VENUS in TAUR pana pe 22 iunie. Un tranzit ce aduce magie in vietile noastre.

573

Venus, planeta iubirii, a senzualitatii, dar si a banilor, aluneca usor in semnul Taurului in data de 28 mai si va ramane in acest semn fix pana in data de 22 iunie. In acest timp, va puteti astepta sa fiti mai romantici, dornici de dragoste si afectiune.

Venus este despre romantism, iubire si echilibru. Ea se va concentra pe legaturile emotionale si casatorii, relatii de afaceri si de priete nie. Lui Venus ii place sa fie buna si blanda si sa faca oamenii fericiti. Cu toate acestea, Venus este planeta care ii invata pe oameni cum sa se iubeasca si sa se admire reciproc precum si sa iubeasca si admire lucrurile pe care le au.

La urma urmei, planeta Venus in semnul Taurului emana senzualitate, tandrete si romantism. Este timpul sa va incarcati cu aceste sentimente si emotii care plutesc in aer in aceasta perioada.

Iata care sunt influentele acestui tranzit asupra zodiilor:

Berbec Puneti accentul pe aspectele materiale ale vietii, veti aprecia mai mult calitatea si valoarea. Veti putea castiga bani din activitatile legate de ingrijirea personala si infrumusetarea.

Taur Personalitatea voastra va deveni mai ssenzuala si magnetica, veti dori sa va bucurati de placerile vietii. Nu va va lipsi nici spiritul comercial.

Gemeni Tineti ascunse nevoile voastre afective, romantice. Veti fi in schimb mai altruisti si veti tinde sa puneti pe primul plan interesele partenerului.

Rac Veti deveni prieteni afectuosi si devotati, iar viata sociala va inflori. Va veti intelege bine cu oamenii, fiind probabil sa formati si prietenii noi.

Leu Farmecul personal va fi in crestere, iar acest lucru se va vedea la nivel social si in cariera. Prezenta voastra va fi remarcata, atat fizic cat si datorita creativitatii de care veti da dovada.

Fecioara Dragostea va va face placere, dar in acelasi timp veti dori sa va pastrati deschise oportunitatile. Venus este reprezentanta dragostei si a placerilor, a luxului si a banilor, iar in cazul vostru va veti bucura de aspectele fizice si jucause ale dragostei.

Balanta Emotii si pasiuni in crestere, veti avea nevoie de o conectare emotionala profunda cu ceilalti. In domeniul financiar veti remarca ocaziile profitabile.

Scorpion O perioada foarte favorabila pentru cupluri, dragostea si atractia vor fi in crestere. Parteneriatele profesionale vor fi creative si profitabile.

Sagetator In urmatoarele saptamani veti avea mai multa grija de sanatate, veti manca mai sanatos si va veti odihni mai mult. Veti avea nevoie de reducerea stresului, de activitati de rutina, care sa va dea un sentiment de stabilitate, de predictibilitate.

Capricorn Veti fi plini de energie, veti iubi romantismul si gesturile teatrale. Cei aflati intr-o relatie de dragoste vor avea parte de mai mult romantism, iar cei singuri vor avea mai mult farmec si vor fi deschisi unei relatii noi.

Varsator Va fi o perioada in care va veti bucura de mai mult confort sau veti dori sa creati o atmosfera placuta si confortabila acasa, fie prin gesturi dragute si cadouri oferite membrilor familiei, fie prin cumpararea unor obiecte decorative.

Pesti Urmeaza cateva saptamani efervescente din punctul de vedere al relatiilor publice. Veti fi in centrul atentiei si veti avea succes mai ales datorita talentului teatral si al energiei pozitive pe care o veti transmite.

Sursa: tarotexpert.ro