anumite situatii si se pot intoarce la indemanari care le-au adus succes.

Sursa: fanatik.ro