Conjunctia Marte-Jupiter in BERBEC isi pune amprenta pe viitorul nostru

485

Duminica, 29 mai, avem parte de o frumoasa conjunctie intre Marte si Jupiter, ambele in semnul Berbecului.

Intalnirea dintre cele doua planete trezeste instinctul actiunii. Marte in conjunctie cu Jupiter genereaza entuziasm, spirit de decizie, hotarare si fermitate. Ce pui in miscare acum va avea impact pe termen lung. Nu este momentul sa fii timid sau ezitant.

Citeste si: Marte in BERBEC pana pe 5 iunie. Acest tranzit contureaza linii majore pentru viitorul nostru

Marte, cunoscut ca fiind si Micul Malefic, controleaza focul pasiunii, vointa, actiunea, dinamismul, ardoarea si tensiunea. El te face nervos, agresiv si te face sa te aprinzi mult mai repede. Jupiter este considerat, in astrologie, Marele Benefic. Il reprezinta pe Zeus si aduce optimism, incredere, dorinta de dreptate si oportunitati.

O conjunctie intre Marte si Jupiter poate sa aduca atat aspecte pozitive, cat si negative. O conjunctie Marte-Jupiter in Berbec te va impulsiona sa initiezi lucruri, sa ii inspiri pe ceilalti si sa arati entuziasm si curaj pentru tot ceea ce este in derulare in viata ta. Entuziasmul tau va fi molipsitor, iar instinctele tale sanatoase te vor ajuta sa iei decizii rapid si intuitiv.

Ideea principala si pe care trebuie sa o retinem astazi este ca avem liber la actiune, dar trebuie sa fim intelepti. Trebuie sa ne jucam cartea cu inteligenta si corectitudine.

Te-ar putea interesa si: JUPITER tranziteaza zodia BERBEC. Influente majore pentru fiecare zodie timp de 6 LUNI