Trigon intre Soare si Neptun. Sfaturi de suflet pentru toate zodiile.

307

Astazi, 15 iulie 2021, avem trigon intre Soare (în Gemeni) și Neptun (în Pești).

Soarele in trigon cu Neptun creaza o imaginatie si o inspiratie puternica, cu inclinatie spre latura artistica si stiintele oculte.

Astazi vom avea abilitatea de a ne preda curenților subtili ai vieții, dar și de a ști unde și când să fim pentru a face lucrurile corecte. Acest aspect al Soarelui ne face mai grijulii și mai sensibili, insa cu idealuri puternice. Carisma și atracția a fiecarei persoane, ne poate face mai misterioasi si mai populari, iar prietenii ne trateaza cu mare respect datorita onestității și a dorinței de a da o mână de ajutor.

Sfaturi pentru toate zodiile pentru aceasta zi:

Berbec

Indiferent de acțiunile tale, trebuie să îți faci timp și pentru sufletul tău. Măcar câteva minute în care să meditezi sau în care să vezi cum te simți.

Taur

Cuvintele prietenilor te pot scoate din situații grele. Vei fi inspirat și vei prinde încredere în propriile forțe dacă îi vei asculta.

Gemeni

Vei avea intuiția necesară să gestionezi situațiile financiare de la serviciu într-un mod eficient. Orgoliile personale nu își au rostul.

Rac

Astrele îți recomandă să îți pui la muncă imaginația bogată. Fie printr-un proiect de la serviciu, fie prin a schimba ceva prin casă.

Leu

Chiar dacă ai pe Venus și Marte în semnul tău, astăzi nu ți-ar dăuna deloc să stai mai rezervat, mai izolat sau mai tăcut.

Fecioară

Vei găsi soluții la problemele tale dacă te vei deschide față de colegi sau apropiați. Nu îți vor spune ce să faci exact, dar vei afla lucruri noi.

Balanță

Vei avea tendința să crezi că, la serviciu, colegii și șefii au făcut coaliție împotriva ta, însă nu este deloc așa. Amână-ți concluziile.

Scorpion

Toate rezultatele din ultima vreme pot fi zdruncinate dacă te vei implica în discuții moraliste sau bârfe despre ceilalți colegi.

Săgetător

Tot ce trebuie să faci este să nu te abați de la rutina ta. Vor fi momente neașteptate la serviciu, dar cu siguranță îți poți păstra programul.

Capricorn

Partenerul este destul de sensibil. Pune totul la suflet și te face să te simți vinovat. Cel mai bine ar fi să îl asculți fără a-l judeca.

Varsator

Nu vа fі nеvоіе dесât ѕă аіbă răbdare, ѕă-і аѕсultе ре сеі dіn jur, ѕă îmbrățіșеzе noile еxреrіеnțе șі ѕă fіе аtеnt lа се i ѕе va рrорunе.

Pesti

Intuіțіа îi vа spune аdеѕеа nаtіvuluі Pești сum ѕă ѕе comporte, astfel încât se vа bucura de mоmеntе minunate petrecute îmрrеună cu сеі drаgі.

 

Sursa articol: dcnews.ro
Astrolog: Daniela Simulescu