HOROSCOP SPECIAL: secretele zodiilor de apa – RAC, SCORPION si PESTI.

992

Racul este semnul cardinal, Scorpionul este semnul fix, iar Pestii sunt semnul mutabil.

Iata care sunt caracteristicile zodiilor de apa si ce au in comun Racul, Scorpionul si Pestii:

-Oamenii nascuti sub semnul zodiilor de apa au foarte accentuata latura emotionala. Asemeni apei, emotiile lor sunt in continua schimbare. Asa se explica de ce acum zambesc, iar in minutul urmator le tuna si le fulgera. Unii dintre ei au capacitatea de a-si controla emotiile, altii, nu.

-Printre caracteristicile zodiilor de apa se numara si capacitatea de a arata emotiile in cele mai diferite moduri. Trebuie facuta precizarea ca sunt extrem de maleabili, asa cum este apa care poate lua forma oricarui vas in care este pusa, dar fara ca asta sa aduca vreo schimbare felului lor de a fi. Nu te lasa impresionata de schimbarile de atitudine pe care le au nativii zodiilor de apa. Nu vor ramane niciodata in starea respectiva, urmand sa revina la stilul lor caracteristic.

-Una din caracteristicile zodiilor de apa este aceea ca toti nativii sunt extrem de secretosi. Ei au propriile lor convingeri si pareri despre lume si despre ceea ce se inatmpla in jurul lor si nimic nu-i poate face sa-si schimbe aceasta parere, chiar daca merg impotriva curentului.

-O alta trasatura pe care o vei gasi la toate zodiile de apa este aceea ca nativii sunt fie foarte vorbareti, fie extrem de tacuti. Si unii si altii pot avea momente in care isi depasesc aceste limite, iar tacutii vor fi cei mai vorbareti si invers.

-Toti nativii care apartin zodiilor de apa au un efect special asupra celor din jurul lor. Reusesc sa calmeze spiritele incinse, sau sa le inflameze pe cele linistite. De regula prima varianata este cea mai des intalnita.

-Nativii care apartin zodiilor de apa sunt extrem de intuitivi, mai ales femeile, si reusesc prin metode numai de ei stiute sa exceleze in tot ceea ce fac.

-Nativii zodiilor de apa sunt plini de compasiune pentru semenii lor, nu suporta durerea altora si ofera celor din jur suport pentru a evolua. O fac cu naturalete si fara sa ceara o rasplata.

-Departe de a fi oameni perfecti, nativii zodiilor de apa sunt foarte capriciosi, schimbatori si deseori radicali in atitudine. Excesele de atitudine ii macina, le regreta si ii fac sa se simta rusinati. Cu toate acestea nu le vor recunoaste niciodata.

-Se implica total in relatiilor lor, o fac in mod sincer si fara sa urmareasca ceva anume.

-Sunt romantici prin natura lor, dar sunt de asemenea si neglijenti si superficiali.

-Toti nativii din zodiile de apa au o mare capacitate de a-i manipula pe oameni si o fac fara sa aiba retinerei fata de modul in care isi aplica strategia. Pot fi delicati si subtili sau pot actiona in forta.

Sursa:
femeia.ro
ce-spun-astrele.ro