Ce mesaje iti transmit visele in functie de zodie

2283

Ce visezi cel mai des şi ce reprezinta, în funcţie de zodia ta

Leu (22 iulie – 22 august)

Ai capacitatea de a lua rapid decizii, fie că este vorba de viaţa profesională sau de familie. Dar uneori chiar nu ştii ce să faci, iar visele tale sunt cele care te pot ajuta.

Personajele şi elementele care apar des în visele tale sunt cele care îţi oferă răspunsuri importante şi care te pot îndruma în direcţia potrivită.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Visele în care apar animale sunt cele semnificative pentru tine. Îţi arată adesea foarte clar instinctele şi motivaţiile tale ascunse şi te ajută să găseşti calea cea mai uşoară într-o problemă complicată. Este posibil ca logica să nu-ţi fie de mare folos în interpretarea unui vis. Dar poţi descoperi mult mai târziu că elemente din viaţa reală îţi amintesc de visul respectiv şi astfel îi poţi afla semnificaţia.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Uneori nu eşti sigură de propriile tale decizii, iar îndoiala îţi dă târcoale. Visele sunt cele care te pot îndruma pe calea cea bună şi îţi pot oferi siguranţa că ai făcut alegerea potrivită. Sentimentele pe care le ai în vis sunt foarte importante pentru confirmarea unei hotărâri pe care ai luat-o sau pe care urmezi să o iei. Nu neglija aceste aspecte care îţi pot fi foarte utile.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Eşti una dintre cele mai intuitive native ale zodiacului, iar visele pot fi în cazul tău pline de mesaje ascunse. Şi pentru că îţi place la nebunie să descifrezi, să desluşeşti mistere, te pricepi de minune la interpretarea propriilor tale vise, dar şi pe ale celorlalţi. Poţi primi mesaje din partea unor entităţi care numai astfel pot comunica cu tine. Nu le ignora şi învaţă să le foloseşti adecvat.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu îţi fie teamă să te laşi purtată de simboluri şi semnificaţii din lumea viselor. Deşi eşti o persoană sceptică, ai capacitatea de a înţelege visele, dar uneori preferi să le blochezi şi să le uiţi. Lecţiile pe care le înveţi în lumea viselor îţi pot fi de mare folos şi în viaţa reală. Ai capacitatea de a comunica prin vise cu persoane aflate într-un colţ îndepărtat al lumii.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Visele colorate, pline de personaje, decoruri fantastice şi întâmplări care sfidează logica sunt cel mai des întâlnite în cazul nativilor din capricorn. Sunt foarte diferite de viaţa sobră pe care vrei să o duci şi te ajută să vezi lumea cu alţi ochi. Încearcă să-ţi aminteşti ceea ce ai visat şi să asociezi cu elemente din viaţa ta de zi cu zi. Vei avea surpriza de a descoperi înţelesuri noi şi explicaţii care te vor lumina.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Visele tale par extrem de reale, ca şi cum ai avea o viaţă paralelă. Trebuie să le acorzi importanţă personajelor şi elementelor cheie din visele tale pentru a descoperi mesajele ascunse. Tu poţi primi indicii care se referă la umanitate în general sau la un grup de persoane, nu doar unele care te privesc doar pe tine.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Elementele spirituale şi mistice pot fi cele care îţi apar adesea în vise. Îngerii şi spiritele ar putea să comunice cu tine prin intermediul viselor. Nu te speria de ceea ce ţi se întâmplă în somn, pentru că cele mai multe vise au menirea de a te face să înţelegi mai bine lumea spirituală, dar şi anumite aspecte ale vieţii tale de zi cu zi.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Tu trebuie să-ţi foloseşti chiar şi energia pe care o ai în vise pentru a înţelege ce semnifică şi cum le poţi folosi. Visele lucide, cele în care preiei conştient controlul, sunt cele care te vor ajuta cel mai mult. Când mergi la culcare, gândeşte-te că vei prelua controlul în orice fel de vis ai avea. Înfruntarea unui personaj negativ din visul tău sau a unei situaţii periculoase te va ajuta să rezolvi unele situaţii tensionate şi în viaţa reala.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Fiind o fire practică, tu vrei să-ţi foloseşti visele, să găseşti o modalitatea prin care acestea te pot ajuta cumva. Dacă îţi vei nota visele, vei descoperi teme şi simboluri recurente. Fii atentă la simbolurile, personajele, cifrele sau acţiunile neobişnuite din visele tale şi ai grijă să-ţi aminteşti şi senzaţiile pe care le-ai avut. Poţi afla astfel ce semnifică şi ce mesaje ascund.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Fiind adesea interesaţi de mesaje, informaţii şi comunicare chiar şi în vise, nativii din gemeni pot descoperi uşor ce semnifică visele lor şi ce scop au. Foloseşte-te de curiozitatea ta nativă şi în vise şi încearcă să pui întrebări personajelor pe care le visezi. Este posibil să descoperi lucruri senzaţionale.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Tu poţi intra cu uşurinţă pe tărâmul viselor şi poţi descoperi în profunzime ce semnifică. În cazul tău, acţiunea şi personajele din vise nu sunt la fel de importante precum sentimentele şi senzaţiile pe care le ai. De aceea, încearcă să-ţi aminteşti cum te-ai simţit în timpul visului pentru a descoperi esenţa şi mesajul acestuia.