Cea mai frumoasa trasatura a femeilor, in functie de zodie

16898

Semnul zodiacal te poate influența din mai multe puncte de vedere. Pe lângă trăsăturile de caracter, horoscopul poate spune anumite lucruri și despre aspectul tău fizic. Fiecare zodie are anumite puncte forte, fie că este vorba despre forma feței sau despre un posterior de invidiat.

Citește acest articol și află care este cea mai atractivă parte a corpului tău:

1. Berbec – trăsăturile feței

Berbecul este înzestrat cu trăsături destul de ascuțite, cum ar fi maxilarul, nasul sau sprâncenele. Au o fața simetrică ce poate fi ușor evidențiată. Pentru un look de excepție. Berbecii au nevoie doar de puțină conturarea a feței și de câteva pete de culoare.

2. Taur – gâtul

Taurii au o foarte mare carismă. Părul natural ondulat, ochii închiși, conturează o imagine extrem de atrăgătoare. Totuși, punctul lor forte este gâtul. Acesta poate fi foarte ușor remarcat, deoarece este lung și conferă un strop de eleganță și rafinament.

3. Gemeni – complexitate și tinerețe

Femeile Gemeni sunt extrem de grațioase. Au o față angelică și arată ca niște păpuși. Au un ten strălucitor și par mult mai tinere decât sunt de fapt.

4. Rac – abdomenul

Racii au un abdomen de invidiat. Arată impecabil, deși își permit să mănânce aproape orice. Pe lângă asta, au trăsături atrăgătoare și o față expresivă și fermecătoare.

5. Leu – părul

Femeile născute în zodia Leu au caracteristici de felină și nu este de mirare că ochii lor sunt ca de pisică. Dar ceea ce le scoate în evidență este părul lor lung și bogat.

6. Fecioară – pielea

Buzele senzuale, nasul delicat și ochii strălucitori sunt trăsături notabile ale Fecioarelor, dar pielea lor este cea mai irezistibilă. Ele depun eforturi pentru a-și menține un aspect tânăr al pielii. De aceea, vârsta lor este greu de ghicit.

7. Balanță – buzele și posteriorul

Balanțele sunt combinația perfectă între frumusețe și senzualitate. Au forme apetisante și nu trec neobservate oriunde s-ar duce. Au niște buze de invidiat, iar mai pe scurt, Balanța este visul oricărui bărbat.

8. Scorpion – buzele

Scorpionul este cel mai senzual dintre toate semnele zodiacale. Femeile Scorpion au sprâncenele bine arcuite și trăsăturile proeminente. Totuși, ceea ce atrage atenția instantaneu sunt buzele seducătoare.

9. Săgetător – spatele și ochii

Femeia Săgetător este o femeie puternică și are o construcție atletică. Acest lucru o face să fie foarte atractivă, adăugându-se ochii săi strălucitori și expresivi. Bărbații sunt atrași de încrederea lor.

10. Capricorn – picioarele și pielea

Capricornii au o piele impecabilă și picioare de invidiat. Acestea pot face orice bărbat să-și piardă mințile.

11. Vărsător – picioarele

Punctul forte al vărsătorilor sunt picioarele. Cu astfel de picioare uimitoare, nu este deloc surprinzător că femeile Vărsător pot călca oriunde, cu grație.

12. Pești – ochii
Primul lucru pe care îl poți observa la femeia Pești sunt ochii. Ea se bucură de cei mai fermecători ochi, care au puterea de a atrage orice bărbat. Atunci când te privește, femeia Pești îți dă energie și se poate observa cu ușurință că vorbesc din suflet.