Secretul Vietii pentru fiecare zodie. Afla lucrurile nestiute ale zodiei tale

11793

Berbec

“Viata este un cantec – canta-l – Viata este un joc – joaca-l. Viata este o provocare – intalneste-o. Viata este un vis – indeplineste-l. Viata este un sacrificiu – ofera-l. Viata este iubire – bucura-te de ea” (Sai Baba)

Taur

“Viata este precum dansul. Daca avem un ring de dans mare, multi oameni vor dansa. Unii se enerveaza cand ritmul se schimba. Dar viata se schimba tot timpul.” (Miguel Angel Ruiz)
Gemeni

“Viata este un joc dur si halucinant, viata inseamna salturi cu parasuta, inseamna risc, inseamna sa cazi si sa te ridici, inseamna alpinism, inseamna vointa sa ajungi in punctul cel mai inalt si sa te simti nemultumit”. (Paulo Coelho)
Rac

“Nu lasa viata sa te descurajeze; oricine a ajuns acolo unde este a trebuit sa inceapa de unde era”. (Richard Evans)

Leu

“Sunt experiente carora nu le mai poti supravietui. Dupa ele, simti cum orice ai face nu mai poate avea nici o semnificatie. Caci dupa ce ai atins limitele vietii, dupa ce ai trait cu exasperare tot ceea ce ofera acele margini periculoase, gestul zilnic si aspiratia obisnuita isi pierd orice farmec si orice seductie.” (Emil Cioran)

Fecioara

“Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.” (Lucian Blaga)

Balanta

“Eu sunt cel care trebuie sa moara atunci cand ii vine timpul sa moara asa ca lasa-ma sa imi traiesc viata in felul in care vreau.” (Jimi Hendrix)
Scorpion

“Daca nu stii incotro mergi, orice drum te va duce acolo.” (George Harrison)
Sagetator

“Multi oameni nu au invatat niciodata ca unul din telurile principale ale vietii este sa te bucuri de ea.” (Samuel Butler)

Capricorn

“Sa razi adesea si sa iubesti mult; sa castigi respectul persoanelor inteligente si afectiunea copiilor; sa castigi aprobarea cetatenilor cinstiti si sa induri tradarea prietenilor falsi; sa apreciezi frumusetea; sa gasesti ce-i mai bun in ceilalti; sa renunti la sinele tau; sa lasi lumea un pic mai buna, indiferent ca printr-un copil sanatos, o bucata de gradina sau o conditie sociala recuperata; sa te joci si sa razi cu entuziasm si sa canti cu bucurie mare; sa stii ca cineva a respirat mai usor datorita faptului ca tu ai trait – asta inseamna ca ai reusit.” ( Bessie Anderson Stanley)
Varsator

“Cine iti poate spune ca un moment fericit de dragoste sau bucuria de a respira, de a te plimba intr-o dimineata luminoasa si de a mirosi aerul proaspat nu merita toata suferinta si efortul pe care viata il implica?” (Erich Fromm)

Pesti

“In 3 cuvinte pot sa rezum tot ce am invatat despre viata: merge mai departe”. (Robert Frost)