Te-ai născut dimineața sau seara? Ce spune astrologia chineză despre momentul nașterii tale

397

Persoanele care s-au născut dimineața sunt dinamice, ambițioase și foarte istețe, cele care s-au născut după amiaza sunt bune la organizare și planificare, iar cele care s-au născut seara sunt deosebit de creative.

În astrologia chineză, ziua se împarte în 4 perioade distincte și fiecare spune ceva despre cei care se nasc în acele ore.

Cine s-a născut dimineața între orele 6 și 12

Ai avut norocul să te naști într-una din cele mai bune perioade ale zilei, ai fost înzestrată cu o fire prietenoasă și ești apreciată de cei din jur.

Ai o fire practică și realistă, foarte rațională în orice situație, și ai o mare putere de judecată, ceea ce te ajută să îți păstrezi sângele optimismul chiar și în momentele dificile.

Acesta este un atu deosebit de important în carieră, pe care trebuie să îl exploatezi la maximum. Poți avea un mare noroc în carieră și ar fi bine să îți schimbi locurile de muncă până când găsești postul potrivit.

Persoanele născute între orele 12 și 18 după amiaza

Ai o mare încredere în tine, știi să te impui și reușești să obții ceea ce alții doar visează. Ești materialistă, dar mai ales ambițioasă să deții puterea și să domini, chiar dacă acest lucru nu îți aduce neapărat avantaje materiale. Ești o femeie activă, care are mereu un obiectiv de atins și planuri de îndeplinit.

Nu lași nimic la voia întâmplării și pui preț pe valorile materiale.

Aerul tău de independență și autoritatea pe care o manifești în anumite situații ar putea deranja unele persoane, mai ales pe cele de sex opus. Găsește-ți partenerul potrivit și vei reuși să realizezi mult mai multe lucruri decât ai putea face singură!

Cine s-a născut între orele 18 și 12 noaptea

Liniștea și confortul sunt foarte importante pentru tine. Ești interesată de casă, de familie și de copii, dar tot ceea ce faci trebuie să fie bine în primul rând pentru tine.

În situațiile mai dificile, precum și în momente de cumpănă, ești deosebit de prudentă, atât de prudentă că de multe ori preferi să pierzi ceva minor, decât să îți asumi riscuri mai mari.

Amabilă, îngăduitoare și sensibilă, ești o mamă foarte grijulie și o iubită afectuoasă.

În plus, ești creativă și îți place să transformi lucrurile în jurul, să creezi un mediu cât mai interesant și plăcut pentru oamenii pe care îi iubești. Valorifică simțul artistic și ideile creative pe care le ai și vei fi mereu cu un pas înainte!

Dacă te-ai născut între miezul nopții și 6 dimineața?

Iubești viața, îți place să trăiești intens și cauți aventura. Ești isteață și știi cum să profiți de orice ocazie, dar cel mai mult îți place să experimentezi lucruri noi.

Nu te supui ușor regulilor tradiționale și nici nu îți place să dai socoteală nimănui. În schimb, ești deosebit de amabilă, lucru care este de apreciat, indiferent de gafele pe care le faci.

Ești spontană, înveți repede lucruri noi și ești mare amatoare de distracții. Cu atitudinea ta jovială, știi să atragi atenția celor care vor o prietenă veselă și optimistă.

Dar poate că cea mai mare calitate a ta este ingeniozitatea. Ai o inteligență sclipitoare și știi să transformi lucrurile din jur în favoarea ta.